30Agulka 24.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje. http://lh4.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4Aizux5COI/AAAAAAAAAr4/Fc_p4dXO-qw/s576/DSC02620.JPG To ostatnie zdjęcie jest z okresu motnażu mebli i blatu. Pzdr. Witam. Nie wiem dlaczego zrobiło sie gorąco wokół tej kuchni......... Forum bynajmniej jest po to by wyrażać swoje opinie , niezależnie czy są pozytywne czy negatywne............ Jeśli ktoś oczekuje tylko pochwał to niech zaznaczy przy wklejonym zdjęciu napis: "OPINIE POZYTYWNE TYLKO WIDZIANE" Teraz ja wyrażę swoją................. kuchnia ogólnie mi się nie podoba ( ile ludzi tyle opinii, ile ludzi tyle gustów )................ ale blat jest fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.02.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Rzućcie ludzie jakąś NUDNą współczesną kuchnię, co by uciąć tą mało retoryczną dyskusję. Bo jeszcze chwila i wątek będzie trzeba cenzurować. http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/11553/wizytowki/7407/produkty/1_8534_Mieszkanie_Stawki_s_006.jpg taką nudę chcę wprowadzić u siebie będziesz miała piękną "nudną" kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 24.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Oj przykro się czytało te komentarze na temat kuchni Rosy.Naprawdę swoją krytykę można wyrazić w kulturalny sposób. Straciłam do Was dziewczyny szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Rzućcie ludzie jakąś NUDNą współczesną kuchnię, co by uciąć tą mało retoryczną dyskusję. Bo jeszcze chwila i wątek będzie trzeba cenzurować. http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/11553/wizytowki/7407/produkty/1_8534_Mieszkanie_Stawki_s_006.jpg taką nudę chcę wprowadzić u siebie będziesz miała piękną "nudną" kuchnię nooo fajne te listki Ej i nie czepiajcie się baseballówek bo ja je bardzo lubię Natomiast wręcz nie cierpię modnych ostatnio tzw zdechłych zwisających czapek http://uroda.onet.pl/_i/galeria/czapkiwiosna/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Oj przykro się czytało te odzywki na temat kuchni Rosy. Naprawdę swoją krytykę można wyrazić w kulturalny sposób. Straciłam do Was dziewczyny szacunek. Najgorsze jest to że Rosa się nie odzywa a całe zamieszanie wprowadziła Renia - ot moje zdanie na temat całej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Oj przykro się czytało te odzywki na temat kuchni Rosy.Naprawdę swoją krytykę można wyrazić w kulturalny sposób. Straciłam do Was dziewczyny szacunek. Najgorsze jest to że Rosa się nie odzywa a całe zamieszanie wprowadziła Renia - ot moje zdanie na temat całej sytuacji. bardziej niż "odzywki" na temat kuchni zapamietałam to: to tylko są Twoje pobożne życzenia żeby Twój gust był lepszy od mojego (...) nawet do pięt rosie nie dorastasz, jesli chodzi o gust, nie mówiąc już o innych przymiotach !!! (...)ferujesz opinie o doborze wszystkich dodatków tak jakbyś była wysokiej klasy ekspertem a jestes zwykłym zjadaczem chleba niczym nie wyróżniającym sie z tłumu i nie martw sie, nigdy sie z niego nie wyróżnisz, zawsze będziesz w szeregu z innymi .... ludzie, którzy krytykują stroik na stole są żałośni ..... Nie wiem kto najbardziej traci w oczach innych ludzi. Ten kto skrytykuje czy ten kto w ramach obrony własnego zdania (dla emocji) napisze takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 24.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dziewczyny,ja mysle,ze trzeba przerwac te dyskusje,bo ona rzeczywiscie zaczyna sie skrupiac sie na Bogu ducha winnej Rosie... Renia zaczela krytykowac dziewczyny,ktore stwierdzily,ze im sie ta kuchnia nie podoba,a przeciez nikt jej wczesniej nie skrytykowal za to,ze wyrazila swoj zachwyt....popchnela dyskusje na inne tory,a my dalysmy sie wciagnac... dajmy juz spokoj tej kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 24.02.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Chlopaki tez sie pod tym podpisuja, zeby wreszcie dac spokoj niewinnemu Rosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 24.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Oj przykro się czytało te odzywki na temat kuchni Rosy. Naprawdę swoją krytykę można wyrazić w kulturalny sposób. Straciłam do Was dziewczyny szacunek. Najgorsze jest to że Rosa się nie odzywa a całe zamieszanie wprowadziła Renia - ot moje zdanie na temat całej sytuacji. popieram przeciwników Reni kazdy ma swój gust i robi tak jek jemu sie podoba zero tolerancji i zrozumienia innych pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ja chciałam oficjalnie przeprosić właścicielkę kuchni że dałam się sprowokować i wyraziłam negatywną opinię o tej kuchni. Nie mam zamiaru krytykowac wnętrz na tym forum, do tej pory tego nie zrobiłam ani razu.A tu ta opozycja mam wrażenie że stworzona jedynie dla prowokacji sprowokowała mnie właśnie, ale do niepotrzebnego wyrażenia swojej opinii o tym wnętrzu. Wyznaję taką zasadę, że jeśli ktoś pokazuje swoje wnętrze, to widocznie jest z niego dumny, włożył w nie kupę pieniędzy serca i czasu, jak mi się nie podoba to się nie odzywam, bo po co komuś przykrość sprawiać.Co innego jeśli ktos prosi o opinię poradę, takie wątki właśnie są tworzone na gazeta.pl dlatego tak jest trochę ostrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 24.02.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dla pogodzenia wszystkich kuchnia nocą http://lh3.ggpht.com/_XfQ0G6_4vD8/S4FkrO_BDII/AAAAAAAAAyw/tJlWuRHJO54/s576/DSC01433.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 24.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Strach siadać jak zaprosisz nasz do siebie to chętnie postoimy hehe dla mnie bomba! Rzućcie ludzie jakąś NUDNą współczesną kuchnię, co by uciąć tą mało retoryczną dyskusję. Bo jeszcze chwila i wątek będzie trzeba cenzurować. http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/11553/wizytowki/7407/produkty/1_8534_Mieszkanie_Stawki_s_006.jpg taką nudę chcę wprowadzić u siebie będziesz miała piękną "nudną" kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goyar 24.02.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 myslę ,że ta niebieska kuchnia nie wzbudziłaby tyle emocji gdyby nie jej kolor ,zwróccie uwage ,że jest bardzo funkcjonalna ,prawie wszedzie są szuflady,musiała sporo kosztowac.moja mama np. bardzo lubi niebieski ma na punkcie tego koloru swira ,pewnie "rosa" tez go bardzo lubi. Moja kuchnia bedzie montowana 1 marca i powiem szczerze ,że zastanawiam się czy ja wkleić bo tez pewnie bedzie skrytykowana np. za otwarte półki (byc może nie tylko).Juz sie nasłuchałam krytyki na temat mojego projektu ale to nie znaczy ,że pozmieniałam rzeczy,które mi odpowiadały a innym nie podobały się .Kuchnie bede ja uzytkować i zrobiłam tak jak mi się podoba . Pomyslę jeszcze nad jej wklejeniem ,bo krytyka pewna ale co tam raz sie żyje. Najprawdopodobniej jednak fotki wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 24.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 abstrahując od koloru, który jest (wg mnie) ciekawy i nietypowy i nikt takiego teraz nie używa bo nie jest "na topie" to uważam, że jej funkcjonalność jest spora aczkolwiek ilość szuflad na dole nie jest adekwatna do powierzchni na górze. po prostu ta kuchnia się nie równoważy. no nie wiem ale jak jak projektuje kuchnie wg dowolnego gustu staram się aby te proporcje zostały jednak zachowane.o gustach się nie dyskutuje ale o ogólnym planowaniu chyba jak najbardziej. e.o.t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 24.02.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja też odniosę się do kuchni reny, ale nie o to chodzi że mi się nie podoba uważam jedynie że kolor niebieski nie jest kolorem do kuchni, no jakąś jakby niestrawność wywołuje ale zawsze można tylko fronty wymienić (i zdjąć wszystko ze stołu ) na np. orzech (wcale nie musi być wenge) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No, a najśmieszniejsze jest to, że to nie jest kuchnia Reni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 24.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja też odniosę się do kuchni reny, ale nie o to chodzi że mi się nie podoba uważam jedynie że kolor niebieski nie jest kolorem do kuchni, no jakąś jakby niestrawność wywołuje ale zawsze można tylko fronty wymienić (i zdjąć wszystko ze stołu ) na np. orzech (wcale nie musi być wenge) Przecież Rosa napisał CYTUJĘ "Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje. " Naprawdę nie wiem po co takie porady(zresztą nie na miejscu) , "zeby wymieniac fronty chociazby na orzech.? Dajcie juz spokoj. Rosa nie pytał o porady co mozna zmienic. W dziejszych czasach to juz naprawde nie mozna miec własnego gustu ,zdania , upodobania do kolorystyki ?. I co z tego , ze nie po Waszej mysli , najwazniejsze , ze po mysli autora kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 24.02.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ułaaa, jaka tu dyskusja rozgorzała, nie wiem czy powinnam przerywać... U nas jeszcze bez karniszy, zasłon, wieszaczków na ścierki, za to z niepasującą paskudną mikrofalą i paroma innymi sprzętami, które niestety są potrzebne ze względu na swoje praktryczne zastosowanie...No i na blatach bałagan. Z daleka: http://img203.imageshack.us/img203/1556/img3766kopia.jpg Z bliska... http://img696.imageshack.us/img696/7905/img4027kopia.jpg http://img175.imageshack.us/img175/1922/img4026kopia.jpg http://img411.imageshack.us/img411/7732/img4022kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.02.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 AskaK, dla mnie miodzio, moje klimaty A do tego znaleziony w necie taki barek (niestety nie znam autora ): http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/barek6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.02.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ułaaa, jaka tu dyskusja rozgorzała, nie wiem czy powinnam przerywać... Parę osób już próbowało przerwać, ale na razie mało efektywnie Co do Twojej kuchni - zupełnie nie moje klimaty, ale mi się podoba. Spokojnie i z przyjemnością mogłabym się tam napić kawki (nie żebym się wpraszała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts