Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg

Przepiękna kuchnia, przemyślana i elegancka !!! Nowoczesna, ale nie zimne ponure laboratorium!!! Wielkie brawa Żebro! Twoja kuchnia jest najładniejsza ze wszystkich prezentowanych przez studio meblowe, jak również jest jedną z ładniejszych jakie oglądałam w tym wątku :D

ANSE&DREW

PostWysłany: Wto, 2 Marzec 2010 23:32 Temat postu:

niulka39 napisał:

Moja kuchnia;-)Głównie dąb i łupek.Niestety jeszcze bez paru detali takich jak okap,hokery i lampa nad wyspą.

nie chcę być złośliwy ale ,jeżeli piszemy Dąb itd - to piszmy płyta laminowana z rysunkiem Dębu lub płyta fornirowana a nie dąb - Duża różnica

Jeśli nie wiesz co to jest to wystarczy zapytać:-)To jest fornir dębowy.Między fornirem a plastikiem istotnie jest ogrooomna różnica.Pozdrawiam

Niunia, musisz sie przyzwyczaic, ze ten pan wie wszystko i lepiej od Ciebie...

ANSE&DREW

PostWysłany: Wto, 2 Marzec 2010 23:32 Temat postu:

niulka39 napisał:

Moja kuchnia;-)Głównie dąb i łupek.Niestety jeszcze bez paru detali takich jak okap,hokery i lampa nad wyspą.

nie chcę być złośliwy ale ,jeżeli piszemy Dąb itd - to piszmy płyta laminowana z rysunkiem Dębu lub płyta fornirowana a nie dąb - Duża różnica

Jeśli nie wiesz co to jest to wystarczy zapytać:-)To jest fornir dębowy.Między fornirem a plastikiem istotnie jest ogrooomna różnica.Pozdrawiam

Niunia, musisz sie przyzwyczaic, ze ten pan wie wszystko i lepiej od Ciebie...

ąldimara - jeżeli insynuujesz coś co napisz wprost - że jest tępy i sie wymądrza

I jeszcze drażliwy do tego....

Jakieś kompleksiki???

http://images49.fotosik.pl/266/c2de32ec00e28bb3med.jpg

Przepiękna kuchnia, przemyślana i elegancka !!! Nowoczesna, ale nie zimne ponure laboratorium!!! Wielkie brawa Żebro! Twoja kuchnia jest najładniejsza ze wszystkich prezentowanych przez studio meblowe, jak również jest jedną z ładniejszych jakie oglądałam w tym wątku :D

Dziękuję Renka , kuchnia jest baaardzo otwarta na pokój a że lubimy bardzo ciepłe kolory to fajnie się z nią "mieszka" pozdrawiam :D

http://lh3.ggpht.com/_rFlo-8dsfU0/S411U-aSiPI/AAAAAAAAAXY/djjggmDfq_g/kuch3.JPG

http://lh5.ggpht.com/_rFlo-8dsfU0/S45U3UFxNLI/AAAAAAAAAaw/xW-dFzCp7gE/kuch4.JPG

http://lh5.ggpht.com/_rFlo-8dsfU0/S45U6bTptfI/AAAAAAAAAa0/7QSWza7B8d4/kuch5.JPG

Piękna kuchnia.

Pomysł grubego/szerokiego pasa forniru wokół wysokiej zabudowy - godny uwagi.

Laminat bardzo dobrze dobrany.

Choć ciemności nie lubię, to połączenie, styl, projekt - fantastyczne.

Uwielbiam dąb.

Łupek jest na podłodze i nad blatem?

Przyłączam się do pytań:

gdzie zamawialiście kuchnię?

czy to kompleksowa realizacja, czy elementy z różnych źródeł?

i skąd łupek?

P.S. Widziałam łazienkę w innym wątku. Robi wrażenie. Jaki to kamień/-ie?

http://lh5.ggpht.com/_rFlo-8dsfU0/S45U6bTptfI/AAAAAAAAAa0/7QSWza7B8d4/kuch5.JPG

Niulka, ty chyba jesteś bardzo wesołą osobą jeśli dobrze czujesz się w tak przytłaczającym kolorystycznie wnętrzu... Przykro mi, ale nie podoba mi się takie wnętrze... Może to kwestia światła, ale na zdjęciach ponuro strasznie... Nie wiem czy nadal można mówić, że nam się coś nie podoba - ale mam nadzieję, że tak :wink:

Venacus

PostWysłany: Sro, 3 Marzec 2010 22:06 Temat postu:

niulka39 napisał:

Piękna kuchnia.

Pomysł grubego/szerokiego pasa forniru wokół wysokiej zabudowy - godny uwagi.

Laminat bardzo dobrze dobrany.

Choć ciemności nie lubię, to połączenie, styl, projekt - fantastyczne.

Uwielbiam dąb.

Łupek jest na podłodze i nad blatem?

Przyłączam się do pytań:

gdzie zamawialiście kuchnię?

czy to kompleksowa realizacja, czy elementy z różnych źródeł?

i skąd łupek?

P.S. Widziałam łazienkę w innym wątku. Robi wrażenie. Jaki to kamień/-ie?

Witaj!Łupek jest na ścianach,na podłodze na całym dole jest gres(niestety ponieważ miałam upatrzony piękny łupek ale mi go wykupili a na szukanie nowego już czasu zabrakło:-( )

Kuchnie robił lokalny stolarz całościowo-szafki,blat montaż.

Łupek jest hiszpańskiej firmy Cifre Ceramica: Pizarra Cemento, Pizarra Negra,Muro Negro w Poznaniu niestety dostępny tylko w jednym miejscu.

Renka Grabow

PostWysłany: Sro, 3 Marzec 2010 22:30 Temat postu:

niulka39 napisał:

Niulka, ty chyba jesteś bardzo wesołą osobą jeśli dobrze czujesz się w tak przytłaczającym kolorystycznie wnętrzu... Przykro mi, ale nie podoba mi się takie wnętrze... Może to kwestia światła, ale na zdjęciach ponuro strasznie... Nie wiem czy nadal można mówić, że nam się coś nie podoba - ale mam nadzieję, że tak

Witaj!Moja mama jak do nas wchodzi to mówi że mamy jak w jaskini:-)Chyba faktycznie jesteśmy baardzo weseli skoro nas nie przytłacza.A poważnie mówiąc to wcale nie jest tak ponuro tylko ja fotograf kiepski jestem;-)

queene

PostWysłany: Czw, 4 Marzec 2010 00:45 Temat postu:

Niulka co to za tv wisi pod sufitem ?

queene to zwykły funai,kiedyś zostanie zmieniony na coś mniejszego bo teraz w okno wchodzi:-)

Pozdrawiam serdecznie