Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak myślałam że ściereczki - domyślam sie że jako zabezpieczenie ale teraz szybciutko bez ściemniania pisz skąd ściereczki bo mi pasują do kuchni :D:D:D

:| pojęcia nie mam.. zapytam żonę .. jak ją spotkam ..

Spotkałem żonę i już wiem... Kupione były w Jysku.

Edytowane przez Hal

Filmoholic, szkoda że już długo nie będziecie się cieszyć swoją kuchnią, bo fajna jest!!!

Hej, dzieki, ciesze sie, ze sie komus podoba :wiggle:

Dlugo się nie pocieszymy, ale chyba zrobimy sobie taka sama, albo podobną. Będziemy sie budowac i jesli starczy kasy to zainwestujemy w kuchnie :cool:

efilo, nie mogłam znaleźć w poprzednich watkach - jaką masz wysokość wyspy a jaką szafek pod oknem?

wydawało mi się, że pod oknem jest wyżej.

przy wyspie będizesz miała hookery czy zwykłe krzesła?

(Twoja kuchnia jest moją inspiracją... do zrobienia mojej jeszcze co najmniej rok, więc pocieszam się, że do tego czasu coś sensownego wykombinuję ;) )

Gość pracownia
ze względów technicznych pilnie poszukuję właściciela tej kuchni:

http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/10e715d84a7f1611.jpg?t=1277651162

Nie jestem właścicielem ale

co Cię "technicznie boli" ?? :-)

efilo, nie mogłam znaleźć w poprzednich watkach - jaką masz wysokość wyspy a jaką szafek pod oknem?

wydawało mi się, że pod oknem jest wyżej.

przy wyspie będizesz miała hookery czy zwykłe krzesła?

(Twoja kuchnia jest moją inspiracją... do zrobienia mojej jeszcze co najmniej rok, więc pocieszam się, że do tego czasu coś sensownego wykombinuję ;) )

postaram sie jak najszybciej (znaczy jak tylko uspie kruszke) zmierzyć bo juz nie pamietam. ale od razu zaznaczam ze po pierwsze wysokosc szafek pod oknem jest zdeterminowana wysokoscia okna - chcielismy zeby blat byl jednoczesnie parapetem a po drugie moj luby ma 1,9m i postanowilismy zróżnicować wysokość blatów żeby każdemu z nas było wygodnie.

Słusznie, pomieszczenie nie jest zbyt duże - to przeznaczone na duży pokój z aneksem oraz schody na 2poziom ma 30 m2, długość 5,8 m. Na kuchnię będzie z tego przeznaczone jakieś 2m, więc zależałoby mi na uzyskaniu efektu przestrzeni, lekkości, ale jednocześnie oddzieleniu przynajmniej niewielkim obu pomieszczeń.

jaka jest odleglosc od okna do prawego rogu i w jakiej odleglosci od prawej strony okna jest bateria no i jakiej szerokosci sa okna. czy to jest zabudowa Ikei?

mam problem z umieszczeniem baterii pod oknem i szukam podpowiedzi.

ewidentnie bateria jest w srodku okna :)