Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To duże to zapewne okap :) Nie dawałabym obok niego lampek...

to moja największa bolączka :x co być dała żeby oświetlić to miejsce bo to mój główny blat roboczy.

A okap nie ma własnego oświetlenia? Masz też w suficie oświetlenie zamontowane - nie można by tam dać reflektorków i skierować ich na blaty? Szkoda, żeby wiszące lampki odwracały uwagę od głównej ozdoby tej kuchni, czyli okapu :(

okap świeci tylko 'pod sobą' a blat ma 3 metry. wygląd wyglądem dizajn dizajnem a ja tam chce coś kroić. próbowałyście oświetlać blat z sufitu? zazwyczaj sie kończy tym że człowiek sie pochyla nad deseczką i głową robi sobie cień. poza tym halogeny to nie najlepszy sposób na oświetlenie czegokolwiek użytkowego - to bardzo sfokusowane światło a najlepsze w takich wypadkach jest rozproszone. wiem że marudze ale sama cały czas sie bije z myślami co z tymi trzema lampkami. zwłaszcza że obok mam jadalnie z wiszącymi vicky i te lampki nad wyspą jak pięść do oka :roll:

moja kuchnia nie dość że mała to ma jeszcze 2 duże okna, niestety dom kupiony od developera ...jak sie nie ma co cie lubi to sie lubi co sie ma :x

jedyną wysoka zabudową jest lodówka :(

znam ten bol:) tez mam 2 duze okna w kuchni:) plusem jest to ze kuchnia jest widna ale malo ustawna:(

u mnie to samo. Dwa duze okna i dwa wejscia. Fatalna do urzadzania