mr6319 03.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To pomogę wkleić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 efilo-co Ty masz na scianie obok okna? to jest jakas szafka? to chyba nie ma wiekszej grubosci niz 15cm? to szafka na szkło. głębokość wewnętrzna bez drzwiczek to 23cm, czyli całość ma pewnie 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To ja jeszcze zapytam Efilo- grubość blatu w kuchni powstała bo doklejono do blatu brzeg czy taki to był gruby blat , czy blat to fornir palisander naklejony na sklejony jakiś blat o grubości 9 cm? I konserwacja takiego blatu to -olejem? czy jak? Zapomniałam dodać ,że kuchnia jak i reszta zapiera dech, CUDOWNA i BOSKA!!! I jeszcze czy blat stanowiący podporę trzyma się tylko tego doklejonego poziomego? czy ma inne mocowanie np. w podłogę? blat powstał z prefabrykatu - blatu z litego drewna klejonego na mijanke o grubości 3cm. stąd 9 cm - trzy blaty na wysokość. drewno jest olejowane. nie wyobrażam sobie forniru na blacie. fornir to prawie grubość papieru. ewentualnie coś na kształt obłogowania ale tez bym w to nie poszła. nie jestem na sto procent pewna bo nie byłam przy montażu ale raczej trzyma się dzięki grawitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Efilo, dołączam do zachwytów. Mam też pytanie: z boku widac kawalek stołu i krzeseł. Co to za krzesła? Stół masz jasny a resztę mebli? Zastanawiam sie w kontekscie drewnanego ciemnego blatu. Krzesła są z duki. Nazywały się bodajże madsen. Z tego co wiem nie ma ich już w sprzedaży ale są podobne takie bardziej kwadratowe. Meble mam raczej białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 04.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 realizujac obietnice wklejam zdjecia kuchni po zamontowaniu blatu i zdrapaniu wszelkich folii - w tym z 'zielonej' lodówki http://img59.imageshack.us/img59/2111/dsc3069u.jpg pozdrawiam wszystkie kuchniomaniaczki Kuchnia wyszła bardzo ładnie, pod warunkiem że ktoś lubi kuchnie w nowoczesnym stylu - ja jednak jestem zwolenniczką starego stylu ..niemniej jednak - robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 kuchnia po poprawce (niestety zdjęcie po ciemku i troche gorzej z kolorkami) http://img443.imageshack.us/img443/4794/dsc32471.jpg http://img15.imageshack.us/img15/6255/dsc32501.jpg http://img689.imageshack.us/img689/3894/dsc32531.jpg usatysfakcjonowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 04.06.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 O nowe lampki , piękne Zresztą dla mnie cała kuchnia bardzo , bardzo , i ogólnie całe wnętrze podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.06.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 efilo, wymiatasz )) no i kto teraz wstawi swoją kuchnie ))) choć kompletnie nie mój klimat, słowa uznania za konsekwencję i styl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.06.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Efilo a ja z zapytaniem o lampki świecące w dół z prawej strony blatu te naścienne, co to za lampki- możesz podać firmę? I czy znasz może nr koloru farby szarej tej na elementach w kuchni czy salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Z nowymi lampkami zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaiwi 05.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Efilo kuchnia cudowna, najlepszejsza jaką widziałam, rzeczywiście lepiej z tym oświetleniem. W ogóle design w Twoim domku całkowicie mi odpowiada. Proszę tylko o aktualne wpisy w dzienniku, bo wciąż podglądam, a tam zero zmian. No i proszę o namary na stolarza na priv jeśli można. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Wszystkie lampy to chors optique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Efilo a ja z zapytaniem o lampki świecące w dół z prawej strony blatu te naścienne, co to za lampki- możesz podać firmę? I czy znasz może nr koloru farby szarej tej na elementach w kuchni czy salonie? jeżeli dobrze myślę to pytasz o aquaform clin farba kabe 11660 agaiwi uzupełniam wpisy w blogu - link pod zdjęciem. stare dzienniki maja być wykasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.06.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 stare dzienniki maja być wykasowane. Efilo, czy to info o dziennikach jest z potwierdzonego źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaiprzemek 06.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Efilo kuchnie masz cudną! Co jakiś czas wchodzę sobie na forum, żeby oko nacieszyć Gratuluje świetnego gustu i konsekwencji. Nowe oświetlenie prezentuje się rewelacyjnie. Pozdrawiam gorąco. Edytowane 6 Czerwca 2010 przez martaiprzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Efilo, czy to info o dziennikach jest z potwierdzonego źródła? tak pisała redakcja vel administratorzy w wątku o nowym forum wiec zakładam że wiedzieli co mówią. ale nie wiem czy nadal podtrzymują tą decyzje choć szczerze wątpię żeby chcieli na serwerze trzymać zdublowane wpisy - w końcu to 'kosztuje' w sumie po to przerzucali stare dzienniki do blogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.06.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 A jak się tych blogów szuka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Anulkukażdy kto ma blog ma pod awatarkiem napis: wspisy w dziennikach budowy: xyzprzy czym xyz to liczba wpisów - u mnie 704 - klikasz na to i wchodzisz. a jak chcesz do działu całego sie dostać to na czarnym pasku na górze strony obok zakładki 'forum' jest zakłądka 'grupy budujące' a potem 'dzienniki budowy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.06.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni55 07.06.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dziękuję za odpowiedzi,ale jeszcze nurtuje mnie co połozyc między szafkami .Przypomnę , że " stanowisko " do gotowania mam przy ścianie ,więc muszę ją czymś zabezpieczyć.Pytanie czym:tradycyjnie płytkami,tylko jakimi ,jaki format?Podoba mi się tez wzór ornamentowy tapety ,a na to chyba szyba dla zabezpieczenia..Tylko znów wątpliwość czy do tej mojej kuchni taki wzór pasuje do ciemnego granitu w minimalne esy-floresy. Wątpliwości same się mnożą............Nie będę orginalna ,jak wspomnę że Twoja kuchnia w całości mi się podoba,wręcz jestem nią zauroczona.Chyba po projekcie widać skąd inspiracja.Pozdrawiam i liczę na podpowiedzi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts