asizo 07.06.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Przepraszam ale nie potrafię wkleić zdjęć inaczej. W kuchni brakuje jeszcze stołu, lampy i lodówki. Czekam na opinie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec428ec18ee9bced.html. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/59ea85c373b0d0f7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b73858947ea5b5e0.html Kuchnia Efilo zdominowała ten wątek (wcale się nie dziwię ), więc skoro nikt się nie wypowiada, to może coś napiszę: Ożywiłabym te kuchnię jakimś zdecydowanym kolorem. Dodałabym np. grafitowe rolety rzymskie a ścianę - tę z oknem - pomalowałabym na jasny szary. Do tego widziałabym czarne krzesła. Na scianie czarno-białe zdjęcie (zdjęcia) - nie wiem, ile jest miejsca na powieszenie czegoś. Ja mam alkurat takie upodobania kolorystyczne, ale moze ktoś wymysli inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 07.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Brawo Centrinoduo przełamałaś wątek;) Kuchnia fajna ale też bym ją złamała jakimś kolorem, jakiś akcent... Poczekamy na stół i lampy.Zastanawiam się tylko, czy będzie ci wygodnie gotować przy tej kuchence? Jak dla mnie to jest usytuowana za blisko ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.06.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Przepraszam ale nie potrafię wkleić zdjęć inaczej. W kuchni brakuje jeszcze stołu, lampy i lodówki. Czekam na opinie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ec428ec18ee9bced.html. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/59ea85c373b0d0f7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b73858947ea5b5e0.html a ja widziałabym tutaj szafir lub błękit, moim zdaniem szary nie ten tego z tymi meblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.06.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Anulku każdy kto ma blog ma pod awatarkiem napis: wspisy w dziennikach budowy: xyz przy czym xyz to liczba wpisów - u mnie 704 - klikasz na to i wchodzisz. a jak chcesz do działu całego sie dostać to na czarnym pasku na górze strony obok zakładki 'forum' jest zakłądka 'grupy budujące' a potem 'dzienniki budowy' Przepraszam, że tutaj a jak wejść na swój, aby dalej robić wpisy bo nie mogę się znaleźć, albo źle szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.06.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Przepraszam, że tutaj a jak wejść na swój, aby dalej robić wpisy bo nie mogę się znaleźć, albo źle szukam Na górze, na czarnej belce menu, masz 'dzienniki budowy'. Jak na to klikniesz to na bordowej belce pojawi się min 'mój dziennik budowy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.06.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Na górze, na czarnej belce menu, masz 'dzienniki budowy'. Jak na to klikniesz to na bordowej belce pojawi się min 'mój dziennik budowy'. Dziękuję bardzo znalazłam, ale nie wiem, co się stało, bo nie wyświetla moich zdjęć, które wkleiłam do dziennika przez opcje załącznik. Został mi sam tekst bez zdjęcia. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.06.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Efffcia wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.06.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Efilo piękna kuchnia.Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Efilo, kuchnia oczywiście pierwsza klasa, ale przyznaj się: nie przesadziłaś z oświetleniem?Wyliczyłam ok 17-18 halogenów na powierzchni: 20-30m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 11.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Efilo lubi DOBRZE oświetloną kuchnię. Wspominała coś kiedyś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia_ 11.06.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A oto moja kuchnia dzisiaj montowana, jeszcze bez blatu, płytek, płyty i lodówki ale ogólny zarys już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia_ 11.06.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 i jeszcze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 11.06.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A ten taki wąski wysuwany kosz obok zmywarki to co to jest? I ile ma szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia_ 11.06.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Cargo się to nazywa na jakieś przyprawy czy coś takiego . U mnie ma szerokość 35 cm, ale to kwestia tego ile masz miejsca mnie zostało po zabudowaniu tylko tyle, bo z chęcią bym zrobiła szerszy , to bardzo praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Efilo, kuchnia oczywiście pierwsza klasa, ale przyznaj się: nie przesadziłaś z oświetleniem? Wyliczyłam ok 17-18 halogenów na powierzchni: 20-30m. to wszystko jest na osobnych obwodach. nie używam tego naraz. oświetlenie mam zbudowane na zasadzie scen świetlnych - zawsze mam jasno tam gdzie potrzeba. jak mi zaczynali to wszystko montować to przyznam że miałam chwile zawątpienia. ale w użytkowaniu okazało się że jednak te rozwiązania to strzał w dziesiątkę. polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.06.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Efilko,z Ciebie taka zdolna kobieta jest:) Piękny dom,zna się na ogrodach...anioł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 12.06.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Efilko, świetna kuchnia!!!! tNaprawdę boooska!!!Teraz żałuję, że wzięłam do swojej orzech a nie palisander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 manday orzech jest pięknym drewnem i idealnym na dodatki więc nie pękaj. poza tym ma śliczny ciepły oddcień a palisander jednak taki wiśniowy wychodzi Nadulka to że anioł to się zgodzę ale o ogrodach nie wiem zuuuupełnie nic. właśnie dzisiaj spędziłam pół dnia w szkółkach z karteczką w ręku i pytając molestowaną kobiete 'aha, to jest na pewno to?' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 12.06.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Jestem jeszcze przed montażem, ale dzięki za słowa otuchy:))) Jak będzie choc w połowie tak cudna jak Twoja, to będę zachwycona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.06.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Efilo ja Ty niby się nie znasz to nie wiem co mogę o sobie powiedzieć Nie bądz już taka skromna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts