Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak dla mnie to w jakimś stopniu będziesz sobie zasłaniała to światło, ale tak będzie gdy światła będą w jednej lini.

Rozrzuć je nad blatem. Np coś takiegio jak z chorsa wkleiłaś ale miniaturki i z siedem sztuk chaotycznie zorganizowanych nad blatem.

Efilo ja też chcę zobaczyc twoja kuchnie bez folii. Wydaje mi się , że na wizulace to wygladało calkiem nieźle. Choć ja uważam , że prawidłowe oświetlenie blatu roboczego jest dużo ważniejsze niż wygląd. Jeśli się nie da inaczej tego oświetlenia rozwiazać to może inne lampki dobrać , jakieś krótsze.

A wogóle to twoja kuchnia jest śliczna razem z tym całym oświetleniem. Myślę , że uwagę wszystkich skupiło to oświetlenie przez te folie. Dlatego wklej teraz bez bo mnie ciekawi czy też tak się rzuca w oczy :)

myślę że te lampki oprócz gustownego ubranka zwracają na siebie uwagę bo wiszą nad podłogą. wkleję jak będzie blat, pozrywam folie i będzie widać efekt końcowy. wtedy wrócimy do tematu i poproszę Was jeszcze raz o opinie. (jak do tego czasu nie sprzedam tesli :lol:)

efi, tak się przyjrzałam tym teslom i one chyba nie są umieszczone centralnie nad środkiem wyspy, tylko względem jej są przesunięte w prawo, w stronę wysokiej zabudowy (jak patrzę na zdjęcie). W związku z tym wydaje mi się, że jeśli dasz te owalne chorsy, to nie będziesz sobie zasłaniać światła w czasie np. krojenia

są idealnie na środku. to okap jest przesunięty w kierunku okna. stąd pewnie takie wrażenie. no nic to. nie chce żeby jakieś trzy zwisy zdominowały wątek. zamelduję się jak już będzie w miarę 'na gotowo'.

dziękuję raz jeszcze wszystkim za opinie

ja też :lol: ale... zarezerwowałam sobie te klimaty na powiedzmy późniejszy ;) okres. później nowocześnie to sobie już nie zrobie

haha .... tak samo pomyslalam ;)

bo nie mam nic przeciwko takim wnetrzom, maja swoj charakter :)

Efilo mnie sie lampki podobaly ale dlatego, ze ja patrzac na zdjecia widzialam osobe pracujaca przy blacie zlewej strony (patrzac na monitor) a te lampki jakby przed nia i wtedy glowa niczego nie zaslaniasz

ale jak widze teraz te chorsy, ktore masz w tzw rezerwie to osobiscie zamienilabym je wlasnie na te owalne - nie beda dominowaly

ja też :lol: ale... zarezerwowałam sobie te klimaty na powiedzmy późniejszy ;) okres. później nowocześnie to sobie już nie zrobie

No właśnie ja zrobię tak samo. Takie cuda zostawię sobie na późniejsze latka :)

Dzięki, dzięki - rozumiem, że uważacie, że "takie" klimaty to "wiekowych" :wink:

Ok - macie prawo. :wink: Ale ja lubię takie klimaty - nowocześnie już miałam

8)

I mam nadzieję, że wiek między 30 - 35 nie kwalifikuje mnie jako staruszki 8) :wink: