ohm30 25.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 kogut jest od zaszłego roku, więc stary.....owieczki tegoroczne, więc jeszcze malutkie Sami widzicie O czym Wy ludziska byście tu pisali gdybym nie wystawiła mojej kuchni Dokładniej mówiąc, mojego kogucika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 25.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Twój kogut zrobił furorę, od 2 stron nic innego nikogo nie obchodzi tylko ten kogucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 25.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 tak sobie myślę, że skoro on się stał taki popularny, to chyba osobny temat założę, bo kuchnie Was juz nie interesują Wiem.....poszukajmy jakieś forum o zwierzątkach domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 okap świeci tylko 'pod sobą' a blat ma 3 metry. wygląd wyglądem dizajn dizajnem a ja tam chce coś kroić. próbowałyście oświetlać blat z sufitu? zazwyczaj sie kończy tym że człowiek sie pochyla nad deseczką i głową robi sobie cień. poza tym halogeny to nie najlepszy sposób na oświetlenie czegokolwiek użytkowego - to bardzo sfokusowane światło a najlepsze w takich wypadkach jest rozproszone. wiem że marudze ale sama cały czas sie bije z myślami co z tymi trzema lampkami. zwłaszcza że obok mam jadalnie z wiszącymi vicky i te lampki nad wyspą jak pięść do oka uwierz mi że halogen halogenowi nie rowny ja zalozylem nad swoja wyspa halogeny przemysłowe ogromne takie jak w salonie i sprawuja sie idealnei nei wyobrazam sobie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 chodzi ci o takie jak te? mam je nad drugim blatem. a jakie masz żarówki? bo ja wstawiłam 45W bo sie bałam że będzie za jasno i teraz nie wiem czy na pewno dobrze zrobiłam http://img213.imageshack.us/img213/6669/p1000535p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 am 50W i ułozone z 4 stron swiata . takz e z ktorej strony nei staniesz to nie ma cienia. Foty mojeje kuchni masz na 100 stronei lub 99 w dziale pochwalcie sie swoimi kuchanimi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ooo... to chyba nawet ten sam dział dobra. ide szukać. no i znalazłam... i światło to skupiona plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 25.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 A DLA cIEBIE NA BLACIE ROBOCZYM JEST POTRZEBNA ROZPORSZONA PLAMA TAK? nie zartuj t otylko dodatkow oswiatlo napewno lepsze niz widszace wokol opaku smiesze lampki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.03.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 fajna, bo biała, a ja lubię jasne, ale taka nowoczesna Co tam jeszcze wisi? Widze trzy lampki w wąskich kloszach, a ten duży to co? zgadzam się, okap jest duzy i ozdobny, lampek nie powinno być. Poza tym ta wyspa pełni chyba funkcję, roboczą, nie będzie się przy niej jeść, a to oświetlenie jest jak nad stołem. Kuchnia ładna, bo biała, a ja lubię jasne wnętrza. Lodówka fajnie wpasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.03.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Precz z lampkami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 26.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 matko jak się nie przyczepiają do kogutów to teraz do lampek ...... a nie można NIC napisać jak cos sie nam nie podoba ? to jest temat pochwalcie się czyli chwalimy się tym co nam się podoba a nie temat co tutaj nie pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 matko jak się nie przyczepiają do kogutów to teraz do lampek ...... a nie można NIC napisać jak cos sie nam nie podoba ? to jest temat pochwalcie się czyli chwalimy się tym co nam się podoba a nie temat co tutaj nie pasuje ? uwierz mi, ze w porównaniu z innymi forami wnętrzarskimi na forum Muratora wszyscy wszystko chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 26.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 raczej nie uwierzę bo sledzę ten wątek i inne od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 rybka to wejdź na gazetę. ja uważam że konstruktywna krytyka jest jak najbardziej na miejscu. byleby podana w odpowiedni sposób. bo czasem (nie w tym przypadku od razu zaznaczam) niektórzy tak formułują zdania żeby komuś zrobić jak największą przykrość (to bardzo ładnie na gazecie widać). co innego napisać - kuchnia nie w moim guście ale udało ci się utrzymać wszystko w jednym stylu, zmieniłabym te panele okienne bo one nie pasują do takiego tradycyjnego wnętrza a co innego - co za wiocha, zapachniało peerelem, żenada (o 'ładniejszych' opiniach nie wspomnę) w moim przypadku za napaść na lampki jestem wdzięczna bo to utwierdza mnie w przekonaniu że powinnam je stamtąd usunąć. a bije się z myślami od dwóch tygodni tj. od kiedy tam zawisły. swoją drogą zdjęcia mojej rozbabranej kuchni nie nadają się do watku 'pochwalcie się', wkleiłam bo 'nic się nie działo' . fajnie że wkleiłam. przy okazji wypłynął istotny dla mnie temat wkleje dla porządku o co chodzi z tym blatem stara wizualke http://img211.imageshack.us/img211/7484/47883568kopia2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 26.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 http://www.istore.com.pl/prods/567250.jpgA gdyby zamiast wiszących dać takie plafony?Lub dobrać coś kształtem i kolorem pasujące do okapu,byle nie te wiszące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 26.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 przynajmniej nie ma kogutków http://img683.imageshack.us/img683/921/img0128bw.jpg Witam wszystkich forumowiczów Ślędzę ten wątek i kilka innych od dawna bo sama zaczynam już być na etapie wyboru jaka kuchnia, co na ścianę i takie tam. Ale teraz muszę się wtrącić bo nie mogę się powstrzymać Efilo i Damianexus piekne te wasze kuchnie, nowoczesne i duże. Już obejrzałam lampy na stronie o salonach, które mnie rozłożyły na łopatki. (gile i plemniki górą ) Efilo jeżeli mogę wtrącić pozbądź się tych trzech lamp z nad wyspy. Psują wygląd twojej ślicznej kuchni. Większość ma rację przy twoim okapie pozostaje ci chyba zrobić światło bezpośrednio z sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 26.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Efilo wkleiłaś teraz wizualizacje na której to, aż tak źle nie wygląda. Może dlatego że lapmki są krótsze?Folią,którą przykryłaś swoje w kuchni zniekształciła cały wygląd na zdjęciu. Ciekawi mnie też ten okap .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 26.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ale okap też jest chyba inny, nie cylindryczny. Na wizualce te kształty lepiej grają ze sobą, choć ja dałabym jakieś refletory bez względu na kształt okapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 no to ja mam takie w zastepstwie http://www.chors.pl/produkty/optonswwwd.jpg pasują do całej reszty oświetlenia. cały czas sie martwie tym że sobie zasłonie. ale tej zagwostki mi nikt za mnie nie rozwiąże. chyba po prostu jak już będzie blat to przymierzę się do takich z sufitu bardziej 'namacalnie' no masz ci los. i ty Synthio przeciwko mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts