Paty 11.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Paty, a nie masz tam włączonej jakiejś opcji ukrywania zdjęć / pokazywania tylko wybranym etc.? zaraz sprawdzę może i tak zrobiłam album prywatny , to może dlatego ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Paty - widać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jeżeli jednak ktoś będzie chciał skomentować i doradzić to bardzo proszę. Nikt lepiej nie będzie wiedział jak ten, który już ma i użytkuje swoją wymarzoną kuchnię.:yes::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jeżeli jednak ktoś będzie chciał skomentować i doradzić to bardzo proszę. Nikt lepiej nie będzie wiedział jak ten, który już ma i użytkuje swoją wymarzoną kuchnię.:yes::D No to ja za bardzo nie mogę radzic, bo tej wymarzonej kuchni jeszcze nie mam Na razie walczę w aneksie kuchennym A kuchnię wymarzoną projektuję dopiero ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Paty- ale masz smakowitą kawkę na lodówce ... A z czego masz zrobiony barek?? Konglomerat czy płyta laminowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Paty- ale masz smakowitą kawkę na lodówce ... A z czego masz zrobiony barek?? Konglomerat czy płyta laminowana? płyta laminowana taka jak na blatach ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Paty - widać!!!! ale widać duże czy te z załącznikiem?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 kuchnię czeka lifting..................ściany będą w kolorze czekoladowym tak jak ta przy barku...................fronty szafek w kolorze "drewnianym " będą wymienione na lekki krem takie jak te w szufladach......w oknie zawiśnie roleta rzymska kremowa w czekoladowe wzory...........taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.05.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Małe, otwierające się w "nakładanym" okienku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Małe, otwierające się w "nakładanym" okienku a dlaczego nie widac tych wielkich ???????????? album zrobiłam publiczny ............dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Może nowe forum ma tylko taką opcję przy wklejaniu z miejscowej galerii? Ja wklejam fotki z galerii Picassy i nie mam takich kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ja wczesniej nie widzialam ale teraz widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 a dlaczego nie widac tych wielkich ???????????? album zrobiłam publiczny ............dziwne małe są tylko w ostatnim poście, w poprzednich są duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Paty zdjęcia dałaś w załączniku a jeżeli tak robisz to nie będziesz miała od razu dużych zdjęć. Dopiero jak klikniesz na poszczególne to Ci się otworzy wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mario31, boska jest ta kuchnia, podobnie jak łazienki zresztą! Mario jestem zachwycona Twoja kuchnią, piękna !! Witaj mario, w ciagu dnia Twoja kuchnia wyglada jeszcze piekniej:) Bardzo dziękuję - miło mi, że Wam się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) Mario, ten pomysł z drzwiami jest świetny! No i bez storczyków lepiej:D Zeby nie było, nie mam nic do storczyków tak w ogóle:D sama hoduję jeden, ale ostatnio psiakostka nie chce kwitnąć grrr Dzięki Kuleczko! Nie ukrywam, że patent z drzwiami świetnie się sprawdza:yes: i wiele osób będących pierwszy raz w naszym domu w ogóle się nie domyśla, że tam jeszcze coś jest! A co do storczyków, to ja też nie mam do nich ręki... Przez zimę wszystkie mi zmarniały i teraz może jeden kwitnie... Edytowane 14 Maja 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 moja kuchnia jeszcze w powijakach, ale wklejam bo się cieszę, że w końcu, coś tam widać Dzisiaj montują blat http://images45.fotosik.pl/293/dcf1df8faa7a0c8dmed.jpg Karola&artur chociaż to nie moje klimaty, to muszę przyznać, że piękna kuchnia się zapowiada! Pochwal się jak już zamontujesz blaty. A gdzie schowałaś lodówkę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 (edytowane) mario31 dziękuję za konkretną odpowiedź. Moja wyspa będzie miała 80x130 cm ze względu na małe wymiary pomieszczenia (aneks kuchenny połączony z salonem). Blat na wyspie będzie wystawał na 40 cm i ma służyć jako blat roboczy i kącik jadalny. Długo się zastanawiałam się jak rozwiązać kwestię kontaktów na wyspie, żeby nie rzucały się w oczy. Twoje rozwiązanie wydaje mi się idealne. Powiedź jeszcze proszę jak masz zainstalowany okap wyspowy do sufitu podwieszanego? Jakaś specjalna konstrukcja? U mnie też będzie taki okap i nie wiem jak go powiesić na suficie podwieszanym Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Monimak cieszę się, że mogłam pomóc w kwestii gniazdek! U mnie była jeszcze druga opcja, żeby schować kontakty pod wysuniętym blatem, ale teraz z perspektywy czasu stwierdzam, że to rozwiązanie, które posiadam jest praktyczniejsze. Jeśli chodzi o okap, to mam zrobione wzmocnienie w suficie podwieszanym w miejscu okapu. O szczegóły zadbali Panowie, którzy robili zabudowy g-k. Sam okap ma specjalny system do mocowania, więc o to się nie martw. Pozdrawiam, Ania Edytowane 14 Maja 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Nie tylko Efi piszczy z zachwytu nad Twoją kuchnią - ja też! Dzięki Dorcia! Ja tam z niecierpliwością czekam na Twoją...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jejku... szczena mi opadła pięknie, pięknie i jeszcze raz... pięknie super pomysł,żeby drzwi nie było widać widziałam też twoje łazienki... i powiem tylko jedno: szkoda,że nie masz swojego wątku, albo przynajmniej albumu ze zdjęciami, bo baaardzo chciałabym zobaczyć resztę pewnie jest tak cudnie jak w kuchni i łazience Bardzo dziękuję Kasiulakp...! Miło mi, że tak Ci się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts