Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja też odniosę się do kuchni reny, ale nie o to chodzi że mi się nie podoba

uważam jedynie że kolor niebieski nie jest kolorem do kuchni, no jakąś jakby niestrawność wywołuje

ale zawsze można tylko fronty wymienić (i zdjąć wszystko ze stołu ;) ) na np. orzech (wcale nie musi być wenge)

Przecież Rosa napisał CYTUJĘ "Tak wygląda nasza kuchnia. W tych kolorach żona najlepiej się czuje. "

Naprawdę nie wiem po co takie porady(zresztą nie na miejscu) , "zeby wymieniac fronty chociazby na orzech.?

Dajcie juz spokoj.

Rosa nie pytał o porady co mozna zmienic.

W dziejszych czasach to juz naprawde nie mozna miec własnego gustu ,zdania , upodobania do kolorystyki ?.

I co z tego , ze nie po Waszej mysli , najwazniejsze , ze po mysli autora kuchni.

zott36 - ja nie pisałam że ma wymienić fronty, tylko że wystarczy wymienić fronty - a to różnica

skoro dobrze się w takich czuje to ja w to nie wnikam

ja odnoszę się do tego co się komu podoba indywidualnie

kilka lat temu modne były fronty koloru "wanilia", strasznie mi się podobały i taką kuchnię sobie zamówiłam, ale po 3-4 latach nie mogłam na to już patrzeć, niedobrze mi się robiło na widok tych frontów

akurat po 6 latach zmieniliśmy mieszkanie i mam nowe meble w kuchni, nie jest to wenge ale też ciemne bo limba czekoladowa, i tu niestety już po 3 miesiącach !! używania mam jej dość, bo wszystko na tych frontach widać (woda, tłuszcz, paluchy)

dlatego napisałam, że wystarczy na szczęście wymienić fronty - a to znacznie niższy koszt niż cała kuchnia

Renia daj spokój, ale Cię poniosło. Nie martw się, za kilka dni będzie lepiej :) A kuchnia jak kuchnia. Ani szczególnie piękna ani szczególnie brzydka. Co prawda kolory odważne i same w sobie ciekawe, ale ten brzoskwiniowy kolor na ścianie tak mi średnio pasuje, ale to drobiazg i łatwo się da przemalować.

Mi się bardzo podoba to drewno: grubość, kolor, usłojenie.

Zastanawiam sie tylko po co 3 baterie w tej kuchni?

W tyle jest zlewozmywak do zmywania

Na wyspie jest zlew pomocniczy, jakby trzeba było dolac wody do gara lub opłukać marchewke. A druga bateria jest od filtra wody.