e-mól 04.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nowłaśnie co to za drewno? Z niecierpliwością czekam na prezentację z lampami, dawno mi się tak żadna kuchnia nie podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 04.03.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 karolciamalymis, fajna kuchnia . Możesz mi napisać co to winiarka ? Tak, pod blatem jest winiarka Samsunga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nowłaśnie co to za drewno? Z niecierpliwością czekam na prezentację z lampami, dawno mi się tak żadna kuchnia nie podobała. Na lampy to długo i ja poczekam... nie mam pomysłu wcale a wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 karolciamalymis, fajna kuchnia . Możesz mi napisać co to winiarka ? Tak, pod blatem jest winiarka Samsunga. dzięki za odpowiedź . Napisz mi proszę czy ona ma dwie strefy chłodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.03.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 rasia,super,bardzo bardzo ladna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.03.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 asizo napisz prosze cos o Twoich roletkach w oknach, w sumie to mysle o takich jak Twoje - jak sa mocowane, napisz cos onich. Rolety szyte na wymiar. Zamawiałm w stylus.pl. Mocowane do sufitu. Tkanina Danis. Jestem z nich bardzo zadowolona. Wyszły dokładnie takie, jakie chciałam. Zamawiałam u nich rolety do salonu i kuchni (a ze to razem, wiec takie same wszedzie) i zasłony z takiego samego materiału na drzwi tarasowe. Wszystko super uszyte i krotki czas oczekiwania. Więc moge polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 05.03.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 asizo dzieki bardzo - juz mykam na ich strone napisz jeszcze prosze gdzie moge zobaczyc Twoj salon (chodzi mi o te zaslony przy drzwiach tarasowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 05.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tasha, a ile metrów bieżących macie tych szafek? Rozumiem, że macie jakieś cargo, a czy samodomykacze też są w tej cenie?Jeśli dobrze policzyłam to mb jest 5,30 dwa cargo no i troche szuflad z lekko domykającymi się szufladami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 05.03.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 karolciamalymis, fajna kuchnia . Możesz mi napisać co to winiarka ? Tak, pod blatem jest winiarka Samsunga. dzięki za odpowiedź . Napisz mi proszę czy ona ma dwie strefy chłodzenia ? Tak, góra do czerwonego, dół do białego wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 karolciamalymis, fajna kuchnia . Możesz mi napisać co to winiarka ? Tak, pod blatem jest winiarka Samsunga. dzięki za odpowiedź . Napisz mi proszę czy ona ma dwie strefy chłodzenia ? dojrzałam, że dwustrefowa i nawet znalazłam model w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 05.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 karolciamalymis, fajna kuchnia . Możesz mi napisać co to winiarka ? Tak, pod blatem jest winiarka Samsunga. dzięki za odpowiedź . Napisz mi proszę czy ona ma dwie strefy chłodzenia ? dojrzałam, że dwustrefowa i nawet znalazłam model w sieci ciesze sie,że jestes tak dobrym detektywem Najwazniejsze,że jej cena nie była tak powalająca jak np: chłodziarka Miele, a spełnia identyczne zadanie. A tak na serio całkiem fajna sprawa jak nie masz za duzo miejsca na napoje w lodówce to nie tylko wino tam chłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.03.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 karolciamalymis - fajna ta chłodziarka Rasiu, już pisałam u Ciebie w wątku, ale powtórzę i tutaj - świetna kuchnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Kawałek mojej, jeszcze nie skończonej... http://img30.imageshack.us/img30/6889/asiixxii2009483.png mogłabyś podac wymiary okna ? czy ta dłuższa część to fix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 queene co Ty za straszności masz wypisane w stopce "szary...nowym beżem..." O MATKO!!! oby nie Beże nie są takie złe, gdyby nie to że właśnie nagle wszyscy w nie uderzyli, jeśli tak samo stanie się z szarościami to będzie kolejny obrzydzony kolor. Ludzie szary jest PASKUDNY!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciamalymis 05.03.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 karolciamalymis - fajna ta chłodziarka Rasiu, już pisałam u Ciebie w wątku, ale powtórzę i tutaj - świetna kuchnia!! Basiu_KRK chłodziarka w 100% moge polecić, jest to jeden z dwóch naprawde trafionych pomysłów w mojej kuchni, drugi to lava grill bez którego teraz nie wyobrażam sobie gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Rasiu, już pisałam u Ciebie w wątku, ale powtórzę i tutaj - świetna kuchnia!! rasia,super,bardzo bardzo ladna kuchnia Bardzo dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Kawałek mojej, jeszcze nie skończonej... http://img30.imageshack.us/img30/6889/asiixxii2009483.png mogłabyś podac wymiary okna ? czy ta dłuższa część to fix ? Okno ma 300 X 100 cm. Tak, ta dłuższa część to fix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 05.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Kuchnia z mala jadalnia (wszystko otwate na salon) http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/suc531095b5d.jpg Pozdrawiam o kurcze swietne panele. Pochwal sie prosze co to za "kolor", gdzie i za ile mozna je kupic Hej, Nie jestem pewien o co dokladnie Ci chodzi. Panele sa Classena Trend (Klon hartberg), ponizej 50/m2, ladne ale odradzam ze wzgledu na opatentowany ale niedopracowany system montazu Ten pasek jest wykonany z plytek 30x60 Loft silver (Marconi) , ceny nie pamietam, ale okolice 100/m2. Pasek laczy drzwi wejsciowe z tym oknem tarasowym przez szerokosc domu Materialy polaczone listwami chromowanymi Pozdrawiam tak dokladnie chodzilo mi o panele i plytki. szkoda ze odradzasz te panele ba sa sliczne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate 25 05.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 http://lh6.ggpht.com/_gUXUKiuy69c/S4rfgh_BFZI/AAAAAAAAFvA/KVuLa34Tc5c/SL374283.JPG tasha ciekawie wyglada Twoja kuchnia, ten zielony kolorek odważny i fajnie ją ożywia, jaki to kolor frontów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Możesz coś więcej napisać o tym grilu? jak to działa, jak to się czyści? może jakieś bardziej detaliczne zdjęcia jak to jest zamontowane? A jeszcze odnośnie winairki czy jest możliwość żeby w razie awarii np garnek tam wstawić? Płytę też masz z serii domino? karolciamalymis - fajna ta chłodziarka Rasiu, już pisałam u Ciebie w wątku, ale powtórzę i tutaj - świetna kuchnia!! Basiu_KRK chłodziarka w 100% moge polecić, jest to jeden z dwóch naprawde trafionych pomysłów w mojej kuchni, drugi to lava grill bez którego teraz nie wyobrażam sobie gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts