Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A to moja kuchnia , połączyłam lakier z palisandrem ..www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2de32ec00e28bb3.html</div></blockquote> </p><p> </p><p> Wstawiaj wstawiam to zdjęcie bo kuchnia jest super. Poprobuj może sam, a na razie ci pomogę (później mogę usunąć) </p><p> </p><p> [img]http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie stolarz też przycinał blaty na miejscu i nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej!

No a teraz pora, żeby pokazać moją świeżutką kuchenkę. Mebelki stoją na swoim miejscu dopiero od 4 dni. Wprawdzie nie jest tak duża i elegancka jak wasze kuchnie, ale już ją lubię. Brakuje jeszcze wielu dekoracyjnych drobiazgów, które tworzą klimat, ale uzupełnię je z czasem. Największy problem mam z lampami. Nie mam pojęcia, jakie mają być. Musze jeszcze pobuszować po internecie i okolicznych sklepach. Muszę tez dokupić krzesła, bo te widoczne na zdjęciach są od tarasowego stołu. No i pozostaje zagospodarowanie ścianki nad stołem. Musze nad nią pomyśleć.

A zatem...

Kolor frontów nieco przekłamany . W rzeczywistości nie sa aż tak żółte lecz lekko kremowe z widocznymi słojami, tak jak na poczatkowych zdjeciach.

wiem ze ni9e należy krytykować gustów lecz pozwolę sobie na jednen wpis Kuchnia ładna lubię ten styl aczkolwiek zostało zniweczone to co jest piękne

wybacz ale ta kostkarka nie pasuje tam :( jest to moja pierwsza krytyka < nie mam do niej prawa , ale jako wykonawca muszę Ganić tych co robią projekty za popełnione babole < biorą kasę i powinni przekonać inwestora o złym dobraniu osprzętu -przepraszam jeżeli uraziłem ale masz piękna kuchnię mimo tego babola

Mnie osobiście kostkarka nie razi... :roll: to już raczej powiedziałabym, że zlew jest nieco przytłaczający, ale ogólnie bardzo mi się podoba, chociaż moja kuchnia będzie w zupełnie innym stylu.

wiem ze ni9e należy krytykować gustów lecz pozwolę sobie na jednen wpis Kuchnia ładna lubię ten styl aczkolwiek zostało zniweczone to co jest piękne

wybacz ale ta kostkarka nie pasuje tam jest to moja pierwsza krytyka < nie mam do niej prawa , ale jako wykonawca muszę Ganić tych co robią projekty za popełnione babole < biorą kasę i powinni przekonać inwestora o złym dobraniu osprzętu -przepraszam jeżeli uraziłem ale masz piękna kuchnię mimo tego babola

ANSEDREW - KERES DAWA TA CI- Jak czegoś nie wiesz to się pytaj ;bo ja wiecznie żyć nie będę

Krytykę przyjmuje z pokorą i wcale sie nie gniewam. Lodówka kupiona była duuuużo wczesniej , gdy w planie była zupełnie inna kuchnia. Nie stać mnie na wymiane całego sprzętu , wiec została. Przyznam , ze mięliśmy problem z jej umiejscowieniem. No i wyszło , jak wyszło... Cieszę sie jednak, ze reszta Ci się podoba :wink:

QQlio, powiedz mi prosze co to za krzesla i zegar masz w jadalni.

Zegar - nie pamietam. Jakis w miare "low cost" marketowy

Krzesla - brw reset. Ladnie wygladaja, ale sie dosc niszcza - mysle, ze jednak meble powinny byc z litego drewna a nie okleinowane.

Kiedys dorzuce jeszcze jakies foty i innego ujecia.

Pozdrawiam

W takim razie próbuję dalej i dziękuję monikaa13 .. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/692728bcec49bf8c.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8670a1821390f665.html

Dobrze ale zamiast linku .html musisz wstawić link z rozszerzeniem .jpg. Znajdziesz do klikając na swoje zdjęcie prawym klawiszem myszy i wybierając "Właściwości". Skopiuj go i wstaw tak samo jak powyższy. Będzie ok.

A to moja kuchnia , połączyłam lakier z palisandrem ..www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c2de32ec00e28bb3.html</div></blockquote> </p><p> </p><p> Wstawiaj wstawiam to zdjęcie bo kuchnia jest super. Poprobuj może sam, a na razie ci pomogę (później mogę usunąć) </p><p> </p><p> [img]http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg

zebro, super :)

Gość ANSEXXX
:wink: ładna kuchnia -zmieniłbym relingi i widać ze górne 320 trzymają lico z HL dobrze ,lecz wymiar wysokości frontów HL- jest lecz zbyt duża różnica miedzy wysokością cokołów < widac że jest zachowana symetryczność i jeżeli tak robił fronty pasował do wysokości to powiniem łapać wymiar wysokości HLi go podzielić ----- ogólnie ładna kuchnia

Gość ANSEXXX
Dyskutowałam o tym z producentem w fazie projektowej ale przekonał mnie żeby jednak tak zrobić ponieważ wszystkie te boczne drzwiczki są o jednej wysokości .

:wink: :wink: :wink:

oszukał Ciebie - ale jeżeli Tobie to ni9e przeszkadza to TAK MA BYĆ :wink:

Dyskutowałam o tym z producentem w fazie projektowej ale przekonał mnie żeby jednak tak zrobić ponieważ wszystkie te boczne drzwiczki są o jednej wysokości .

:wink: :wink: :wink:

oszukał Ciebie - ale jeżeli Tobie to ni9e przeszkadza to TAK MA BYĆ :wink:

Mnie nie oszukał , tylko doradzał a decyzję podjęłam sama bo tak mi się bardziej podobało , a uważam że jakby te dolne drzwiczki były dłuższe to wtedy źle to by wyglądało .