Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nad szafkami to "czarne" to jest szkło lakierowane na czarny wysoki połysk. Szkło tzw bezpieczne w razie jakby dizeciaki chciały młotkiem zbić:) To samo tyczy się szkła w wyspie. Gres szkilwiony na podłodze jest firmy Grespol - polecam ponieważ mimo chińskiego pochodzenia jest tak równy, że można położyć bezfugowo.

Kolor ścian niestety wychodzi inny niż w rzeczywistości - kolor to caffe late ale na zdjęciach wychodzi jasny kolor. Mamy słaby aparat:)

Co do ceny to na taki gabaryt kuchni bo uwazam ze szafek jest bardoz duzo - to cena byłą przyzwoita :) Na priv szczegóły cen mogę podać.

(...) uważam, że jej funkcjonalność jest spora aczkolwiek ilość szuflad na dole nie jest adekwatna do powierzchni na górze. po prostu ta kuchnia się nie równoważy. no nie wiem ale jak jak projektuje kuchnie wg dowolnego gustu staram się aby te proporcje zostały jednak zachowane

sorka, ale o jakich proporcjach piszesz? Ilość szafek na dole musi być zrównoważona szafkami na górze???!!!

mnie nie zachwyca- monotonna i mdla. duzo ciekawsze realizacje przewijaly sie w tym watku. dwie rzeczy ktore mnie od razu raza- stojacy przy zlewie zaslania sobie plecami swiatlo i swietlowki w podswietlonej szybie jakos za blisko sa i nie rozswietlaja jej rownomiernie, choc moze taki mial byc efekt