Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

szafki górne - odległosc od blatu 58 cm posiadają głębokośc 37 cm

z pierwszego zędu korzysta sie bez problemu , nawet niskie osoby , natomiast te umieszczone najwyżej służą do przechowywania rzeczy używanych rzadko : wazy , półmiski.... ja muszę stanąć na stołek , ale juz inni domownicy bez problemu siegają A blat standarowo na wysokości 86 cm

:D :D

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zwracam sie do Was z prośbą o informację. Od jakiegoś czasu poszukuję blatów kuchennych, które byłyby wykończone stalowym lub aluminiowym brzegiem. Do tej pory widziałam takie blaty tylko w Ikea, lecz zupełnie nie pasuje mi ich wierzchnia kolorystyka. Czy może mi ktoś poradzić gdzie indziej można kupić tego typu blaty, zwłaszcza w kolorze grafitowym lub ciemnoszarym? Z góry bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi :D

Zwracam sie do Was z prośbą o informację. Od jakiegoś czasu poszukuję blatów kuchennych, które byłyby wykończone stalowym lub aluminiowym brzegiem. Do tej pory widziałam takie blaty tylko w Ikea, lecz zupełnie nie pasuje mi ich wierzchnia kolorystyka. Czy może mi ktoś poradzić gdzie indziej można kupić tego typu blaty, zwłaszcza w kolorze grafitowym lub ciemnoszarym? Z góry bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi :D

Dwa lata temu widzialam takie w salonie BRW.

Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje.

http://lh4.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4Aizux5COI/AAAAAAAAAr4/Fc_p4dXO-qw/s576/DSC02620.JPG

i nocą:

http://lh3.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4FkrO_BDII/AAAAAAAAAyw/tJlWuRHJO54/s576/DSC01433.JPG

To ostatnie zdjęcie jest z okresu monatżu mebli i blatu. Pzdr.

asizo : bardzo ładna kuchnia , super wygodne krzesła.

Teraz pytanko : co to za płytki na podłodze? bardzo ładne i chyba nie jest to gres poler ..? :)

Dziękuję.

Gres to Orientale z Nowej Gali, 60x60. Nie jet to poler. Bardzo praktyczny, nigdy zadnych smug, a podłogę zmywam raz na tydzień.

dorcha dzięki za uznanie. Miałem pewne obiekcje czy ją pokazać, bo tu na forum króluje coś innego. Tymbardziej,że nie jest jeszcze skończona, brakuje np.mebli do jadalni. Dla mnie kuchnia musi się kojarzyć z ciepłem, bo to jest serce domu.

agnie-cha kuchnia to nie oszukujmy się, głównie królestwo kobiet. One tutaj powinny się dobrze czuć, bo inaczej posiłki będą nie udane! Dlatego ich głos w wystroju, ergonomi i kolorach jest decydujący; my mamy tylko to zrealizować.

Ja za to projektowałem podjazd, ogród i łazienki. No, trochę przy pomocy żony. Uważam,że kobiety w większości mają wrodzone to poczucie piękna, estetyki i doboru kolorów. Pzdr.

asizo jaką masz odległość od podłogi do tak pięknie podwieszonego sufitu (zdj. nr 2)?

Jutro zmierzę.

Dokładnie 237cm.

A taka konstrukcja została niejako wymuszona tym, ze trzeba było jakos przykryc podciąg,który wstawiliśmy w miejsce wyburzonej ściany nosnej.

Najpierw mialam watpliwosci, ale wyszło całkiem fajnie :)

Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje.

http://lh4.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4Aizux5COI/AAAAAAAAAr4/Fc_p4dXO-qw/s576/DSC02620.JPG

sorry, musiałam powtórzyć to zdjęcie, bo jest na czym oko zawiesić !

Po prostu piękna !!! Oryginalna i elegancka.

Dawaj szybko inne wnętrza ! Jak też takie ładne i oryginalne to gratuluje smaku.