ellaj 21.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dziekuje Wam wszystkim za mile slowa:)Kuchnia jest kremowa, nie biala.Prestige bardzo mi sie podobal, ale maja tylko 90. Pomyslalam, ze przy tych wymiarach kuchni bedzie na pierwszym planie, dlatego kupilam 60.Sprzet siemensa, a zlew polskiej firmy prehnit. Maly, zeby zaoszczedzic jak najwiecej blatu roboczego.Nie widzialam jej jeszcze na zywo, a o uzytkowaniu to nawet nie wspomne.Dopiero 9 maja ja obejze i posprzatam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 22.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 SZukam białego granitu na blat kuchenny niestety te które udało mi się znaleść są bardzo wzorzyste w kropki ciapki i pasy.Może ktoś ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 22.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dopioni mi sie kuchnia bardzo podoba , ta szafka tez bo nie jest nudno, tapeta albo taka sama albo bardzo podobna jaka sama mam w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 25.04.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 mam pytanko dot. blatu.ile u Was blat wystaje poza szafki??blat jest na zamówienie więc przytną na tyle ile będzie trzeba tylko pytanie na jaką szerokość.korpus razem z frontem u mnie ma 60 cm.więc ile musi wystawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 najlepiej tyle żeby przykryć uchwyty. jeśli masz płaskie to imho 2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 26.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Dopioni, masz przepiękną kuchnię, bardzo mi się podoba mam pytanie - czy możesz zrobić zdjecie szafki z zamontowaną zmywarką - jak to jest rozwiązane? również robię frezowane - niewidoczne uchwyty w swojej kuchni i ponoć jest problem ze zmywarką - że widać coś od góry - nie mogę się na to zgodzić i może podpatrzę u kogoś innego rozwiązanie; nie wierzę że nie da się tego rozwiązać będę wdzieczna za podpowiedź i obfotografowanie a - i jeszcze jedno - czy możesz powiedzieć co to za kolor (rodzaj bieli) Efilo, czy i Ciebie mogę prosić o informację co do koloru (rodzaju bieli) i fotografię miejsca gdzie jest zamontowana zmywarka? z góry bardzo dziękuję Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Nina81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Nina81 biel... biała po prostu biała zakładam że śnieżnobiała jeśli miałabym określać ale w zamówieniu był biały lakier na wysoki połysk fotografii z bliska chyba nie mam (szkoda że przeczytałam już w aucie bo akurat byłam na miejscu) ale może uda mi się coś wykadrować. Znalazło się To druga szafka licząc 'od nas' http://img694.imageshack.us/img694/3484/p1000532p.jpg Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 26.04.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 efilo widze,ze u Ciebie pojawily sie juz blaty...a jaw calosci Twojej kuchni z blatami jeszcze nie widzialam...moze zamiescisz pare fotek..bo ciekawosc mnie zzera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Iwona ten blat jest 'od zawsze'. Blat na który czekamy to ten na wyspie i zdecydowanie będzie to odmiana. Wkleje jak tylko się pojawi ale to dopiero za jakieś dwa tygodnie niestety. Mnie to dopiero zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 26.04.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nina81 biel... biała po prostu biała zakładam że śnieżnobiała jeśli miałabym określać ale w zamówieniu był biały lakier na wysoki połysk fotografii z bliska chyba nie mam (szkoda że przeczytałam już w aucie bo akurat byłam na miejscu) ale może uda mi się coś wykadrować. Znalazło się To druga szafka licząc 'od nas' http://img694.imageshack.us/img694/3484/p1000532p.jpg dziękuję bardzo Efilo mi pokazano w studiu kuchennym kilka rodzajów bieli dlatego się pytam, a jeszcze powiedziano mi, że mogę dodać odcień perłowy do bieli (nie wiem co to znaczy, bo nie było tego w próbniku) dziękuję bardzo za zdjęcie; czy ja dobrze widzę? masz tam uchwyty srebrne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) aluminiowe dokładnie rzecz biorąc tu widok od góry bez blatuhttp://img339.imageshack.us/img339/2223/img00084201003031405.jpg jak są zakryte nie są takie wizualnie głębokie Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 26.04.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 aluminiowe dokładnie rzecz biorąc są prawie niewidoczne - ja ich nie widziałam - może okulary powinnam nosić... .. bo ja będę mieć frezowane, czyli opcja mebli bez uchwytów i dlatego mam problem tą nieszczęsną zmywarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 26.04.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Iwona ten blat jest 'od zawsze'. Blat na który czekamy to ten na wyspie i zdecydowanie będzie to odmiana. Wkleje jak tylko się pojawi ale to dopiero za jakieś dwa tygodnie niestety. Mnie to dopiero zżera :)No tak,ja chyba tez bede musiala przymierzyc sie do okularow..nie widzialam tego blatu:P A z czego ten blat??I dlaczego ten na wyspie bedzie odmiana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.04.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Aż sprawdziłam czy przez przypadek nie wklejałam zdjęcia bez blatu i uchwytów Nino a w czym problem z tymi frezowanymi frontami. Masz przód wyższy niż tył frontu? Bo to jedyne co mi przychodzi na myśl. Iwona, bo blat na wyspie będzie ciemny masywny i z grubą nogą i generalnie będzie podejrzewam 'zdominowywał' wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 27.04.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) problemu nie ma w przypadku szuflad czy szafek - tu daje się listwy (czy coś takiego w kolorze), w przypadku zmywarki, takiej listwy maskującej się nie zrobi - no jestem ograniczona budową zmywarki, pan od kuchni mi mówił, że można zrobić frzowane uchwyty przy zmywarce, ale ze będzie widac trochę wnętrza od gory, tuz pod blatem ... i zaproponował w zamian zmywarkę z odkrytym panelem (a ja po prostu takiego nie chcę mieć) http://www.meblejanas.pl/ - uchwyty jak tu w "produkty" "kuchnie nowoczesne" "kuchnia 04" - oczywiscie nie sugeruj się modelem, bo będę miała inny, chodzi tu tylko o pokazanie uchytów Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez Nina81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a w miejscu gdzie 'widać troche wnętrze nie można wkleić cienkiej doklejki z lakierowanego mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrinka 27.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam! Jestem pierwszy raz na forum i chiałam Wam pokazam moją jeszcze nieskończoną kuchnię. Brakuje jej szkła na ścianie, szkła po wewnętrznych nogach wyspy i kilku dupereli. Kuchnia chyba trochę inna, asymetryczna z kontrowersyjną tapetą. Budzi skrajne uczucia. Dla osób lubiących wnętrza nowoczesne chyba ok, natomiast ci, którzy cenią sobie tradycję, szczerze jej nieznoszą. Jakie jest Wasze zdanie? http://images50.fotosik.pl/286/8c40c8c0aba5e3fcmed.jpg kuchnia rewelacja. GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 27.04.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Nasza swiezutka kuchnia - jeszcze niedopieszczona http://img707.imageshack.us/img707/1441/1005307b.jpg http://img199.imageshack.us/img199/7681/1005308.jpg http://img94.imageshack.us/img94/5246/1005309.jpg i moj najlepszy zakup wsrod lamp - daja wrazenie zamknietych baniek powietrza http://img339.imageshack.us/img339/4053/1005310.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 super a ten okap to teka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 27.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 nie to amica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts