efilo 14.04.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nie umieszczam normalnie żadnych cen w necie ale to niezłe jaja więc się skuszę 39730 versus 19500 jakie zapłaciłam gdzie indziej. wiec urządzałaby mnie promocja 20 ale tysięcy a nie procent dodam co by nie było wątpliwości - wszystkie szafki w obu przypadkach niemal IDENTYCZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 14.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zboczę trochę z tego tematu... chociaz też się wtrące ze wyceny naszej kuchni wahają się od 13 do 30 tys !!!! Wniosek - im więcej wycen tym wiekszą szansa że Cie nie oskubią doszczętnie A moje pytanie brzmi ... Jaka zmywarka pod zabudowę- w pełni zintegrowana czy z panelem? Ktora wygodniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.04.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Czy ktoś z Was ma meble firmy ATLAS? Było kilka wątków na temat tych mebli ale dobrych kilka lat temu. Jestem ciekawa obecnej opinii ich uzytkowników. Pozdrawiam! ..ja zamówiłam właśnie meble firmy ATLAS - tu jest projekt, koleżanka ma już wykonaną kuchnię - pokaże Ci zdjęcie, ale w trakcie parapetówy - nie patrz na bałagan kuchnia koleżanki. Z tego co zrobiłam "wywiad" to odnośnie samej firmy Atlas i ich mebli to nie znalazłam negatywnych opinii - koleżanka też zadowolona - gorzej wygląda sprawa z realizacją. Z tego co wiem każdy sklep sam załatwia sobie tzw. monterów, więc... może być różnie - jak trafisz, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Kamal raczej decyduj wizualnie - co ci bardziej pasuje. to nie ma zbyt wielkiego znaczenia oprócz tego że w zintegrowanej nie wiesz ile do końca, co może być pewną niedogodnością. za to ja się np. bardzo cieszę bo moja kruszka ma tendencje do przełączania programów i włączania zmywarki znienacka. a tak ją nie będzie korcić Magda co racja to racja. kuchnia koleżanki wyszła naprawdę super. i powiem ci że taka zabałaganiona wcale nie wygląda gorzej. to w kuchniach nowoczesnych razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.04.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Kamal, ja mam zintegrowaną głównie ze względu na dziecko, nie jest w satnie nic włączyć, za to jest zachwycone czerwonym światełkiem na podłodze ale potwierdzam, ja na swojej tez nie wiem ile jeszcze czasu do końca prania zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 14.04.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dziękuję Wam! Argument z dzieckiem jest przekonywujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Moja kuchenka http://img132.imageshack.us/img132/3185/p1040004f.jpg Beauty jest bjuti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel73 14.04.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dzięki dziewczyny za Wasze opinie. Dzisiaj byłam obejrzec projekt i stwierdzam, że w tym zakresie firma bardzo profesjonalna ( w Toruniu). Jutro jadę po wycenę i zobaczę czy się zgarbię. Pytałam Efi, bo moja kuchnia hmm, jest trochę mniejsza, ale chciałam się zmieścic w 20 tysiącach. Jak dostanę projekt, to wkleję i podzielę się wrażeniami (dodam, że wybrałam fronty lakier, złamana biel i fornir orzechowy.) Mam na razie jedną wycenę od stolarza papudraka, tak naprawdę bardzo ogólną, która oscyluje wokół 11 tys. za fornir. W Atlasie zaproponowano mi jednak znacznie więcej szafek, więc faktycznie zobaczymy z jaka miną wyjdę ze studia. Podzielę się z Wami przemyśleniami!Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Green88 15.04.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Rasia, chciałbym wysłać do Ciebie PW, ale nie mogę. Nie wiem czym jest to spowodowane. Bardzo proszę o jakichś kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 15.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Green88 napisał: chciałbym wysłać do Ciebie PW, ale nie mogę Sprawdź ile masz listów w skrzynce. Powyżej 120 skrzynka się zapycha. Żeby uniknąć zapychania skrzynki w ustawieniach zaawansowanych należy zaznaczyć opcję : bez powiadomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Green88 15.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nadal nie mogę wysłać. Miałem tylko 4 wiadomości. Usunąłem i bez zmian. Wyskakuje mi taki błąd: rasia has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nadal nie mogę wysłać. Miałem tylko 4 wiadomości. A w wysłanych ile masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Green88 15.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jestem tutaj nowym użytkownikiem. Zresztą widać to po ilości moich postów. Ogólnie miałem 4 wiadomości. 2 wysłane i 2 odebrane. Aktualnie wszystko wykasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 15.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 rasia has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Ten tekst w szybkim tłumaczeniu znaczy, że Rasia ma zapełnioną skrzynkę i musi ją wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.04.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Beauty jest bjuti EEEEE taaaam:D Myszko ,miałam tylko fajnych wykonawców:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Green88 16.04.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 W takim razię napiszę tutaj o co chodzi. Rasia bardzo podoba mi się Twoja kuchnia. Proszę powiedz co to za fronty i jakie drewno. Chodzi o nazwy. Mam podobną podłogę do której nie pasuje wenge, dlatego też Twoja kuchnia zwróciła moją uwagę. P.S I jeszcze jedno. Czy mógłbym prosić o kilka dodatkowych zdjęć w jaśniejszym świetle? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 16.04.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Może ktoś z Was stał przed wyborem frontów między firmą BRW a LUPUS?Jeden wykonawca twierdzi, że z BRW zrezygnował bo zepsuła się ich jakość a Lupus jest o niebo lepszym producentów? Wiecie coś na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.04.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Może ktoś z Was stał przed wyborem frontów między firmą BRW a LUPUS? Jeden wykonawca twierdzi, że z BRW zrezygnował bo zepsuła się ich jakość a Lupus jest o niebo lepszym producentów? Wiecie coś na ten temat ? Moj Tato siedzi w meblarstwie jakies 20 lat, zdecydowanie Lupus a nie BRW. Lupusa sprzedaje do tej pory, z BRW mial duzo reklamacji. Pozdrawiam PS mam blaty kuchenne Lupusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 16.04.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 popcarol dziękuję za odpowiedź prosze jeszcze w takim razie o opinię na temat szufald tzn mechanizmów BLUM tandembox z relingiem czy lepsze są Hetticha?Wybieram wykonawcę mebli jeden pracuje na frontach BRA+Hettich a drugi na Lupus+blum.Z góry dziękuuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.04.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Hettich i blum to ta sama liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts