Iwona25 25.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 damianexus naprawde piekna ta Wasza kuchnia,az sie boje zapytac ile kosztowala.Napisz jeszcze z jakiej firmy ten gres szkliwony,i co jest nad szafkami to czarne.A cokoly w jakim beda kolorze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 damianexus naprawde piekna ta Wasza kuchnia,az sie boje zapytac ile kosztowala.Napisz jeszcze z jakiej firmy ten gres szkliwony,i co jest nad szafkami to czarne. właśnie miałam zapytać o to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.02.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Nad szafkami to "czarne" to jest szkło lakierowane na czarny wysoki połysk. Szkło tzw bezpieczne w razie jakby dizeciaki chciały młotkiem zbić To samo tyczy się szkła w wyspie. Gres szkilwiony na podłodze jest firmy Grespol - polecam ponieważ mimo chińskiego pochodzenia jest tak równy, że można położyć bezfugowo. Kolor ścian niestety wychodzi inny niż w rzeczywistości - kolor to caffe late ale na zdjęciach wychodzi jasny kolor. Mamy słaby aparat:) Co do ceny to na taki gabaryt kuchni bo uwazam ze szafek jest bardoz duzo - to cena byłą przyzwoita Na priv szczegóły cen mogę podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jeśli to caffe lette, to super kolor u mnie na monitorze ten brąz wpada różowy odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 25.02.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja bardzo prosze o szczegolowy cennik:PA czy u Was gres byl kladziony bezfugowo??I czy macie podlogowke?I jeszcze jedno pytanko:) czy za ta szyba na wyspie sa jakies polki czy poprostu to czesc zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.02.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Z jedenj strony wyspy jest zmywarka i 2 szafki natomiast za szkłem nie ma użytkowych szafek. Szkło da się wyjąć w łatwy sposób natomiast jest to ozdoba dlatego nie ma żadnych półek użytkowych. Gres jest położony na 1mm fugi ponieważ mamy podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A drzwi na zamówienie, czy gotowce, bo też w połysku zgadza się, jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 jeśli to caffe lette, to super kolor u mnie na monitorze ten brąz wpada różowy odcień zdecydowanie kolor jest wpadający w brąz a nie w rózowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.02.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Drziw są na zamówinie robione przez firmę Puertas. Zadowolony jestem z jakości firmy średnio z jalkości drzwi bardzo.Cena około 2,5 tys sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.02.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Piekna kuchnia, wygląda bardzo sterylnie, na pewno ożywią ja dodatki i codzienne użytkowanie, nie sposób uniknąć wtedy innych kolorków-dla mnie cudo. Co to za blaty- tzn z czego i jaka mają grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 25.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 (...) uważam, że jej funkcjonalność jest spora aczkolwiek ilość szuflad na dole nie jest adekwatna do powierzchni na górze. po prostu ta kuchnia się nie równoważy. no nie wiem ale jak jak projektuje kuchnie wg dowolnego gustu staram się aby te proporcje zostały jednak zachowane sorka, ale o jakich proporcjach piszesz? Ilość szafek na dole musi być zrównoważona szafkami na górze???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 25.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 damianexusJestem pod wielkim wrażeniem....biuti-rewelacja!Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kuchnia damianexus bardzo fajna, ja jednak widziałabym tam jakiś ostrzejszy kolor zamiast tej kawci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dziekuje za wszelkie opinnie o naszej kuchni....dodatki są już jasno sprecyzowane i będą doniczki z rózywmi kwiatami..... podkreslałem że jeszce troszeczke brakuje d oskonczenia ale nie moglismy sie powstrzymac od umieszczenia zdjec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A gosposia w pakiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 a to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldimara 25.02.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 mnie nie zachwyca- monotonna i mdla. duzo ciekawsze realizacje przewijaly sie w tym watku. dwie rzeczy ktore mnie od razu raza- stojacy przy zlewie zaslania sobie plecami swiatlo i swietlowki w podswietlonej szybie jakos za blisko sa i nie rozswietlaja jej rownomiernie, choc moze taki mial byc efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 26.02.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ogólnie kuchnia damianexus mi się podoba - jest w niej wszystko, co lubię, czyli biel, czerń i szkło Mam tylko dwa zastrzeżenia, tj. coś mi nie gra z tą podświetlaną szybą i nie podobają mi się nie pasujące do siebie piekarnik i mikrofala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdosia78 26.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 damianexus piękna nowoczesna kuchnia! Dużo się nabiegacie bo i gabaryty spore, i tych gabarytów Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unixxxxxce 26.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Piekarnik Gorenje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts