ohm30 25.03.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 fajna, bo biała, a ja lubię jasne, ale taka nowoczesna Co tam jeszcze wisi? Widze trzy lampki w wąskich kloszach, a ten duży to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To duże to zapewne okap Nie dawałabym obok niego lampek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 efilo, a ta zabudowa to sobie wisi czy ma jakies nóżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jest na nóżkach. będzie 'wisieć' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jest na nóżkach. będzie 'wisieć' to będzie chyba super sprawa przy sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To duże to zapewne okap Nie dawałabym obok niego lampek... to moja największa bolączka co być dała żeby oświetlić to miejsce bo to mój główny blat roboczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 25.03.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 jeśli to okap, to zamiast wiszących lampek dałabym halogeny w suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 To duże to zapewne okap Nie dawałabym obok niego lampek... to moja największa bolączka co być dała żeby oświetlić to miejsce bo to mój główny blat roboczy. A okap nie ma własnego oświetlenia? Masz też w suficie oświetlenie zamontowane - nie można by tam dać reflektorków i skierować ich na blaty? Szkoda, żeby wiszące lampki odwracały uwagę od głównej ozdoby tej kuchni, czyli okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 okap świeci tylko 'pod sobą' a blat ma 3 metry. wygląd wyglądem dizajn dizajnem a ja tam chce coś kroić. próbowałyście oświetlać blat z sufitu? zazwyczaj sie kończy tym że człowiek sie pochyla nad deseczką i głową robi sobie cień. poza tym halogeny to nie najlepszy sposób na oświetlenie czegokolwiek użytkowego - to bardzo sfokusowane światło a najlepsze w takich wypadkach jest rozproszone. wiem że marudze ale sama cały czas sie bije z myślami co z tymi trzema lampkami. zwłaszcza że obok mam jadalnie z wiszącymi vicky i te lampki nad wyspą jak pięść do oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 25.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 sama widzisz, mojego koguta mozna schować do szafy, a Twoje lampki zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek77 25.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Efilo nawet z tymi wiszącymi lampami kuchnia mi sie baaardzo podoba Biała, nowoczesna o takiej marzyłam... tylko mój metraż na to nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ja tez mam biala na metrazu duuuzo mniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek77 25.03.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 moja kuchnia nie dość że mała to ma jeszcze 2 duże okna, niestety dom kupiony od developera ...jak sie nie ma co cie lubi to sie lubi co sie ma jedyną wysoka zabudową jest lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ale nie mow ze metraz powoduje ze kuchnia nie moze byc biala i nowoczesna, jedynie nie mozesz miec pelnej zabudowy na calej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 a moja kuchnia jest duża bo mam wjazd od południa i z pomieszczeniami od północy nie było co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 25.03.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 moja kuchnia nie dość że mała to ma jeszcze 2 duże okna, niestety dom kupiony od developera ...jak sie nie ma co cie lubi to sie lubi co sie ma jedyną wysoka zabudową jest lodówka znam ten bol:) tez mam 2 duze okna w kuchni:) plusem jest to ze kuchnia jest widna ale malo ustawna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 25.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 moja kuchnia nie dość że mała to ma jeszcze 2 duże okna, niestety dom kupiony od developera ...jak sie nie ma co cie lubi to sie lubi co sie ma jedyną wysoka zabudową jest lodówka znam ten bol:) tez mam 2 duze okna w kuchni:) plusem jest to ze kuchnia jest widna ale malo ustawna:( u mnie to samo. Dwa duze okna i dwa wejscia. Fatalna do urzadzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 25.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 efilo, a nie możesz tam podciągnąc na ten blat lampy mocowanej do bltau właśnie? takiej niby biurkowej, na długim wysięgniku - będziesz mogła ustawiać w zalezności od potrzeb i oświetlenie wprost na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 .ten kogut, a jest tylko jeden to....................ŚWIECZKA wystawiona na Wielkanoc Reszta jego przyjaciół to małe owieczki wielkanocne ohm30, jeśli mogę się do czegoś przyczepić to tylko do jednego: jak to to jest, że kogut jest większy od owieczek??? Hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 25.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A już myślałam, że temat koguta umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts