magduska 11.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Teraz moja kolej Kuchnia jeszcze trochę w nieładzie, ale co tam....pokażę http://images35.fotosik.pl/125/312a5ee2749c8d34med.jpg fajne meble.., fajny piekarnik.., fajna kuchnia.. ..trochę bym zmieniła - chodzi mi o dodatki, ale każdy ma swój gust - dobrze, że Ty się w Niej super czujesz ..a i zarąbisty zegar - btw. mam taki sam http://img411.imageshack.us/img411/7732/img4022kopia.jpg świetny "kącik kucharski" - w ogóle meble w moim stylu.., będę mieć podobne.. nawet bardzo podobne ..jedyne co mi się nie podoba to oświetlenie tej kuchni - chodzi mi o.. te okrągłe halogeny.. totalnie mi nie współgrają i widzisz mam ten sam problem... okno w kuchni mam szerokości prawie dwóch metrów i na ścianie z oknem muszę coś wymyślić z oświetleniem - zamierzenie - kuchnia w starym stylu i.. te halogeny? eee..., nie fajnie... :| Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez magduska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia212 12.04.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Prosze o radę. Jaki kolor płytek dać na scianę w kuchni pomiedzy szafkami, meble nowoczesne fronty kolor jasna zieleń/pistacja w połysku, boki ciemny brąż, podłoga gres beż połysk, mam wątpliwości co do blatu,a le z tym sobie jokos poradzę, a te sciany najgorsze...? Narazie nie mam jeszcze projektu, za około m-ca powinnismy go juz zrobić, ale koncepcja wtepna jest:)[/Q witam, będę miała podobną kuchnie tylko ja wybrałam kolor frontów jasny beż. I na ścianę dam albo ten sam gres co podłoga albo szkło mleczne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KR1719506333 12.04.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 podoba mi się w tej kuchni to, że masz blat podciągnięty do okna i nie masz parapetu, rzadko się tak zdarza ..a i jeszcze płytki - te są z CERKOLORU seria Wenecka, nieprawdaż? super są - sama się nad nimi zastanawiałam, ale w końcu u Nas padł wybór na Jute - takie śliczne koronkowe noi oczywiście zlew masz rewelacyjny Dziękuję za miłe słowa, Juta też mi się podobała (śliczne koroneczki!), ale długi był okres dostawy tych płytek, a my potrzebowaliśmy szybko dokonać zakupu Zlew bardzo praktyczny, szczerze polecam choć mam nadzieje że nie będę przy nim tyle stała, ile przy starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiletto 12.04.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja też mam od niedawna w mojej przyszłej kuchni jutę z Cerkoloru i jestem trochę rozczarowana... Na zdjęciach na stronie firmy wydawała mi się śliczna, a już u mnie na żywo niekoniecznie. Może z fugą , no i z meblami będzie ładniej.magduska, jaki kolor fugi planujesz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.04.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dziękuję za miłe słowa, Juta też mi się podobała (śliczne koroneczki!), ale długi był okres dostawy tych płytek, a my potrzebowaliśmy szybko dokonać zakupu ..nie pamiętam dokładnie, ale czekałam 4 dni bodajże na tą swoją JUTĘ ..nie wiem czy to długo, jak dla mnie nie Zlew bardzo praktyczny, szczerze polecam choć mam nadzieje że nie będę przy nim tyle stała, ile przy starym a jakiej to firmy? jaki model? ..ja mam zakupiony http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageview&var1=kuchnia_propozycje%2Fz.jpg (jakość zdjęcia słaba, ale nie mam teraz dostępu do konta by wrzucić lepsiejsze zdjęcie), to ten model: Blanco Axia 9 E Silgranit, mam nadzieję, że też nie będę musiała przy Nim stać jak przy moim starym... Ja też mam od niedawna w mojej przyszłej kuchni jutę z Cerkoloru i jestem trochę rozczarowana... Na zdjęciach na stronie firmy wydawała mi się śliczna, a już u mnie na żywo niekoniecznie. Może z fugą , no i z meblami będzie ładniej. magduska, jaki kolor fugi planujesz u siebie? no nie gadaj, że będzie kaszana :| ..rozumiem, że masz ją już ułożoną w swojej kuchni? bo ja jeszcze nie układałam płytek w kuchni, więc nawet nie wiem jak bez fug wygląda..., w sklepie wydawały mi się piękne ..nad fugą myślałam jakąś jasną.., może nie białą.., ale coś w kolorze tych płytek... ..do tego ciemne meble..., jasne płytki na podłodze..., groszkowe ściany w kuchni.., zazdroske koronkową w oknie... - mam koncepcje.., ale czy to wyjdzie fajnie? ..teraz już nie wiem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KR1719506333 12.04.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ..nie pamiętam dokładnie, ale czekałam 4 dni bodajże na tą swoją JUTĘ ..nie wiem czy to długo, jak dla mnie nie My zamawialiśmy przed Bożym Narodzeniem, więc płytki byłyby dopiero po Nowym Roku dlatego taki czas... a jakiej to firmy? jaki model? To Teka Aura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Moja kuchenkahttp://img132.imageshack.us/img132/3185/p1040004f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 12.04.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 bardzo piękna i klimatyczna ta Twoja kuchnianie moje klimaty ale bardzo mi sie podobai tyyyyle przestrzeni:) zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 bjuti jak zwykle ekstra. bardzo ładny kolorek wam na ścianie wyszedł. to coś w oliwke czy źle widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CooleRek 12.04.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Beauty, śliczna kuchnia. Proszę tylko o symbol kolorku na ścianie.... Stoję przed wyborem kolorów i badam paletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 bjuti jak zwykle ekstra. bardzo ładny kolorek wam na ścianie wyszedł. to coś w oliwke czy źle widze? Efilo,dzięki. Ja Twoimi wnętrzami tez się zachwycam,chociaż poprzez moje"staroświeckie"zboczenie nie zabieram głosu.Kolor ściany ,to kawa z mlekiem "przykurzona szarością:Dtakie ostatnio modne określenie- greige:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Beauty, śliczna kuchnia. Proszę tylko o symbol kolorku na ścianie.... Stoję przed wyborem kolorów i badam paletę V101 optiva5:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.04.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 a miałam spytać czy to greige ale nie chcialam wyjsc na nawiedzoną no to mamy podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 12.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 K&RCzy moge wiedzieć jaka jest nazwa blatu w Twojej kuchni.Czy on był oryginalnie taki "kanciasty" z przodu, czy to doklejone pcv? Pytam bo bardzo mi się podoba, a boję sie,że taka chropowata struktura może byc dość pracochłonna. Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KR1719506333 13.04.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam, nazwy blatu muszę poszukac. Ten blat jest z obu stron "kanciasty", tak jak widać na zdjęciu. My tylną część odcieliśmy, z wiadomych względów i stolarz dał nam resztę ( dosyć sporo tego zostało). Co do struktury blatu, w rzeczywistości nie jest tak ciężko utrzymać go w czystości - wycieram go tak jak gładki. Pewnie co jakiś czas trzeba go będzie czyścić szczoteczką , ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 13.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 K&RDzięki za szybką odpowiedź. Zastanawiam się czy to nie "fino słomkowe", a moi fachowcy twierdzą,że firma, która je produkuje ma oryginalne tylko zaoblone brzegi, które zupełnie mi nie odpowiadają. Albo więc nie są dobrze zorientowani, albo to zupełnie inny blat. Ja też mam identycznie zabudowany zlewozmywak i potrzebuję blat o szerokości 120cm.Bardzo więc proszę o dokładną nazwę firmy i nazwy jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 13.04.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 K&R Dołączam się do prośby o namiary na blat (cenę poproszę również - może być na priva). Mnie interesują dodatkowo szafki wiszące z mlecznym szkłem - przynajmniej zakładam, że to szkło ... Co to, gdzie znaleźć i ile kosztuje? I czy uchwyty, które masz w tych szafkach są tylko do frontów szklanych? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel73 13.04.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Czy ktoś z Was ma meble firmy ATLAS? Było kilka wątków na temat tych mebli ale dobrych kilka lat temu. Jestem ciekawa obecnej opinii ich uzytkowników. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja u nich robiłam wycenę. Niestety mnie nie urzekla wiec ciężko ocenić. Ale znajomy robił u nich i nam polecal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel73 13.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Efilo, dzięki za pierwszą odpowiedź. Widziałam ekspozycję i ceny nie wydawały mi się tragiczne, do 25 kwietnia maja promocję 20% na wszystkie meble. Dałam u nich meble do wyceny i zobaczymy. Wyglądają solidnie, ale jak wiadomo na początku firma próbuje zachęcic do zakupu. A możesz mi zdradzic Efilo (ewentualnie na priv), ile kosztowała Twoja kuchnia (chodzi mniej więcej a taką wielkośc) w ATLASIE? Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts