joliska 21.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Przepraszam, że ponownie, ale to specjalnie dla JOLI - aktualne zdjęcia (to dotyczy pewnego konkursu - a Jola posądza mnie, żę to nie moja kuchnia Anulka, żeby była jasność: Jola na Paclanie, to nie ja Najpierw zajrzałam tu i mnie zatkało po Twoim komentarzu, ale po wizycie w konkursie, już wiem, o co Ci chodzi. Nowe zdjęcia - bajka! Szkoda, że tego pierwszego tam nie wkleiłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 21.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Joliska - wiesz, że to nie było do Ciebie Żałuję, że nie można tam wymienić zdjęć Pozdrawiam Cię ciepło. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Anulka,organizatorzy konkursu dość dobrze radzą sobie z kradzionymi zdjęciami i sprawdzają informację u źródła. Lektura (kilkanaście najnowszych postów): http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,91434580.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Przepraszam, że ponownie, ale to specjalnie dla JOLI - aktualne zdjęcia (to dotyczy pewnego konkursu - a Jola posądza mnie, żę to nie moja kuchnia) http://images43.fotosik.pl/274/4ff0f35be61d913bmed.jpg http://images46.fotosik.pl/274/d37bcbca140b2194med.jpg Zupełnie nie mój styl ale kuchnia zapiera dech...Boska jest. Czasami jak oglądam takie rzeczy to zastanawiam się czy nie zmienić koncepcji wystroju swojego mieszkania z nowoczesnego na taki właśnie. Cudne jest w tej kuchni wszystko!!!!!!! Nie mam pojęcia kto to wymyślił ale to geniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 21.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witajcie Kochani, mam pytanie do właścicieli kuchni z połyskiem (tych gładkich). Czy faktycznie widać na nich każdego palucha i każdą rysę? bardzo podobają mi się takie kuchnie, a wszyscy mi odradzają ze względu na ich niepraktyczność .. czy faktycznie tak jest? I czy Waszym zdaniem dobre jest zestawienie bardzo ciemnego brązu (prawie czarnego) z ciemną śliwką do delikatnych kremowych ścian i płytek? Tutaj link na pierwszej fotce jest zestawienie śliwki z bardzo ciemnym brązem normalnym, na drugiej połysk. Fiolet/ śliwka i brąz w rzeczywistości są ciemniejsze. Kolejne to moja kuchnia. Czy zrobic tylko w tym wenge, czy np wenge z jasnym kremem połączyć? http://img41.imageshack.us/gal.php?g=dsc00776h.jpg Pozdrawiam serdecznie i bardzo prosze o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witajcie, oto nasza świeżutka jeszcze niezamieszkana kuchnia Barek jeszcze nie wykończony cegłą, no i przepraszam za jakość zdjęć, ale chyba miałam pochlapany obiektyw :o Może za tydzień wstawię lepsze http://img86.imageshack.us/img86/7171/dsc01957.jpg ] Agawi, pięknie i klasycznie, ale napisz proszę z jakiej firmy/stolarza mebelki? Renka, bardzo dziękuję! Uwielbiam klasyczny styl i stąd mój wybór. A co do jej wykonawcy odpowiedz wyślę na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 22.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witajcie Kochani, mam pytanie do właścicieli kuchni z połyskiem (tych gładkich). Czy faktycznie widać na nich każdego palucha i każdą rysę? bardzo podobają mi się takie kuchnie, a wszyscy mi odradzają ze względu na ich niepraktyczność .. czy faktycznie tak jest? I czy Waszym zdaniem dobre jest zestawienie bardzo ciemnego brązu (prawie czarnego) z ciemną śliwką do delikatnych kremowych ścian i płytek? Tutaj link na pierwszej fotce jest zestawienie śliwki z bardzo ciemnym brązem normalnym, na drugiej połysk. Fiolet/ śliwka i brąz w rzeczywistości są ciemniejsze. Kolejne to moja kuchnia. Czy zrobic tylko w tym wenge, czy np wenge z jasnym kremem połączyć? http://img41.imageshack.us/gal.php?g=dsc00776h.jpg Pozdrawiam serdecznie i bardzo prosze o radę. W mojej kuchni możesz zobaczyć połączenie szafek w kolorze wenge z jasnymi, kremowymi (ecru) lakierowanymi (kilka stron wcześniej są fotki). Jeśli chodzi o lakierowane szafki, to paluchy rzeczywiście na nich widać, ale się nie rysują. Wiszące szafki nie są problematyczne - odciski rzadko na nich zostają, prawdopodobnie ze względu na to, że poręczniej jest złapać za uchwyt niż za drzwiczki. Natomiast lodówka to masakra - wymaga codziennego mycia (na szczęście wystarczy zwykły płyn do szyb i ręcznik papierowy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 22.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Teraz moja kolej Kuchnia jeszcze trochę w nieładzie, ale co tam....pokażę http://images49.fotosik.pl/271/03cea293f28b0929med.jpg quote] ja bym pousuwała koguciki i inne tego typu ozdoby, mnie się to nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ja mam ciąg 3,2m i nie udało się stolarzowi znaleźć takiego forniru chyba 2,5 to najdłuższy U mnie jest ciąg 3,7m i słoje forniru ładnie przechodzą z szafki na szafkę Tak myślałam, że za bardzo stolarzowi się szukać nie chciało szkoda, bo to było moje główne założenie, żeby ciągłość zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 22.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Anulkaa, i kuchnia i otoczenie dopracowane idealnie!!!! ale mam pytanie odnośnie podłogi???? co z nią zrobiłaś, czym poimpregnowana lub co tam jeszcze że się tak Superowsko błyszczy??? jakby była mokra, albo naolejona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 22.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Anulkaa, i kuchnia i otoczenie dopracowane idealnie!!!! ale mam pytanie odnośnie podłogi???? co z nią zrobiłaś, czym poimpregnowana lub co tam jeszcze że się tak Superowsko błyszczy??? jakby była mokra, albo naolejona???? Dzięki za miłe słowa Z tego co pamiętam, nie zdjązyła wyschnąć po myciu , ale generalnie to poler - więc powinna błyszczeć Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 22.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witajcie, Na początku chciałam pochwalić kuchnię forumowiczki Rasia. Naprawdę ciekawy i oryginalny projekt. Super. A poniżej zdjęcia mojej kuchni. Chciałam zrobić nowocześnie a nie tak laboratoryjnie, żeby wyszło ciepłe i przytulne wnętrze. Długo się męczyłam, żeby wszystko podobierać jak mi się marzyło, poczynając od koloru forniru po same uchwyty. Wymyśliłam sobie też, żeby umieścić elementy forniru na płytkach i efekt jest super. Ten sam fornir zastosowałam też częściowo w salonie. Pozdrawiam forumowiczów i czekam na Wasze oceny. http://images49.fotosik.pl/269/3c20c7b91a30472cmed.jpg http://images50.fotosik.pl/269/98d02b1189294080med.jpg Mam nadzieję, że to po prostu pomyłka!!!! Proszę obejrzeć moją galerię!!!!! Pozdrawiam, Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ajur, sprawa wygląda na oczywistą W Twoim albumie jednak nie ma tych ujęć pokazanych przez Słoniczkę - nigdy ich nigdzie indziej nie wklejałaś? Jeśli nie, to jakiś gość albo wykonawca zrobił Wam kuku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 22.03.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 oj nie ładniewidać ,że zdjęcia z Twojej galei robione później bo już są dodatki typu żyrandolmoże rzeczywiście wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Może to żona a jak nie to wykonawca musiał się zalogować i wstawić zdjęcia Twojej kuchni. No chyba, że jakiś znajomy, ktokolwiek. Tak czy siak, zdjęcia są Twoje, a ten kto je wstawił to nie jesteś ty. Zgłoś koniecznie moderatorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 22.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A może słoniczka to Twpoja żona???? to żart a na serio rzeczywiście nieładnie tak wykonawcy się chwalic bez pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 22.03.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 a kto tu mówi,że to są różne wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dobra sory, już poprawiłam. Coś źle skojarzyłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A może słoniczka to Twpoja żona???? to żart a na serio rzeczywiście nieładnie tak wykonawcy się chwalic bez pytania... Z postu Słoniczki jednoznacznie wynika, że jest właścicielką tej kuchni. Takie postępowanie ma tylko jedno określenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 22.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ale jaki cel może mieć we wstawianiu nie swojego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts