monikaa13 28.02.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A to moja kuchnia , połączyłam lakier z palisandrem ..www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2de32ec00e28bb3.html</div></blockquote> </p><p> </p><p> Wstawiaj wstawiam to zdjęcie bo kuchnia jest super. Poprobuj może sam, a na razie ci pomogę (później mogę usunąć) </p><p> </p><p> [img]http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.02.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 U mnie stolarz też przycinał blaty na miejscu i nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej! No a teraz pora, żeby pokazać moją świeżutką kuchenkę. Mebelki stoją na swoim miejscu dopiero od 4 dni. Wprawdzie nie jest tak duża i elegancka jak wasze kuchnie, ale już ją lubię. Brakuje jeszcze wielu dekoracyjnych drobiazgów, które tworzą klimat, ale uzupełnię je z czasem. Największy problem mam z lampami. Nie mam pojęcia, jakie mają być. Musze jeszcze pobuszować po internecie i okolicznych sklepach. Muszę tez dokupić krzesła, bo te widoczne na zdjęciach są od tarasowego stołu. No i pozostaje zagospodarowanie ścianki nad stołem. Musze nad nią pomyśleć. A zatem... Kolor frontów nieco przekłamany . W rzeczywistości nie sa aż tak żółte lecz lekko kremowe z widocznymi słojami, tak jak na poczatkowych zdjeciach. wiem ze ni9e należy krytykować gustów lecz pozwolę sobie na jednen wpis Kuchnia ładna lubię ten styl aczkolwiek zostało zniweczone to co jest piękne wybacz ale ta kostkarka nie pasuje tam jest to moja pierwsza krytyka < nie mam do niej prawa , ale jako wykonawca muszę Ganić tych co robią projekty za popełnione babole < biorą kasę i powinni przekonać inwestora o złym dobraniu osprzętu -przepraszam jeżeli uraziłem ale masz piękna kuchnię mimo tego babola Mnie osobiście kostkarka nie razi... to już raczej powiedziałabym, że zlew jest nieco przytłaczający, ale ogólnie bardzo mi się podoba, chociaż moja kuchnia będzie w zupełnie innym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 28.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 wiem ze ni9e należy krytykować gustów lecz pozwolę sobie na jednen wpis Kuchnia ładna lubię ten styl aczkolwiek zostało zniweczone to co jest piękne wybacz ale ta kostkarka nie pasuje tam jest to moja pierwsza krytyka < nie mam do niej prawa , ale jako wykonawca muszę Ganić tych co robią projekty za popełnione babole < biorą kasę i powinni przekonać inwestora o złym dobraniu osprzętu -przepraszam jeżeli uraziłem ale masz piękna kuchnię mimo tego babola _________________ ANSEDREW - KERES DAWA TA CI- Jak czegoś nie wiesz to się pytaj ;bo ja wiecznie żyć nie będę Krytykę przyjmuje z pokorą i wcale sie nie gniewam. Lodówka kupiona była duuuużo wczesniej , gdy w planie była zupełnie inna kuchnia. Nie stać mnie na wymiane całego sprzętu , wiec została. Przyznam , ze mięliśmy problem z jej umiejscowieniem. No i wyszło , jak wyszło... Cieszę sie jednak, ze reszta Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 28.02.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 QQlio, powiedz mi prosze co to za krzesla i zegar masz w jadalni. Zegar - nie pamietam. Jakis w miare "low cost" marketowy Krzesla - brw reset. Ladnie wygladaja, ale sie dosc niszcza - mysle, ze jednak meble powinny byc z litego drewna a nie okleinowane. Kiedys dorzuce jeszcze jakies foty i innego ujecia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 28.02.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żebro 28.02.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 W takim razie próbuję dalej i dziękuję monikaa13 .. http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg , http://images37.fotosik.pl/261/8670a1821390f665med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 W takim razie próbuję dalej i dziękuję monikaa13 .. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/692728bcec49bf8c.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8670a1821390f665.html Dobrze ale zamiast linku .html musisz wstawić link z rozszerzeniem .jpg. Znajdziesz do klikając na swoje zdjęcie prawym klawiszem myszy i wybierając "Właściwości". Skopiuj go i wstaw tak samo jak powyższy. Będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żebro 28.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 zrobiłam tak jak pisałaś i niestety jest to samo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 28.02.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 zebro,no bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.02.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A to moja kuchnia , połączyłam lakier z palisandrem ..www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2de32ec00e28bb3.html</div></blockquote> </p><p> </p><p> Wstawiaj wstawiam to zdjęcie bo kuchnia jest super. Poprobuj może sam, a na razie ci pomogę (później mogę usunąć) </p><p> </p><p> [img]http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg zebro, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żebro 28.02.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziękuję , mi też ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 28.02.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ładna kuchnia -zmieniłbym relingi i widać ze górne 320 trzymają lico z HL dobrze ,lecz wymiar wysokości frontów HL- jest lecz zbyt duża różnica miedzy wysokością cokołów < widac że jest zachowana symetryczność i jeżeli tak robił fronty pasował do wysokości to powiniem łapać wymiar wysokości HLi go podzielić ----- ogólnie ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żebro 28.02.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dyskutowałam o tym z producentem w fazie projektowej ale przekonał mnie żeby jednak tak zrobić ponieważ wszystkie te boczne drzwiczki są o jednej wysokości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 28.02.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 najsk : super kuchnia , mój klimacik, najbardziej zaintrygował mnie okap i płytki na podłodze. jeszcze pytanko ; czy Twój dom to Z18 z Z500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A to moja kuchnia , połączyłam lakier z palisandrem ..www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2de32ec00e28bb3.html</div></blockquote> </p><p> </p><p> [img]http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg wow, ale inna... fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esor 28.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 żebro, piękna kuchnia Ja chcę połączyć palisander z czarnymi lakierowanymi frontami, ale długo nie mogłam zdecydować - białe, czy czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żebro 28.02.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Palisander z czarnym też dobrze się komponuje bo widziałam w jakimś sklepie meblowym pod warunkiem że zrobisz go w połysku , moje jasne drzwiczki też są w połysku a fornir w macie . Palisander sama wybierałam u importera bo są różne odcienie a mi chodziło o ciepły odcień .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 28.02.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 najsk : super kuchnia , mój klimacik, najbardziej zaintrygował mnie okap i płytki na podłodze. jeszcze pytanko ; czy Twój dom to Z18 z Z500? Tak, to właśnie mój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 28.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dyskutowałam o tym z producentem w fazie projektowej ale przekonał mnie żeby jednak tak zrobić ponieważ wszystkie te boczne drzwiczki są o jednej wysokości . oszukał Ciebie - ale jeżeli Tobie to ni9e przeszkadza to TAK MA BYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żebro 28.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dyskutowałam o tym z producentem w fazie projektowej ale przekonał mnie żeby jednak tak zrobić ponieważ wszystkie te boczne drzwiczki są o jednej wysokości . oszukał Ciebie - ale jeżeli Tobie to ni9e przeszkadza to TAK MA BYĆ Mnie nie oszukał , tylko doradzał a decyzję podjęłam sama bo tak mi się bardziej podobało , a uważam że jakby te dolne drzwiczki były dłuższe to wtedy źle to by wyglądało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts