Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zastanawiam sie tylko po co 3 baterie w tej kuchni?

Ja nawet widzę 4 baterie :oops:

no taaak!

Tylko po co? :-?

Bo są 2 zlewozmywaki ;) Kiedy myjesz podczas gotowania, korzystasz z jednego i baterii, obok której jest chyba dozownik do płynu. Ta wielka - wyglądająca na podwójną - ma chyba dodatkowy prysznic :lol:

Wiesz co, Renia? Tobie wcale nie chodzi o kuchnię Rosy, tylko o "wypromowanie" własnej "nietuzinkowości". Miałaś swoje 5 minut i wystarczy, to nie jest wątek o Tobie, tylko o kuchniach :wink:

większośc forumowiczów promuje na forum głównie swoją nietolerancję

i nachalność w zdejmowaniu komus powieszonych firanek i wieszaniu rolet rzymskich - bez zaproszenia do pomocy :wink:

Zastanawiam sie tylko po co 3 baterie w tej kuchni?

Ja nawet widzę 4 baterie :oops:

no taaak!

Tylko po co? :-?

Bo są 2 zlewozmywaki ;) Kiedy myjesz podczas gotowania, korzystasz z jednego i baterii, obok której jest chyba dozownik do płynu. Ta wielka - wyglądająca na podwójną - ma chyba dodatkowy prysznic :lol:

obok tej baterii na wyspie jest dozownik ? Moze i tak, ale wygląda jak mniejsza bateria.

A co do prysznica to mi wystarczy wyciągana wylewka.

Za to kolor tego drewna fajny, bardzo fajny.

O przepraszam - już widać. Kurcze jaka wielka ta kuchnia - ja mam taki salon 8) Oczywiście mówię o wielkości nie wystroju :wink:

wiadomo,ze wiekszosc z nas nie moze sobie pozwolic na odwzorowanie katalogowych kuchni ze wzgledu na rozna wielkosc pomieszczen

ale przeciez nie szukamy gotowej kuchni,tylko inspiracji,a reszta to juz tylko w rekach dobrego stolarza :D