lidszu 26.02.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Piekarnik Gorenje ? z tego co widzę, to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 26.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Damian bardzo ładna kuchnia, poproszę na priv o podanie jej ceny i gdzie była zamawiana.Ta kuchnia tak mnie zachęciła, że chciałabym pooglądać inne twoje wnętrza.Może załozysz dziennik albo wstaisz je nawet w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 26.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 albo wstaisz je nawet w tym wątku. bez przesady .... są wnętrza kuchni, są i łazienek ...salonów .... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 26.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mnie nie zachwyca- monotonna i mdla. duzo ciekawsze realizacje przewijaly sie w tym watku. dwie rzeczy ktore mnie od razu raza- stojacy przy zlewie zaslania sobie plecami swiatlo i swietlowki w podswietlonej szybie jakos za blisko sa i nie rozswietlaja jej rownomiernie, choc moze taki mial byc efekt Dziękuję bardzo również za tą opinię Taka była koncepcja żeby była monotonna i mdla tylko my nazywamy to bardzo zimna i jednolita:) Cenimy bardzo dobie prostote i równe formy. Tak urządzamy cały dom oraz jego architekture. Co do swiatła w wyspie i jej nierównomiernego rozmieszczenia to aprat słabej jakośc ma to do siebie ze wyostrza światło i powoduje przekłamania. zapraszam do obejrzenia na zywo:) Co do zasłaniania sobie plecami światla to zostao to rozwiązane ponieważ sa dwa typy światła w kuchni- oprócz halogenowego jest jeszcz eświatło, które jest ukryte pod zabudową karton gips , które odbija światło od ściany przy oknie i swieci na zlew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 26.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Damian bardzo ładna kuchnia, poproszę na priv o podanie jej ceny i gdzie była zamawiana.Ta kuchnia tak mnie zachęciła, że chciałabym pooglądać inne twoje wnętrza.Może załozysz dziennik albo wstaisz je nawet w tym wątku.[/quote dziękuję bardzo. tak piekarnik t oGorenje - polecam go z czystym sumieniem bo naprawdę jest rewelacyjny w uzytkowaniu. Pokaże inne swoje wnętrza rownież , oczywiście w odrębnych wątkach i jestem na etapie zakładania dziennika. Nie chciałbym wklejac teraz lazienki bo jeszcz szafeczka nie gotowa pod umywalke:) Ale od początku budowy mysle tylko o tym by pokazac na forum efekt koncowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 26.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 damianexus czy mogę prosić na PW namiar na firmę, która robiłam Ci szkło na ścianie w kuchni i cenę za m2 i za montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-Core 26.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Damianexus, widzę że mamy podobne podejście do wnętrz. Zimno i prosto Chyba jeszcze kuchni za bardzo nie używasz ale może już sobie wyrobiłeś opinię o użytkowaniu frezowanych uchwytów. Też takie planuję, ale nieco obawiam się funkcjonalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 26.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Kuchnię uzytkuje juz od pewnego czasu. Jeszcze nie pelna para ale lodowka uzytkowana jest od miesiecy tak samo zmywarka i blatt roboczy. Frezowane fronty przeszkadzaja jedynie przy otwarciu zmywarki , twedy trzeba zrobic to 2 lapkami. Te szafki chodza tak lekko , że naprawde otwarcie ich nie sprawia żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 26.02.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mi też Damiana kuchnia się podoba!!!, biała, sterylna prosta duże dzielenia, brak pierdułeczek-półeczek....(są ok, ale jak za dużo to ........)gres znam,....mam z tego samego żrodla, położyliśmy na 2mm, koleżanka na 1,5mm a ty piszesz że na 1mm ?? ten z fugą 1,5mm wygląda dużo lepiej niż u nas 2mm, a u Ciebie 1mm to pewnie jeszcze lepiej!!! prawie jakby szkło położył na całości, ja się troche obawiałam wlaśnie ze względu na ogrzewanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 26.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mnie takze,mimo iz bede wybierac zupelnie inny styl kuchni dla siebie,podoba sie kuchnia Damiana...minimalizm w najczystszej postaci,chociaz przy intensywnym uzytkowaniu,jezeli sa w domu jeszcze do tego dzieci,na pewno bedzie mniej minimalistycznie i katalogowo ale coz,nie my jestesmy dla kuchni,tylko kuchnia dla nas tez tak jak inni bardzo chetnie obejze inne Twoje wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 26.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 przynajmiej będzie motywacja żeby zatrudnić sprzątaczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka112 26.02.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Sprzątaczke chyba koniecznie. Kuchnia ładna, tylko jak dla mnie jakas taka zimna, mało przytulna. Ale to juz rzecz gustu , grunt,że się podoba domownikom. Ale utrzymanie jej w czystości normalnie uzytkując- jak dla mnie niemożliwe. Bez gosposi ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 27.02.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 gratuluje bardzo ladna kuchnia uwilbiam takie cieplo-sterylne wnetrza..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Doszło czarne szkło pomiędzy szafkami a blatem - ale to jeszcze nie koniec...jeszcze troszkę ... http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S4lF_0WgiLI/AAAAAAAAJDE/PbT3OZZyTnI/s640/IMG_2068.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nefer, a co to za czajnik z czerwona wstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A to zwyczajny czajnik Amica w kolorze bordowy metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Caly czerwony? Myslalam, ze tylko ma wstawke. Ale i tak ladny.Mysle o jakims czerwonym elemencie w kuchni, ale to dopiero zobacze na koniec, jak juz bedzie kuchnia czy w ogole bedzie pasowalo cos takiego czy lepiej stalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 To jest ten : Noblis Red http://www.amica.com.pl/produkty/images/mc/2724/KI3012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Doszło czarne szkło pomiędzy szafkami a blatem - ale to jeszcze nie koniec...jeszcze troszkę ... http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S4lF_0WgiLI/AAAAAAAAJDE/PbT3OZZyTnI/s640/IMG_2068.JPG No super teraz wygląda - szyba dodała jej charakteru i drapieżności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nefer, super to wszystko u Ciebie wyglada. W ogole caly dom, nie tylko kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts