zyg_zak 23.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 zebro,mam takie pytanie... na scianie widze,ze jest ta sama plyta z ktorej sa meble (?) czy ona jest na scianie w takiej samej grubosci?jak zostala zamontowana? Anika , firma która robiła mi meble najpierw zawiesiła szafki a potem wstawiła elementy fornirowane w wolne miejsca i to jest materiał z którego są zrobione fronty i mają taką samą grubość . Jakby fornir był za szafkami niepotrzebnie bym zapłaciła za ten materiał . Poza tym były wieszane półki szklane z ledami i nie mogło to być inaczej zmontowane .. Za zlewem zamontowali mi szybę przezroczystą żeby zabezpieczyć go dodatkowo przed wodą . proszę abyś zrobiła fotkę z bliska wklejonego ekranu górą jaj i dołem mozesz przesłać na [email protected] Te "ekrany" składają się z trzech części , tylko że są zrobione w ten sposób że przechodzą słoje .. sory ansedrew ale nie będę latała nad szafkami .. Taka odpowiedź od początku wzbudziła moje podejrzenia. Ale byłoby zaraz, że się czepiam... A jednak się okazało, że jakoś dziwnie obie osoby żebro i słoniczka ujawniły się na forum prawie w tym samym czasie. I obie te osoby prezentują kuchnie tego samego studia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hm, sprawa brzydko pachnie... i mam poczucie, że firma, która, swoją drogą wykonała dwie przepiękne kuchnie, tylko sobie BAAAARDZO zaszkodziła, tą całą "podstawianką"... A nie łatwiej i etyczniej wkleić post pt. "Zobaczcie jakie super dwie kuchnie ostatnio wykonaliśmy" byłoby mniej smrodu teraz... nieładnie, oj nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 co za dochodzenie afera na miarę sejmowej. może by komisje śledczą? sorki ale nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ajur-mamy podobne ustawienia mebli, zlewu i płyty w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 co za dochodzenie afera na miarę sejmowej. może by komisje śledczą? sorki ale nie mogłam się powstrzymać no niezla jazda z tym podkradaniem wnetrz i pokazywaniem jako swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikabomba 23.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 moja kuchnia wygląda tak: http://lh6.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyKBDJ43nlI/AAAAAAAACDQ/MVngD8UgP7c/s640/IMGP6477.JPG http://lh4.ggpht.com/_StqvW9QGq2s/SyKBGH0xpSI/AAAAAAAACDU/YkOc9nlaNvw/s640/IMGP6486.JPG dla mnie jest jakby nieskończona bo chciałabym jeszcze zagospodarować ścianę z grzejnikiem, ale w ogóle nie mam pomysłu dzikabomba ja mam identyczną kuchnię jeszcze w stanie surowym i też muszę mieć grzejnik-brak podłogówki tylko wejście tam gdzie ta kamienna ściana a tam gdzie u ciebie wejście u mnie miało być na salon ale zamurowałam, powiedz czy aranżowałaś sama czy architekt? sama sobie rozrysowałam i dałam fachowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia0joaska 23.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 co za dochodzenie afera na miarę sejmowej. może by komisje śledczą? sorki ale nie mogłam się powstrzymać no niezla jazda z tym podkradaniem wnetrz i pokazywaniem jako swoje To jakaś masakra! Jeśli to rzeczywiście miała być 'reklama', to 'firma' poleciała po bandzie - żenada... :/ Czasami zastanawiam się co w ludzkich głowach siedzi, że robią takie paskudne rzeczy??? Kiedyś miałam podobną sytuację na NK - jakaś baba z drugiego końca Polski ściągnęła z mojego profilu zdjęcie, na którym byłam z mężem, wkleiła na swój i podpisała "córcia z chłopakiem" wrrr Ajur na Twoim miejscu zgłosiłabym sprawę do moderatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 23.03.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kiedyś miałam podobną sytuację na NK - jakaś baba z drugiego końca Polski ściągnęła z mojego profilu zdjęcie, na którym byłam z mężem, wkleiła na swój i podpisała "córcia z chłopakiem" wrrr szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 24.03.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ohm30 piszesz, że Twoja kuchnia nie ma być do oglądania to po co ją tutaj pokazujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 24.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ......nie do oglądania w sensie " nie dotykaj", tylko do używania jej prze całą rodzinę. Chodzi o jej funkcjonalność estetyczną jak i użytkową pod każdym względem.... Przeczytaj dokładnie posty to nie będzie niedomówień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 24.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ohm30 piszesz, że Twoja kuchnia nie ma być do oglądania to po co ją tutaj pokazujesz? Tam stało jak byk- "kuchnia ma być do użytku a nie do oglądania" Ludziska,czytajcie ze zrozumieniem Zdjęcia kuchni przeznaczonej do użytku a nie oglądania też można wkleić na forum.Eh Ohm30- też mam taki zegar a koguty...no cóż,faktycznie trza już wystawiać agawi74- rodzinka miałaby problem z wyprowadzeniem mnie z niej Codooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 24.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ohm30 piszesz, że Twoja kuchnia nie ma być do oglądania to po co ją tutaj pokazujesz? Tam stało jak byk- "kuchnia ma być do użytku a nie do oglądania" Ludziska,czytajcie ze zrozumieniem Zdjęcia kuchni przeznaczonej do użytku a nie oglądania też można wkleić na forum.Eh Ohm30- też mam taki zegar a koguty...no cóż,faktycznie trza już wystawiać agawi74- rodzinka miałaby problem z wyprowadzeniem mnie z niej Codooo kurczę.... muszę wyjaśnić....ten kogut, a jest tylko jeden to....................ŚWIECZKA wystawiona na Wielkanoc Reszta jego przyjaciół to małe owieczki wielkanocne http://images45.fotosik.pl/276/8ffbc1ff1b97f88cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 24.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 aaaaaaaaaa i teraz wszyscy macie się moim kogutem zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 a to zielone na drzwiczkach po prawej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 24.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 to kura, a nie kogut i też wielkanocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 24.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Matko dajcie już spokój temu kogutowi, czy w waszych domach naprawdę nigy nic nie postawiliście na chwilkę lub całkiem przypadkowo.Piszecie , że wyrażacie swoje zdanie, ale Ohm też wyraziła swoje , że ma słonika od synka i go nie zdejmie i to jeste jej własne zdanie i na tym koniec tematu.Ciekawe jak będziecie szykować koszyki do święcenia bo do wielu kuchni taki koszyk nie bardzo pasuje, proponuje więc robić go w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 24.03.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 aha kura, teraz już jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 24.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 w końcu jakieś sensowne posty teraz Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 24.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 a ja zawsze Was lubiłam serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 24.03.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Mi też jest tu w sumie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts