acca5 20.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Piękna szafa ( dla mnie za wysoka-mam 266cm); mam w swojej okolicy salon ich - nie byłam nigdy ale zajrzę, czy mogę na priv dowiedzieć się o cenę- dla orientacji, potrzebuję dwie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 20.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ha...to teraz dalyscie mi do myslenia...bo moja kuchnia jest widoczna z salonu i jadalni...a jeszce mysle nad scianami tam ....jaki wtedy dac kolr scian...bialy czy magnilia?nie mam jeszce naroznika wybranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.01.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ja bym dała cytrynę limonkę, ale taką jaśniutką http://deccoria.pl/files/13117/9925/5d5c3e3574c37c50a6a6411ad706f19c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 21.01.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja bym dała cytrynę limonkę, ale taką jaśniutką http://deccoria.pl/files/13117/9925/5d5c3e3574c37c50a6a6411ad706f19c.jpg ale na calosci ? kolor fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 IWA, dziękuję za info, bądź jeszcze tak miła, jak do tej pory, i odpowiedz proszę na kolejne męczące pytanie:) czy te najmniejsze odległości: 80 i 90 cm - są ok? dobrze Ci się przechodzi, pracuje w kuchni, gotuje? Czy jednak wolałabyś, by było więcej miejsca? Ja z dwóch stron wyspy będą miała około 110 cm, więc idealnie, ale z dwóch właśnie około 85 cm. Aniu, nawet gdybys musiala owierac drzw z tych krotszych bokow to 85cm wystarczy. Ja mam z jednej strony jadalnie bez drzwi, wiec teoretycznie i 40cm wystarczyloby , a z drugiej mam parapet, pod ktorym nie ma grzejnika, bo przeciez wszedzie jest podlogowka. Jest mi jak najbardziej wygodnie. Z czystym sumieniem polecam. Z reszta postaw sobie przy szafce jakies krzeslo i sprawdz, jak Ci sie bedzie poruszalo:) Praktyczne sprawdzenie jest najbardziej obrazowe:) Mozesz tez przyjechac do mnie:) IWA, bardzo dziękuję za tak dokładną odpowiedź No i za zaproszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja bym dała cytrynę limonkę, ale taką jaśniutką http://deccoria.pl/files/13117/9925/5d5c3e3574c37c50a6a6411ad706f19c.jpg ale na calosci ? kolor fajniutki Yyy, ja bym sie bala tak odwaznego koloru, chyba ze w dodatkach... Maciejki u Ciebie widzialabym jesli nie bialy, to taki blady jasnoszary - raczej nie ciepla magnolie, bo juz tez orzech cieply jest! A takie limonkowe to moze serwetki, czajnik, toster? Zwlaszcza jesli widac z salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 21.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no wlasnie tak sobie mysle od rana ... w salonie dam sciany w odcieni cieplej bieli,naroznik czy kanape w odcieniu szarego a do tego limonkowe poduszki,a w kuchni wlasnie dodatki serwetki,misa itp sloneczko..dziek iza naprowadzenie popcarol...dzieki za utwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Moim zdaniem, jasno szary spowoduje że kuchnia stanie się mdła i wręcz ponura. Pisałam o limonce, ale delikatnej, jaśniutkiej, nie tak mocnej jak na zdjęciu. Chodziło mi o odcień. Może najpierw wypróbować ją na ścianie z drzwiami? Niestety nie umiem robić wizualizacji, ale sama zobacz, jak cieplutko jest w tej kuchni Bogfran, z jasną zielenią i kremowymi dodatkami na ścianie: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kuchnia_bogfran.jpg Kliknij w zdjęcie prawym przyciskiem w "pokaż obrazek", to zobaczysz cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Mam jasno szare ściany. Raczej słyszę od ludzie, ze jest świeżo, jasno a nie ponuro i mdło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 21.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Słoneczko...tylko ze ja juz na scianie nad blatem mam polozone biale plytki,bo z kremem wyglada fajnie ta zielen jaksie...a Ty gdzies jeszcze mam jasnoszare sciany oprocz sypialni?masz jakis sprawdzony odcien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja mam prawie wszedzie szaro, ale na razie nic nie slysze bo nie mieszkamy i nikt nas nie odwiedza Ale mnie sie podoba, a slowo *mdlo* to miod na moje uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 21.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja mam prawie wszedzie szaro, ale na razie nic nie slysze bo nie mieszkamy i nikt nas nie odwiedza Ale mnie sie podoba, a slowo *mdlo* to miod na moje uszy juz do Ciebie pedze ,,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja mam prawie wszedzie szaro, ale na razie nic nie slysze bo nie mieszkamy i nikt nas nie odwiedza Ale mnie sie podoba, a slowo *mdlo* to miod na moje uszy juz do Ciebie pedze ,,9 Zapraszam (ostrzegam - nie musi Ci sie podobac, jest hmm. specyficznie), ale u Ciebie widzialabym duzo bardziej jasny szary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Namieszałam Ale to jest tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyg_zak 21.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ja mam prawie wszedzie szaro, ale na razie nic nie slysze bo nie mieszkamy i nikt nas nie odwiedza Ale mnie sie podoba, a slowo *mdlo* to miod na moje uszy ooo, to jak ja, też mam delikatnie 'mdło', a odwiedzający nas nie wierzą, że taki kolor może być taki 'fajny' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jaksie...a Ty gdzies jeszcze mam jasnoszare sciany oprocz sypialni? masz jakis sprawdzony odcien? niech pomyslę, kuchnia, salon, hol, wiatrołap, klatka schodowa, korytarz, sypialnia ... Kolor inny tylko w gabinecie i pokojcach chłopców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jaksie - hihi, u mnie inny kolor niz szary tylko w pokoju goscinnym a w sypialni i pokoju Mlodej oliwka zlamana szaroscia Sloneczko - nie przejmuj sie, jakos Cie szarolubni zakrzyczeli, kazdy ma swoje zdanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.01.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Popcarol, ale mam dla Ciebie drewniane łóżko, z przyjazdem do domu, z wykończeniem na życzenie (kolor, wosk, olej, lakier), szer. 140, 160, 180 i TANIE! Takiego szukałaś? http://www.seart.pl/images/lozka/frezbald.jpg http://www.seart.pl/index.php?cPath=56_144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 21.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dziekuje Ci, to jest moj ostatni typ, mam juz wycene. Linka do ich aukcji wkleilam w watku o sypialniach wczoraj - jedyne loyko y allegro spelniajace ogolnie moja wizje PS moze skasuj ten watek, bo zaraz nas zakrzycza za off topic Pozdrawiam serdecznie, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.01.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 PS moze skasuj ten watek, bo zaraz nas zakrzycza za off topic Pozdrawiam serdecznie, Karolina Już się nie da skasować, bo nie jest ostatni na stronie, ale zawsze można takie ładne łóżko wstawić do kuchni, dla pomocy domowej np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts