Synthia 26.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Chciałabym zobaczyć zdjęcie kuchni ale bez tych ochraniających folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.03.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jak dla mnie to w jakimś stopniu będziesz sobie zasłaniała to światło, ale tak będzie gdy światła będą w jednej lini. Rozrzuć je nad blatem. Np coś takiegio jak z chorsa wkleiłaś ale miniaturki i z siedem sztuk chaotycznie zorganizowanych nad blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 26.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Efilo ja też chcę zobaczyc twoja kuchnie bez folii. Wydaje mi się , że na wizulace to wygladało calkiem nieźle. Choć ja uważam , że prawidłowe oświetlenie blatu roboczego jest dużo ważniejsze niż wygląd. Jeśli się nie da inaczej tego oświetlenia rozwiazać to może inne lampki dobrać , jakieś krótsze. A wogóle to twoja kuchnia jest śliczna razem z tym całym oświetleniem. Myślę , że uwagę wszystkich skupiło to oświetlenie przez te folie. Dlatego wklej teraz bez bo mnie ciekawi czy też tak się rzuca w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 myślę że te lampki oprócz gustownego ubranka zwracają na siebie uwagę bo wiszą nad podłogą. wkleję jak będzie blat, pozrywam folie i będzie widać efekt końcowy. wtedy wrócimy do tematu i poproszę Was jeszcze raz o opinie. (jak do tego czasu nie sprzedam tesli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 26.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 przynajmniej nie ma kogutków http://img683.imageshack.us/img683/921/img0128bw.jpg jaka ładna kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Kuchnia super, tylko te 3 lampki niepotrzebnie konkuruja z super-okapem. Dalabym cos mniejszego blizej sufitu. Haha teraz doczytalam, ze cala strona o tym Sorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 o żesz Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 A lodowka ma tasme ochronna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 tak jak i okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 efi, tak się przyjrzałam tym teslom i one chyba nie są umieszczone centralnie nad środkiem wyspy, tylko względem jej są przesunięte w prawo, w stronę wysokiej zabudowy (jak patrzę na zdjęcie). W związku z tym wydaje mi się, że jeśli dasz te owalne chorsy, to nie będziesz sobie zasłaniać światła w czasie np. krojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 są idealnie na środku. to okap jest przesunięty w kierunku okna. stąd pewnie takie wrażenie. no nic to. nie chce żeby jakieś trzy zwisy zdominowały wątek. zamelduję się jak już będzie w miarę 'na gotowo'.dziękuję raz jeszcze wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 26.03.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 efilo troche dwuznacznie z tymi zwisami wyszło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.03.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dobrze że zamiast 'trzy' nie napisałam 'czyjeś' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.03.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 http://images43.fotosik.pl/274/4ff0f35be61d913bmed.jpg Zupełnie nie mój styl ale kuchnia zapiera dech...Boska jest. Czasami jak oglądam takie rzeczy to zastanawiam się czy nie zmienić koncepcji wystroju swojego mieszkania z nowoczesnego na taki właśnie. Ja miewam dokładnie takie same myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja też ale... zarezerwowałam sobie te klimaty na powiedzmy późniejszy okres. później nowocześnie to sobie już nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja też ale... zarezerwowałam sobie te klimaty na powiedzmy późniejszy okres. później nowocześnie to sobie już nie zrobie No właśnie ja zrobię tak samo. Takie cuda zostawię sobie na późniejsze latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 29.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja też ale... zarezerwowałam sobie te klimaty na powiedzmy późniejszy okres. później nowocześnie to sobie już nie zrobie haha .... tak samo pomyslalam bo nie mam nic przeciwko takim wnetrzom, maja swoj charakter Efilo mnie sie lampki podobaly ale dlatego, ze ja patrzac na zdjecia widzialam osobe pracujaca przy blacie zlewej strony (patrzac na monitor) a te lampki jakby przed nia i wtedy glowa niczego nie zaslaniasz ale jak widze teraz te chorsy, ktore masz w tzw rezerwie to osobiscie zamienilabym je wlasnie na te owalne - nie beda dominowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja też ale... zarezerwowałam sobie te klimaty na powiedzmy późniejszy okres. później nowocześnie to sobie już nie zrobie No właśnie ja zrobię tak samo. Takie cuda zostawię sobie na późniejsze latka spryciule z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 29.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja też ale... zarezerwowałam sobie te klimaty na powiedzmy późniejszy okres. później nowocześnie to sobie już nie zrobie No właśnie ja zrobię tak samo. Takie cuda zostawię sobie na późniejsze latka Dzięki, dzięki - rozumiem, że uważacie, że "takie" klimaty to "wiekowych" Ok - macie prawo. Ale ja lubię takie klimaty - nowocześnie już miałam I mam nadzieję, że wiek między 30 - 35 nie kwalifikuje mnie jako staruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 29.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Anulkaa i super, ze lubisz wazne by miec swoj styl i sie dobrze w tym czuc po to sa rozne formy i wzory by kazdy dobral cos dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts