Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje.

http://lh4.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4Aizux5COI/AAAAAAAAAr4/Fc_p4dXO-qw/s576/DSC02620.JPG

To ostatnie zdjęcie jest z okresu motnażu mebli i blatu. Pzdr.

Witam.

Nie wiem dlaczego zrobiło sie gorąco wokół tej kuchni.........

Forum bynajmniej jest po to by wyrażać swoje opinie , niezależnie czy są pozytywne czy negatywne............

Jeśli ktoś oczekuje tylko pochwał to niech zaznaczy przy wklejonym zdjęciu napis: "OPINIE POZYTYWNE TYLKO WIDZIANE" :roll: :roll: :roll:

Teraz ja wyrażę swoją................. kuchnia ogólnie mi się nie podoba ( ile ludzi tyle opinii, ile ludzi tyle gustów :lol: )................ ale blat jest fajowy :D

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rzućcie ludzie jakąś NUDNą współczesną kuchnię, co by uciąć tą mało retoryczną dyskusję. Bo jeszcze chwila i wątek będzie trzeba cenzurować.

http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/11553/wizytowki/7407/produkty/1_8534_Mieszkanie_Stawki_s_006.jpg

taką nudę chcę wprowadzić u siebie :lol:

będziesz miała piękną "nudną" kuchnię :wink: :D :D

Rzućcie ludzie jakąś NUDNą współczesną kuchnię, co by uciąć tą mało retoryczną dyskusję. Bo jeszcze chwila i wątek będzie trzeba cenzurować.

http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/11553/wizytowki/7407/produkty/1_8534_Mieszkanie_Stawki_s_006.jpg

nooo fajne te listki

Ej i nie czepiajcie się baseballówek bo ja je bardzo lubię :) Natomiast wręcz nie cierpię modnych ostatnio tzw zdechłych zwisających czapek :)

http://uroda.onet.pl/_i/galeria/czapkiwiosna/1.jpg

Oj przykro się czytało te odzywki na temat kuchni Rosy.Naprawdę swoją krytykę można wyrazić w kulturalny sposób.

Straciłam do Was dziewczyny szacunek.

Najgorsze jest to że Rosa się nie odzywa a całe zamieszanie wprowadziła Renia - ot moje zdanie na temat całej sytuacji.

bardziej niż "odzywki" na temat kuchni zapamietałam to:

to tylko są Twoje pobożne życzenia żeby Twój gust był lepszy od mojego

(...)

nawet do pięt rosie nie dorastasz, jesli chodzi o gust, nie mówiąc już o innych przymiotach !!! :wink:

(...)ferujesz opinie o doborze wszystkich dodatków tak jakbyś była wysokiej klasy ekspertem a jestes zwykłym zjadaczem chleba niczym nie wyróżniającym sie z tłumu :wink:

i nie martw sie, nigdy sie z niego nie wyróżnisz, zawsze będziesz w szeregu z innymi ....

ludzie, którzy krytykują stroik na stole są żałośni .....

Nie wiem kto najbardziej traci w oczach innych ludzi. Ten kto skrytykuje czy ten kto w ramach obrony własnego zdania (dla emocji) napisze takie rzeczy :(

Dziewczyny,ja mysle,ze trzeba przerwac te dyskusje,bo ona rzeczywiscie zaczyna sie skrupiac sie na Bogu ducha winnej Rosie...

Renia zaczela krytykowac dziewczyny,ktore stwierdzily,ze im sie ta kuchnia nie podoba,a przeciez nikt jej wczesniej nie skrytykowal za to,ze wyrazila swoj zachwyt....popchnela dyskusje na inne tory,a my dalysmy sie wciagnac...

dajmy juz spokoj tej kuchni... :roll:

Oj przykro się czytało te odzywki na temat kuchni Rosy.

Naprawdę swoją krytykę można wyrazić w kulturalny sposób.

Straciłam do Was dziewczyny szacunek.

Najgorsze jest to że Rosa się nie odzywa a całe zamieszanie wprowadziła Renia - ot moje zdanie na temat całej sytuacji.

popieram przeciwników Reni

kazdy ma swój gust i robi tak jek jemu sie podoba

zero tolerancji i zrozumienia innych

pozdro

Ja chciałam oficjalnie przeprosić właścicielkę kuchni że dałam się sprowokować i wyraziłam negatywną opinię o tej kuchni. Nie mam zamiaru krytykowac wnętrz na tym forum, do tej pory tego nie zrobiłam ani razu.

A tu ta opozycja mam wrażenie że stworzona jedynie dla prowokacji sprowokowała mnie właśnie, ale do niepotrzebnego wyrażenia swojej opinii o tym wnętrzu.

Wyznaję taką zasadę, że jeśli ktoś pokazuje swoje wnętrze, to widocznie jest z niego dumny, włożył w nie kupę pieniędzy serca i czasu, jak mi się nie podoba to się nie odzywam, bo po co komuś przykrość sprawiać.

Co innego jeśli ktos prosi o opinię poradę, takie wątki właśnie są tworzone na gazeta.pl dlatego tak jest trochę ostrzej.

Strach siadać :) jak zaprosisz nasz do siebie to chętnie postoimy hehe :)

dla mnie bomba!

myslę ,że ta niebieska kuchnia nie wzbudziłaby tyle emocji gdyby nie jej kolor ,zwróccie uwage ,że jest bardzo funkcjonalna ,prawie wszedzie są szuflady,musiała sporo kosztowac.moja mama np. bardzo lubi niebieski ma na punkcie tego koloru swira ,pewnie "rosa" tez go bardzo lubi.

Moja kuchnia bedzie montowana 1 marca i powiem szczerze ,że zastanawiam się czy ja wkleić bo tez pewnie bedzie skrytykowana np. za otwarte półki (byc może nie tylko).Juz sie nasłuchałam krytyki na temat mojego projektu ale to nie znaczy ,że pozmieniałam rzeczy,które mi odpowiadały a innym nie podobały się .Kuchnie bede ja uzytkować i zrobiłam tak jak mi się podoba .

Pomyslę jeszcze nad jej wklejeniem ,bo krytyka pewna ale co tam raz sie żyje.

Najprawdopodobniej jednak fotki wkrótce. :D

abstrahując od koloru, który jest (wg mnie) ciekawy i nietypowy i nikt takiego teraz nie używa bo nie jest "na topie" to uważam, że jej funkcjonalność jest spora aczkolwiek ilość szuflad na dole nie jest adekwatna do powierzchni na górze. po prostu ta kuchnia się nie równoważy. no nie wiem ale jak jak projektuje kuchnie wg dowolnego gustu staram się aby te proporcje zostały jednak zachowane.o gustach się nie dyskutuje ale o ogólnym planowaniu chyba jak najbardziej.

e.o.t :)

ja też odniosę się do kuchni reny, ale nie o to chodzi że mi się nie podoba

uważam jedynie że kolor niebieski nie jest kolorem do kuchni, no jakąś jakby niestrawność wywołuje

ale zawsze można tylko fronty wymienić (i zdjąć wszystko ze stołu ;) ) na np. orzech (wcale nie musi być wenge)

ja też odniosę się do kuchni reny, ale nie o to chodzi że mi się nie podoba

uważam jedynie że kolor niebieski nie jest kolorem do kuchni, no jakąś jakby niestrawność wywołuje

ale zawsze można tylko fronty wymienić (i zdjąć wszystko ze stołu ;) ) na np. orzech (wcale nie musi być wenge)

Przecież Rosa napisał CYTUJĘ "Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje. "

Naprawdę nie wiem po co takie porady(zresztą nie na miejscu) , "zeby wymieniac fronty chociazby na orzech.?

Dajcie juz spokoj.

Rosa nie pytał o porady co mozna zmienic.

W dziejszych czasach to juz naprawde nie mozna miec własnego gustu ,zdania , upodobania do kolorystyki ?.

I co z tego , ze nie po Waszej mysli , najwazniejsze , ze po mysli autora kuchni.

Ułaaa, jaka tu dyskusja rozgorzała, nie wiem czy powinnam przerywać... :wink: :lol:

U nas jeszcze bez karniszy, zasłon, wieszaczków na ścierki, za to z niepasującą paskudną mikrofalą i paroma innymi sprzętami, które niestety są potrzebne ze względu na swoje praktryczne zastosowanie...No i na blatach bałagan. :oops:

Z daleka:

http://img203.imageshack.us/img203/1556/img3766kopia.jpg

Z bliska...

http://img696.imageshack.us/img696/7905/img4027kopia.jpg

http://img175.imageshack.us/img175/1922/img4026kopia.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/7732/img4022kopia.jpg

Ułaaa, jaka tu dyskusja rozgorzała, nie wiem czy powinnam przerywać... :wink: :lol:

Parę osób już próbowało przerwać, ale na razie mało efektywnie :roll: :roll: :roll:

Co do Twojej kuchni - zupełnie nie moje klimaty, ale mi się podoba. Spokojnie i z przyjemnością mogłabym się tam napić kawki (nie żebym się wpraszała :o :lol: )