Anulkaa 13.02.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Anulkaa kuchnia śliczna choć zupełnie nie w moim stylu a powiedz proszę co masz błyszczącego na podłogach Dziękuję za miłe słowa. Kafle to imola travertino (poler). W kuchni są grafitowe (30 na 60) a w salonie, holu i wiatrołapie jasne (60 na 60). Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Anulkaa - pięknie, stylistycznie spójnie i konsekwentnie. i - jak ktoś zauważył - odważnie, szczególnie kolor ścian. wyszło świetnie, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.02.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Anulka, wprawdzie u siebie mam styl tradycyjno-nowoczesny, ale ta Twoja kuchnia jest PIEKNA.Wszystko dopracowane i dopieszczone w najmniejszych szczegolach.Kolory, ksztalty...SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 13.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Iwa_P jakiej szerokości masz szuladę pod zlewem? Bardzo podoba mi się to rozwiązanie z częścią ruchomą (kosze) i stałą (półki). Czy ten system jakoś się nazywa? Gdzie można dostać takie potrójne kosze do segregacji śmieci? Jeśli mogę się wtrącić do dyskusji podpowiem, że fajne systemy 'podzlewozmywakowe' ma Franke - wysuwana półeczka np. na tabletko do zmywarki, gąbki i szczotki; kosz do segregacji śmieci + z boku przegródki na chemię (możesz zobaczyć u mnie: http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=12&rok=2009&page=4) Byłam przeciwna temu rozwiązaniu (z trójdzielnym koszem), ale teraz jestem zachwycona! Polecam! Obejżałam sobie całą Twoją kuchnię i bardzo mi się podoba A z narożnych szuflad jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Anulkaa, śliczna kuchnia, gratuluję wyczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 13.02.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Iwa_P jakiej szerokości masz szuladę pod zlewem? Bardzo podoba mi się to rozwiązanie z częścią ruchomą (kosze) i stałą (półki). Czy ten system jakoś się nazywa? Gdzie można dostać takie potrójne kosze do segregacji śmieci? Jeśli mogę się wtrącić do dyskusji podpowiem, że fajne systemy 'podzlewozmywakowe' ma Franke - wysuwana półeczka np. na tabletko do zmywarki, gąbki i szczotki; kosz do segregacji śmieci + z boku przegródki na chemię (możesz zobaczyć u mnie: http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=12&rok=2009&page=4) Byłam przeciwna temu rozwiązaniu (z trójdzielnym koszem), ale teraz jestem zachwycona! Polecam! Obejżałam sobie całą Twoją kuchnię i bardzo mi się podoba A z narożnych szuflad jesteś zadowolona? Dziękuję! Narożne szuflady świetnie się sprawdzają - znakomite zagospodarowanie przestrzeni w rogu. Są pojemne i ustawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 13.02.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Idąc za sugestią forumowicza Wierzch'a, wklejam fotki kuchni: http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/pliki/magnolia0joaska/image/13_12%20kuchnia/kuch10.jpg http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/pliki/magnolia0joaska/image/13_12%20kuchnia/kuch5.jpg Pozostałe zdjęcia pod adresem podanym powyżej: http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/?menu=pokaz&miesiac=12&rok=2009&page=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teresa_0 13.02.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witajcie. Zbliżam się do urządzania kuchni, no i oczywiście mam mętlik w głowie które meble mi się podobają.....wklejcie swoje cudeńka, a co tam będę miała jeszcze większy problem na które się zdecydować Witam. Przypadkowo trafiłam na ten temat . W doborze mebli nie pomogę ale... Zerknij sobie na blog: http://www.decory.blog.onet.pl Zrobiłam sobie w zeszłym roku ręcznie malowane dekory do kuchni (kuchnia Tereski to moja ). Ostatnio dostałam informację, że moja znajoma robi sobie dekor z lawendą do kuchni prowansalskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 13.02.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 http://images41.fotosik.pl/255/c8e2c5120a673c5amed.jpg ooo, właśnie takich krzesełek szukam do swojej kuchni, Anulkaa przyznaj się, skąd je masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 ona_lewkonia - muszę Cię zmartwić - krzesła były kupione w komplecie z kuchnią. PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 13.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Anulkaa kuchnia świetna. Możesz zdradzić, gdzie kupowałaś meble? Kuchenne oczywiście:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 14.02.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ona_lewkonia - bardzo podobne krzesła barowe, również białe, ma w swojej ofercie Ikea. Są bardzo wygodne, niedrogie i trwałe (ma je mój szwagier). POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.02.2010 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Anulkaa przepiękna kuchnia, mimo ,że nie mój styl ale i tak jest cudna, pięknie wszystko się łączy-kolory- tylko 3 w kuchni i jadalni rolety super.Super konsekwencja kolorów Proszę zdradź skąd krzesła do jadalni i podaj wielkość półwyspu i blatu granitowego. Dodam,że płytki podłogowe - czarne Imoli ja mam na ścianie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.02.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Anulkaa przepiękna kuchnia, mimo ,że nie mój styl ale i tak jest cudna, pięknie wszystko się łączy-kolory- tylko 3 w kuchni i jadalni rolety super.Super konsekwencja kolorów Proszę zdradź skąd krzesła do jadalni i podaj wielkość półwyspu i blatu granitowego. Dodam,że płytki podłogowe - czarne Imoli ja mam na ścianie w kuchni Dziekuję za miłe słowa. Wielkość półwyspu to około 180 cm na 90 cm. W płytkach imoli zakochałam się dawno i kupiłam je kiedy nie było jeszcze fundamentów domu . Jesli chodzi o krzesła to wysyłam wiadomośc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 16.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Anulkaa, ja tez gratuluje, aż miło popatrzeć na zdjecia twojej kuchni - gustowne, smaczne, eleganckie! Czy możesz podac nazwę żyrandola??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 żyrandol jest z almi decor - nie pamiętam nazwy - i chyba nie ma ich już w oferice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Maro74, bardzo podoba mi się Twoja kuchnia;) nie moge znależć czy pisałeś może z czego masz fronty?, na jednym zdjeciu wydaje sie dosyc ciemny kolor a na innym dużo jasniejszy;) blat tez ładnie dopasowany, zastanawiam sie wlasnie czy zamawiac kuchnie w brw? Kolor frontu jest ciewmniejszy niz na zdjęciu z piekarnikiem, rozjaśniła to lampa błyskowa. Fronty są serii Modern Line kolor Hedar Wenge, z takimi malutkimi rowkami w poprzek frontów. Jak narazie jestem zadowolony z BRW. Myślę, że biorąc pod uwage stosunek ceny do jakości jest to dobry wybór. Ja za same meble jak na fotkach zapłaciłem jeszcze w 2008 r w grudniu ok 7.800 zł , i w tej cenie był blat za 250 zł/mb. co dość podrożyło ogólny koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 16.02.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Anulkaa, masz przepiękną kuchnię. Jedną z najpiękniejszych na forum Podoba mi się wszystko - białe meble, ciemne blaty, kolory tkanin i farb, uwspółcześnione ludwiki, oświetlenie. Jest fantastycznie! P.S. Anulkaa, jeśli nie masz czasu na pisanie dziennika, to może chociaż załóż galerię zdjęć? Fajnie byłoby zobaczyć wszystkie Twoje wnętrza w jednym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Darcy bardzo Ci dziekuję Nie mam gotowych jeszcze wszystkich pomieszczeń, żeby tworzyć galerię nie są gotowe dwa pokoije na piętrze - tzn, oprócz oświetlenia nie ma tam mebli. Salon też nie dokńczony - od biedy gotowe są łazienki (oczywiscie nie ma takich drobiazgów jak haczyki, uchwyty itp) i gotowy jest hol. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 16.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ona_lewkonia - bardzo podobne krzesła barowe, również białe, ma w swojej ofercie Ikea. Są bardzo wygodne, niedrogie i trwałe (ma je mój szwagier). POZDRAWIAM Czy chodzi o te krzesełka? http://www.ikea.com/PIAimages/74014_PE190755_S3.jpg Ostatecznie też mogłyby być No właśnie, jak z ich solidnością, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts