aha26 19.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Lutca..dzięki:-)...wszytko wygląda extra:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 19.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 lutca - no co Ty z tą z tą "nieluksusową" kuchnią - droczysz się z nami, prawda? Bo według mnie świetna jest. Mam tylko nieśmiałe pytanie - mam słaby monitor czy twoje meble wiszą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 19.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 No może się troszkę droczę Nie kochana monitor masz OK faktycznie wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 19.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 No może się troszkę droczę Nie kochana monitor masz OK faktycznie wiszą I to mi się najbardziej podoba Gdyby nie to, że planuję półwysep, to też podobałyby mi się wiszące ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 19.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 A to możesz zaprojektować tylko częściowo wiszące. Nawet tak jest bardzo wskazane żeby chociaż niewielka część szafek była jednak na nóżkach.Zobacz sobie na http://www.bernaumeble.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 20.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No może się troszkę droczę Nie kochana monitor masz OK faktycznie wiszą lucta, jeśli szafki są wiszące, to jaki masz blat kuchenny ? Chodzi mi o materiał. A tak na marginesie kuchnia jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 20.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzięki karolciamalymis Szafki wiszą, blat, jak to blat, normalny, grubości 38 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.01.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 lutca : super kuchnia.zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 20.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzięki karolciamalymis Szafki wiszą, blat, jak to blat, normalny, grubości 38 mm. lucta chodzi mi z czego masz zrobiony blat? Jest to laminat, kompozyt, kamień. Zastanawiam się czy do szafek wiszących można zastosować blat kamienny czy tylko jakiś lekki np: z laminatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minima2009 20.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 witam,przymierzam się do urządzania kuchni i sen z powiek spędza mi kwesia kolorów. OKna i drzwi wewnętrzne mam w kolorze orzech włoski i chciałabym do tego po części nawiązać... nie wiem , która opcja jest lepsza... jasne fronty+ciemny blat czy odwrotnie...Prosiłabym o szczere wypowiedzi użytkowników blatów drewnianych ( czy trzeba je konserwować, czy są duże uszkodzenia podczas codziennego użytkowania ) i ich ewentualnej wyższości w stosunku do zwykłych płyt mdf okleinowanych.I co polecacie? fronty drewniane czy mdf??? pozdrawiam, MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lutca 20.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 sorki Karolciamalymis nie piłam jeszcze kawy i nie zrozumiałam pytania, blat mam z laminatu, nie wiem czy kamienny np. by się utrzymał, trzeba by pogadać z wykonawcą Witaj Minima, ja też mam okna w orzechu, możesz spojrzeć czy moja kolorystyka Ci odpowiada. Wydaje mi się że blaty drewniane są mniej wytrzymałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romilka 20.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 to moja wyczekana kuchnia,przepraszam za balagan zastanawiam sie sie czy nie dac jakiegos koloru ,choc na jedna sciane co myslicie? http://images42.fotosik.pl/160/31a5f62d0eb9ee8bmed.jpg http://images49.fotosik.pl/248/4e72dcb87d2880cdmed.jpg http://images41.fotosik.pl/244/e9c113466398e628med.jpg ja mam bardzo podobna kuchnie,rozumiem ze to orzech amerykanski?\ Ja mam orzech dól,gora crem lakier a wysoka zabudowa tak jak u ciebie crem,a kolor mam mocny pomaranczowy,gdzies w czesniej sa moje zdjecia,wszyscy mowia ze kolor super pasuje bo pokazuje piekno szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romilka 20.01.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 maciejki u mnie jest taki kolor scian a szafki podobne,ja w tej plycie orzechowej w kronopola mam srodki zrobione, fronty w fornirze orzech amerykanski http://i48.tinypic.com/2e5qkuf.jpg http://i49.tinypic.com/es5183.jpg[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 IWA, dziękuję za info, bądź jeszcze tak miła, jak do tej pory, i odpowiedz proszę na kolejne męczące pytanie:) czy te najmniejsze odległości: 80 i 90 cm - są ok? dobrze Ci się przechodzi, pracuje w kuchni, gotuje?Czy jednak wolałabyś, by było więcej miejsca? Ja z dwóch stron wyspy będą miała około 110 cm, więc idealnie, ale z dwóch właśnie około 85 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 20.01.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 sorki Karolciamalymis nie piłam jeszcze kawy i nie zrozumiałam pytania, blat mam z laminatu, nie wiem czy kamienny np. by się utrzymał, trzeba by pogadać z wykonawcą Witaj Minima, ja też mam okna w orzechu, możesz spojrzeć czy moja kolorystyka Ci odpowiada. Wydaje mi się że blaty drewniane są mniej wytrzymałe Nic się nie stało Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 20.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 IWA, dziękuję za info, bądź jeszcze tak miła, jak do tej pory, i odpowiedz proszę na kolejne męczące pytanie:) czy te najmniejsze odległości: 80 i 90 cm - są ok? dobrze Ci się przechodzi, pracuje w kuchni, gotuje? Czy jednak wolałabyś, by było więcej miejsca? Ja z dwóch stron wyspy będą miała około 110 cm, więc idealnie, ale z dwóch właśnie około 85 cm. Aniu, nawet gdybys musiala owierac drzw z tych krotszych bokow to 85cm wystarczy. Ja mam z jednej strony jadalnie bez drzwi, wiec teoretycznie i 40cm wystarczyloby , a z drugiej mam parapet, pod ktorym nie ma grzejnika, bo przeciez wszedzie jest podlogowka. Jest mi jak najbardziej wygodnie. Z czystym sumieniem polecam. Z reszta postaw sobie przy szafce jakies krzeslo i sprawdz, jak Ci sie bedzie poruszalo:) Praktyczne sprawdzenie jest najbardziej obrazowe:) Mozesz tez przyjechac do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 20.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 romilka...to nie jest orzech amerykanski,ktory tez mi sie bardzo podoba...ale orzech toskania. zastanawialam sie nad pomarancza,zielenia i czeriwenia....ale narazie sie wstrzymam...zobacze jak pouzytkuje ...jaki kolor mi pasuje :)a moze zaden ,jak tu wiele radzie u Ciebie wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Maciejki, jak popatrzyłam na to bogactwo odcieni brązu twojego otrzecha, to oprócz bieli jedyny kolor jaki tu bym widziała to jasnoszary na ścianie z drzwiami i/lub na ścianie z meblami i oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 20.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 pomarancza,zielenia i czeriwenia maciejki, moim zdaniem nie mogłabyś wybrać gorzej do tej twojej cudnej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 20.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 pomarancza,zielenia i czeriwenia maciejki, moim zdaniem nie mogłabyś wybrać gorzej do tej twojej cudnej kuchni. no dobra........przestaje juz myslec o "kolorowaniu"mojej kuchni !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts