kiler82 22.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 gdzie mozna kupic szybe miedzy blat a wiszace szafki? W jaki sposob sie ja montuje? Probowal ktos dac w to miejsce Plexi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 gdzie mozna kupic szybe miedzy blat a wiszace szafki? W jaki sposob sie ja montuje? Probowal ktos dac w to miejsce Plexi? Pozdrawiam Szybę, pewnie w mleczarni ... Zadaj sobie trochę trudu i poszukaj tutaj tematów o szybie Był wałkowany wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 23.02.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 killer82 tu masz o tym ... http://forum.muratordom.pl/mocowania-szkla-w-kuchni,t180191.htm?highlight=lacobel a ty jaksie mogłabyś trochę pomóc a nie od razu w ten sposób...po Twoich postach widać , ze buszujesz po tym forum i wiesz gdzie co jest .... @ masz czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa1111 23.02.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nasza kuchnia :http://i50.tinypic.com/10rmw7p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.02.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dziewczyny wiem, ze jestescie kopalnia wiedzy. szukam wlasciciela tego zdjecia: http://images45.fotosik.pl/264/0d29e5c05647b086med.jpg moze natknelyscie sie Malutka, nie wiem czyje to zdjęcie, ale znalazłam przypadkiem firmę, która ją wykonała. Możesz ją znaleźć tutaj: http://www.nataly.pl/podstrony/ftn.php?id=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 sorry, musiałam powtórzyć to zdjęcie, bo jest na czym oko zawiesić ! Po prostu piękna !!! Oryginalna i elegancka. Dawaj szybko inne wnętrza ! Jak też takie ładne i oryginalne to gratuluje smaku. to pewnie tylko mi sie nie podoba Nic oprócz podłogi http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/ups.gif Ale odważnie, odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 23.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 to pewnie tylko mi sie nie podoba nie tylko Tobie ale z krytykowaniem to tak jest,ze wiekszosc osob woli tylko chwalic(miedzy innymi ja),a zamiast krytyki milczec,bo wiadomo,ze gust to jest kwestia indywidualna,a o gustach sie nie dyskutuje,no i nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 to pewnie tylko mi sie nie podoba nie tylko Tobie ale z krytykowaniem to tak jest,ze wiekszosc osob(miedzy innymi ja)woli tylko chwalic,a zamiast krytyki milczec,bo wiadomo,ze gust to jest kwestia indywidualna,a o gustach sie nie dyskutuje,no i nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba i tak dalej i ważne, zeby u siebie czuć się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 killer82 tu masz o tym ... http://forum.muratordom.pl/mocowania-szkla-w-kuchni,t180191.htm?highlight=lacobel a ty jaksie mogłabyś trochę pomóc a nie od razu w ten sposób...po Twoich postach widać , ze buszujesz po tym forum i wiesz gdzie co jest .... @ masz czy co ? nie, mam wredną naturę przez cały cykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 to pewnie tylko mi sie nie podoba nie tylko Tobie ale z krytykowaniem to tak jest,ze wiekszosc osob woli tylko chwalic(miedzy innymi ja),a zamiast krytyki milczec,bo wiadomo,ze gust to jest kwestia indywidualna,a o gustach sie nie dyskutuje,no i nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba i tak dalej Uff, dołączam do tchórzy, którzy wcześniej się nie odzywali. Powaliła mnie ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 23.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 to pewnie tylko mi sie nie podoba nie tylko Tobie ale z krytykowaniem to tak jest,ze wiekszosc osob woli tylko chwalic(miedzy innymi ja),a zamiast krytyki milczec,bo wiadomo,ze gust to jest kwestia indywidualna,a o gustach sie nie dyskutuje,no i nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba i tak dalej Na potwierdzenie faktu, ze jestem wredna, napiszę, że mnie się w tej niebieskiej czy turkusowej kuchni NIC nie podoba. Oooo, widze lawinę krytyki Widać, więcej z nas ma tchórzliwa naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 sorry, musiałam powtórzyć to zdjęcie, bo jest na czym oko zawiesić ! Po prostu piękna !!! Oryginalna i elegancka. Dawaj szybko inne wnętrza ! Jak też takie ładne i oryginalne to gratuluje smaku. to pewnie tylko mi sie nie podoba Nic oprócz podłogi Ale odważnie, odważnie Nie, ni etylko Tobie ale strach się odezwać, bo można za dużo napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 23.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nie, ni etylko Tobie ale strach się odezwać, bo można za dużo napisać Wydaje mi sie, ze ludzie, ktorzy tak odwaznie wklejaja zdjecia swoich wnetrz nie oczekuja samych zachwytow, ale i konstruktywnej krytyki. I sie za nia nie beda obrazac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nie, ni etylko Tobie ale strach się odezwać, bo można za dużo napisać Wydaje mi sie, ze ludzie, ktorzy tak odwaznie wklejaja zdjecia swoich wnetrz nie oczekuja samych zachwytow, ale i konstruktywnej krytyki. I sie za nia nie beda obrazac... Myślisz? Ale od czego, by tu zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 23.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Myślisz? Ale od czego, by tu zacząć Zaczelabym od zdjecia calej dekoracji z pierwszoplanowego stolu. Chyba, ze byla przygotowana specjalnie do zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 23.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie spodoba całość lub część z pokazywanego wnętrza najlepiej jednak-moim zdaniem- krytykować to,co jeszcze można zmienićkrytykowanie koloru szafek czy ustawienia nic autorowi nie dajechoć z drugiej strony inna osoba może uczyć się na cudzych błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 23.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nie, ni etylko Tobie ale strach się odezwać, bo można za dużo napisać Wydaje mi sie, ze ludzie, ktorzy tak odwaznie wklejaja zdjecia swoich wnetrz nie oczekuja samych zachwytow, ale i konstruktywnej krytyki. I sie za nia nie beda obrazac... Eee nie, to chyba nie chodzi o konstruktywną krytykę No bo co tu można konstruktywnie krytykować , jak ktoś tak lubi Wg mnie to podpucha / prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 23.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje. http://lh4.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4Aizux5COI/AAAAAAAAAr4/Fc_p4dXO-qw/s576/DSC02620.JPG Co rusz wracam do tej kuchni, napisze tyle: napatrzeć się nie mogę No i co pewnie ważne, raczej tania nie była, czyli musi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nie, ni etylko Tobie ale strach się odezwać, bo można za dużo napisać Wydaje mi sie, ze ludzie, ktorzy tak odwaznie wklejaja zdjecia swoich wnetrz nie oczekuja samych zachwytow, ale i konstruktywnej krytyki. I sie za nia nie beda obrazac... Eee nie, to chyba nie chodzi o konstruktywną krytykę No bo co tu można konstruktywnie krytykować , jak ktoś tak lubi Wg mnie to podpucha / prowokacja Łazienki tej Pani też utrzymane są w podobnym stylu przynajmniej zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie spodoba całość lub część z pokazywanego wnętrza najlepiej jednak-moim zdaniem- krytykować to,co jeszcze można zmienić krytykowanie koloru szafek czy ustawienia nic autorowi nie daje choć z drugiej strony inna osoba może uczyć się na cudzych błędach coś zmienić mozna. Tak mnie ta kuchnia męczyła, ze wrzuciłam do painta: http://img192.imageshack.us/img192/9307/kuchnia1h.jpg Jak dla mnie ciut lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts