Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

zebro,mam takie pytanie...

na scianie widze,ze jest ta sama plyta z ktorej sa meble (?)

czy ona jest na scianie w takiej samej grubosci?jak zostala zamontowana?

Anika , firma która robiła mi meble najpierw zawiesiła szafki a potem wstawiła elementy fornirowane w wolne miejsca i to jest materiał z którego są zrobione fronty i mają taką samą grubość . Jakby fornir był za szafkami niepotrzebnie bym zapłaciła za ten materiał . Poza tym były wieszane półki szklane z ledami i nie mogło to być inaczej zmontowane .. Za zlewem zamontowali mi szybę przezroczystą żeby zabezpieczyć go dodatkowo przed wodą .

proszę abyś zrobiła fotkę z bliska wklejonego ekranu górą jaj i dołem mozesz przesłać na [email protected]

Te "ekrany" składają się z trzech części , tylko że są zrobione w ten sposób że przechodzą słoje .. sory ansedrew ale nie będę latała nad szafkami ..

Taka odpowiedź od początku wzbudziła moje podejrzenia. Ale byłoby zaraz, że się czepiam...

A jednak się okazało, że jakoś dziwnie obie osoby żebro i słoniczka ujawniły się na forum prawie w tym samym czasie. I obie te osoby prezentują kuchnie tego samego studia... :roll:

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hm, sprawa brzydko pachnie... i mam poczucie, że firma, która, swoją drogą wykonała dwie przepiękne kuchnie, tylko sobie BAAAARDZO zaszkodziła, tą całą "podstawianką"...

A nie łatwiej i etyczniej wkleić post pt. "Zobaczcie jakie super dwie kuchnie ostatnio wykonaliśmy" byłoby mniej smrodu teraz... nieładnie, oj nieładnie.

moja kuchnia wygląda tak:

http://lh6.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyKBDJ43nlI/AAAAAAAACDQ/MVngD8UgP7c/s640/IMGP6477.JPG

http://lh4.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyKBGH0xpSI/AAAAAAAACDU/YkOc9nlaNvw/s640/IMGP6486.JPG

dla mnie jest jakby nieskończona bo chciałabym jeszcze zagospodarować ścianę z grzejnikiem, ale w ogóle nie mam pomysłu

dzikabomba ja mam identyczną kuchnię jeszcze w stanie surowym i też muszę mieć grzejnik-brak podłogówki tylko wejście tam gdzie ta kamienna ściana a tam gdzie u ciebie wejście u mnie miało być na salon ale zamurowałam, powiedz czy aranżowałaś sama czy architekt?

sama sobie rozrysowałam i dałam fachowcom

co za dochodzenie :lol: :lol: :lol: :lol: afera na miarę sejmowej. może by komisje śledczą? :lol:

sorki ale nie mogłam się powstrzymać :wink:

no niezla jazda z tym podkradaniem wnetrz i pokazywaniem jako swoje

To jakaś masakra! Jeśli to rzeczywiście miała być 'reklama', to 'firma' poleciała po bandzie - żenada... :/

Czasami zastanawiam się co w ludzkich głowach siedzi, że robią takie paskudne rzeczy??? Kiedyś miałam podobną sytuację na NK - jakaś baba z drugiego końca Polski ściągnęła z mojego profilu zdjęcie, na którym byłam z mężem, wkleiła na swój i podpisała "córcia z chłopakiem" wrrr :evil:

Ajur na Twoim miejscu zgłosiłabym sprawę do moderatora...

ohm30 piszesz, że Twoja kuchnia nie ma być do oglądania to po co ją tutaj pokazujesz?

Tam stało jak byk- "kuchnia ma być do użytku a nie do oglądania" :evil:

Ludziska,czytajcie ze zrozumieniem :o

Zdjęcia kuchni przeznaczonej do użytku a nie oglądania też można wkleić na forum.Eh :wink:

Ohm30- też mam taki zegar a koguty...no cóż,faktycznie trza już wystawiać :roll: :wink:

agawi74- rodzinka miałaby problem z wyprowadzeniem mnie z niej :roll: Codooo :D

ohm30 piszesz, że Twoja kuchnia nie ma być do oglądania to po co ją tutaj pokazujesz?

Tam stało jak byk- "kuchnia ma być do użytku a nie do oglądania" :evil:

Ludziska,czytajcie ze zrozumieniem :o

Zdjęcia kuchni przeznaczonej do użytku a nie oglądania też można wkleić na forum.Eh :wink:

Ohm30- też mam taki zegar a koguty...no cóż,faktycznie trza już wystawiać :roll: :wink:

agawi74- rodzinka miałaby problem z wyprowadzeniem mnie z niej :roll: Codooo :D

kurczę.... muszę wyjaśnić....ten kogut, a jest tylko jeden to....................ŚWIECZKA wystawiona na Wielkanoc :lol:

Reszta jego przyjaciół to małe owieczki wielkanocne :D

http://images45.fotosik.pl/276/8ffbc1ff1b97f88cmed.jpg

Matko dajcie już spokój temu kogutowi, czy w waszych domach naprawdę nigy nic nie postawiliście na chwilkę lub całkiem przypadkowo.

Piszecie , że wyrażacie swoje zdanie, ale Ohm też wyraziła swoje , że ma słonika od synka i go nie zdejmie i to jeste jej własne zdanie i na tym koniec tematu.

Ciekawe jak będziecie szykować koszyki do święcenia bo do wielu kuchni taki koszyk nie bardzo pasuje, proponuje więc robić go w piwnicy.