dora516 23.06.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 listwy daje sie takie zeby pasowalo no tak najbardziej pasowały by cokoliki z plytek ale takich nie chce...czyli co moge mieć takie jak daje sie do paneli tylko np. w kolorze orzech- bo takie mam parapety i stół czy lepiej w kolorze ala wanilia bo takie mam meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aussiegirl 23.06.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Pytam bo patrząc na uchwyt na drzwiczkach mam wątpliwości czy da się otworzyć drzwi lodówki przynajmniej do kąta 90 stopni. Jeśli się nie da to trochę kicha z wyjmowaniem półek do mycia etc. Lodówka przy ścianie stać może jeśli jest kilka centymetrów zapasu na uchwyt lub gdy uchwytu nie ma w ogóle. Myślę, że daje inaczej po co by tam stała :D:D A tak na serio. Już w drugim mieszkaniu mamy lodówkę przy ścianie i jakoś problemu nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no tak najbardziej pasowały by cokoliki z plytek ale takich nie chce...czyli co moge mieć takie jak daje sie do paneli tylko np. w kolorze orzech- bo takie mam parapety i stół czy lepiej w kolorze ala wanilia bo takie mam meble ala wanilia??? to sa takie??? szczerze to ja nie lubie plastikowych cokolikow, jesli juz to albo drewno albo z kafli, biale tez wygladaja fajnie ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 23.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 to jesio tu wkleję naszą ikeo kuchnię Nexus brązowy: http://img413.imageshack.us/img413/642/ikeanexusbrzowy.th.jpg malutenki aneksik, ale bardzo przytulny sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 23.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 malutenki aneksik, ale bardzo przytulny sie wydaje za ścianką jest druga połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miłeczka 23.06.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Zapewne już je usunęła Witajcie dziewczyny =) Ja też bym chciała zobaczyć tą osławioną kuchnie Efilo .. Efilo Efilo tak ładnie prosimy .. =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 24.06.2010 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 za ścianką jest druga połowa hahahha no pewnie ze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 24.06.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ala wanilia??? to sa takie??? szczerze to ja nie lubie plastikowych cokolikow, jesli juz to albo drewno albo z kafli, biale tez wygladaja fajnie ale to tylko moje zdanie dobra dobra bez ALA )... nie białe nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filmoholic 24.06.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wstawiam moją kuchnię co prawda mieszkanie będziemy sprzedawać, więc długo się nią już nie nacieszymy Kuchnia ma fronty z drewna, kostrukcja MDF, pilastry, tralki i cokoły drewno. Mechanizmy BLUM. Cała patynowana i stylizowana na styl staro angielski. Blat i cokoły z granitu kashmire gold. w kolejnym poscie wstawie detale bo moge dodac tylko 5 fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filmoholic 24.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 i reszta fotek z detalami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boni55 24.06.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam....Mam ogromną prosbę.ogladałam pani kuchnie i przyznam się ze miałam odgapic (sorry za szczerość) stół ,ale nie ma teraz tych zdjęć.Mogłaby mi pani to zdjęcie stołu przesłac.Wybieram sie do stolarza ,a tu zonk zdjęc nie ma.Byłabym bardzo zobowiązana. Dodam,ze kuchnia jest 'wypasiona',super ,moje marzenie.ale zaczynam od stołu.Z góry dziękuję i pozdrawiam .....Z niecierpliwościa czekam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 24.06.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 to jesio tu wkleję naszą ikeo kuchnię Nexus brązowy: http://img413.imageshack.us/img413/642/ikeanexusbrzowy.th.jpg witam, mam pytanie o to, jak (z jakich elementów ikeowych) został zrobiony ten półwysep? czy są tam płytsze szafki i na to standardowy blat czy może zwykłe szafki i szerszy blat do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam.... Mam ogromną prosbę.ogladałam pani kuchnie i przyznam się ze miałam odgapic (sorry za szczerość) stół ,ale nie ma teraz tych zdjęć. Mogłaby mi pani to zdjęcie stołu przesłac.Wybieram sie do stolarza ,a tu zonk zdjęc nie ma. Byłabym bardzo zobowiązana. Dodam,ze kuchnia jest 'wypasiona',super ,moje marzenie.ale zaczynam od stołu. Z góry dziękuję i pozdrawiam .....Z niecierpliwościa czekam...... a do kogo ta prosba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.06.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.06.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ales ty domyslna jest ... tez tak podejrzewalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaczekm 24.06.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dajesz rade otworzyc lodowke? Pytam bo sama mam malo miejsca, a wiekszosc waskich lodowek ma odstajace uchwyty.... Tak, tam za nią jest jeszcze ok 15 cm do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ze względu na dużą ilość priwów w tej sprawie czuję się w obowiązku napisać kilka słów. Przykro mi ale nie wkleję ponownie zdjęć kuchni i nie wysyłam ich na maila. Osoby które dysponują tymi zdjęciami proszę o uszanowanie mojej prośby i nie rozsyłanie innym. Pewna osoba z forum wysłała zdjęcia mojej kuchni bez mojej zgody w miejsce w które absolutnie sobie nie życzyłam żeby dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.06.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 to jesio tu wkleję naszą ikeo kuchnię Nexus brązowy: http://img413.imageshack.us/img413/642/ikeanexusbrzowy.th.jpg Hal gratulacje, wyszło rewelacyjnie. A że tak spytam gdzie reszta kuchni? Bo zakładam że jest jeszcze prawa strona z lodówką ? Mam pytanie wiem że mało związane z tematem.... Co leży na hokerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 25.06.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 witam, mam pytanie o to, jak (z jakich elementów ikeowych) został zrobiony ten półwysep? czy są tam płytsze szafki i na to standardowy blat czy może zwykłe szafki i szerszy blat do tego? Są to płytsze szafki i standardowy blat ikeowski. Płytsze szafki niestety wymagają więcej pracy ,ponieważ trzeba w nich robić własnoręcznie otwory po nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 25.06.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Hal gratulacje, wyszło rewelacyjnie. A że tak spytam gdzie reszta kuchni? Bo zakładam że jest jeszcze prawa strona z lodówką ? Mam pytanie wiem że mało związane z tematem.... Co leży na hokerach? Heh takie tam .. ściereczki.. jako dodatkowe zabezpieczenie obić dla krzesełek na czas siadających pup odzianych w robocze ogrodniczki Chociaż obicia te można zdjąć i wyprać , ale skoro nie ma pralki..... Z ciekawostek to szafka z drzwiczkami pod blatem służy jako barek... na razie świetnie się sprawdza :] PS. Jest jeszcze prawa strona z lodówką ale już nie w zabudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts