Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

nie umieszczam normalnie żadnych cen w necie ale to niezłe jaja więc się skuszę ;)

39730 versus 19500 jakie zapłaciłam gdzie indziej. wiec urządzałaby mnie promocja 20 ale tysięcy a nie procent :rotfl:

dodam co by nie było wątpliwości - wszystkie szafki w obu przypadkach niemal IDENTYCZNE

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zboczę trochę z tego tematu... chociaz też się wtrące ze wyceny naszej kuchni wahają się od 13 do 30 tys !!!! Wniosek - im więcej wycen tym wiekszą szansa że Cie nie oskubią doszczętnie :)

A moje pytanie brzmi ... Jaka zmywarka pod zabudowę- w pełni zintegrowana czy z panelem? Ktora wygodniejsza?

Czy ktoś z Was ma meble firmy ATLAS? Było kilka wątków na temat tych mebli ale dobrych kilka lat temu. Jestem ciekawa obecnej opinii ich uzytkowników. Pozdrawiam!

..ja zamówiłam właśnie meble firmy ATLAS - tu jest projekt, koleżanka ma już wykonaną kuchnię - pokaże Ci zdjęcie, ale w trakcie parapetówy - nie patrz na bałagan ;) kuchnia koleżanki. Z tego co zrobiłam "wywiad" to odnośnie samej firmy Atlas i ich mebli to nie znalazłam negatywnych opinii - koleżanka też zadowolona - gorzej wygląda sprawa z realizacją. Z tego co wiem każdy sklep sam załatwia sobie tzw. monterów, więc... może być różnie - jak trafisz, niestety...

Kamal

raczej decyduj wizualnie - co ci bardziej pasuje. to nie ma zbyt wielkiego znaczenia oprócz tego że w zintegrowanej nie wiesz ile do końca, co może być pewną niedogodnością. za to ja się np. bardzo cieszę bo moja kruszka ma tendencje do przełączania programów i włączania zmywarki znienacka. a tak ją nie będzie korcić :D

Magda

co racja to racja. kuchnia koleżanki wyszła naprawdę super. i powiem ci że taka zabałaganiona wcale nie wygląda gorzej. to w kuchniach nowoczesnych razi.

Dzięki dziewczyny za Wasze opinie. Dzisiaj byłam obejrzec projekt i stwierdzam, że w tym zakresie firma bardzo profesjonalna ( w Toruniu). Jutro jadę po wycenę i zobaczę czy się zgarbię. Pytałam Efi, bo moja kuchnia hmm, jest trochę mniejsza, ale chciałam się zmieścic w 20 tysiącach. Jak dostanę projekt, to wkleję i podzielę się wrażeniami (dodam, że wybrałam fronty lakier, złamana biel i fornir orzechowy.) Mam na razie jedną wycenę od stolarza papudraka, tak naprawdę bardzo ogólną, która oscyluje wokół 11 tys. za fornir. W Atlasie zaproponowano mi jednak znacznie więcej szafek, więc faktycznie zobaczymy z jaka miną wyjdę ze studia. Podzielę się z Wami przemyśleniami!Pozdrowionka!

W takim razię napiszę tutaj o co chodzi. Rasia bardzo podoba mi się Twoja kuchnia. Proszę powiedz co to za fronty i jakie drewno. Chodzi o nazwy. Mam podobną podłogę do której nie pasuje wenge, dlatego też Twoja kuchnia zwróciła moją uwagę.

P.S I jeszcze jedno. Czy mógłbym prosić o kilka dodatkowych zdjęć w jaśniejszym świetle? Pozdrawiam

Może ktoś z Was stał przed wyborem frontów między firmą BRW a LUPUS?

Jeden wykonawca twierdzi, że z BRW zrezygnował bo zepsuła się ich jakość a Lupus jest o niebo lepszym producentów? Wiecie coś na ten temat ?

Moj Tato siedzi w meblarstwie jakies 20 lat, zdecydowanie Lupus a nie BRW. Lupusa sprzedaje do tej pory, z BRW mial duzo reklamacji.

Pozdrawiam

PS mam blaty kuchenne Lupusa ;)