efilo 25.06.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 tak myślałam że ściereczki - domyślam sie że jako zabezpieczenie ale teraz szybciutko bez ściemniania pisz skąd ściereczki bo mi pasują do kuchni :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 25.06.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) tak myślałam że ściereczki - domyślam sie że jako zabezpieczenie ale teraz szybciutko bez ściemniania pisz skąd ściereczki bo mi pasują do kuchni :D:D :| pojęcia nie mam.. zapytam żonę .. jak ją spotkam .. Spotkałem żonę i już wiem... Kupione były w Jysku. Edytowane 26 Czerwca 2010 przez Hal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.06.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Filmoholic, szkoda że już długo nie będziecie się cieszyć swoją kuchnią, bo fajna jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.06.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 ze względów technicznych pilnie poszukuję właściciela tej kuchni:http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/10e715d84a7f1611.jpg?t=1277651162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filmoholic 27.06.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Filmoholic, szkoda że już długo nie będziecie się cieszyć swoją kuchnią, bo fajna jest!!! Hej, dzieki, ciesze sie, ze sie komus podoba Dlugo się nie pocieszymy, ale chyba zrobimy sobie taka sama, albo podobną. Będziemy sie budowac i jesli starczy kasy to zainwestujemy w kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 28.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 efilo, nie mogłam znaleźć w poprzednich watkach - jaką masz wysokość wyspy a jaką szafek pod oknem? wydawało mi się, że pod oknem jest wyżej. przy wyspie będizesz miała hookery czy zwykłe krzesła? (Twoja kuchnia jest moją inspiracją... do zrobienia mojej jeszcze co najmniej rok, więc pocieszam się, że do tego czasu coś sensownego wykombinuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pracownia 28.06.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 ze względów technicznych pilnie poszukuję właściciela tej kuchni: http://i756.photobucket.com/albums/xx206/Malutka__album/10e715d84a7f1611.jpg?t=1277651162 Nie jestem właścicielem ale co Cię "technicznie boli" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 efilo, nie mogłam znaleźć w poprzednich watkach - jaką masz wysokość wyspy a jaką szafek pod oknem? wydawało mi się, że pod oknem jest wyżej. przy wyspie będizesz miała hookery czy zwykłe krzesła? (Twoja kuchnia jest moją inspiracją... do zrobienia mojej jeszcze co najmniej rok, więc pocieszam się, że do tego czasu coś sensownego wykombinuję ) postaram sie jak najszybciej (znaczy jak tylko uspie kruszke) zmierzyć bo juz nie pamietam. ale od razu zaznaczam ze po pierwsze wysokosc szafek pod oknem jest zdeterminowana wysokoscia okna - chcielismy zeby blat byl jednoczesnie parapetem a po drugie moj luby ma 1,9m i postanowilismy zróżnicować wysokość blatów żeby każdemu z nas było wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 28.06.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Co polecalibyście na oddzielenie kuchni od saloonu w wersji aneksu kuchennego? Ścianę z luksfer, barek, czy po prostu nic - stół jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 przecież to zależy od wielkości pomieszczeń. To może być też ścianka z fototapetą od strony pokoju/jadalni, regał, tyczki bambusowe ustawione na sztorc, wielkie akwarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 28.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Słusznie, pomieszczenie nie jest zbyt duże - to przeznaczone na duży pokój z aneksem oraz schody na 2poziom ma 30 m2, długość 5,8 m. Na kuchnię będzie z tego przeznaczone jakieś 2m, więc zależałoby mi na uzyskaniu efektu przestrzeni, lekkości, ale jednocześnie oddzieleniu przynajmniej niewielkim obu pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.06.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nie jestem właścicielem ale co Cię "technicznie boli" ?? jaka jest odleglosc od okna do prawego rogu i w jakiej odleglosci od prawej strony okna jest bateria no i jakiej szerokosci sa okna. czy to jest zabudowa Ikei? mam problem z umieszczeniem baterii pod oknem i szukam podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.06.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 a na czym polega problem z baterią? Sa świetne baterie podokienne, składane lub wyjmowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 jaka jest odleglosc od okna do prawego rogu i w jakiej odleglosci od prawej strony okna jest bateria no i jakiej szerokosci sa okna. czy to jest zabudowa Ikei? mam problem z umieszczeniem baterii pod oknem i szukam podpowiedzi. ewidentnie bateria jest w srodku okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.06.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 U mnie jest zwykła bateria dokładnie pośrodku okna. Wystarczy dobrze policzyć odległości (sprawdź rys. techn. zlewu - gdzie otwór na baterię) i pamiętać, że tylko komora zlewu musi byc na szafce zlewowej, ociekacz może być nad inną szafką/zmywarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierke 29.06.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Podoba wam się ten aneks kuchenny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 nie jest zły. szkoda że lodówka nie jest w stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.06.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Podoba wam się ten aneks kuchenny?? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.06.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Podoba wam się ten aneks kuchenny?? Nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierke 29.06.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No coz, chyba tylko mi sie moj aneks podoba, niedawno zakonczylam wlasnie remont i chcialam sie pochwalic... Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts