Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Edyto!

Wspaniała jest Twoja kuchnia, nowoczesna, ale nie zimna, przyjazna i wesoła! :) Czy pomysł jest Twój? Bardzo oryginalny, nie widziałam nigdzie takiej kuchni, wszystkie studia pokazują praktycznie to samo.

Fascynuje mnie ta wysoka bateria przy zlewozmywaku - po co taka, poza tym, że wygląda fantastycznie, czy ułatwia użytkowanie?

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam! juz odpowiadam na pytania: pleg - lodowka jest samsunga, ale jaki model, to ci nie powiem, bo nie wiem. Co do odciskow palcow, to niestety widac je, ale łatwo sie zmywa, bo drzwi jej są szklane, wystarczy szmatka i plyn do mycia szyb, albo szmatka ktorą ostatnio kupilam , firmy ''stella'' taka, ktorej sie uzywa tylko po zmoczeniu, bez płynow, jest super, wszystko schodzi. el-ka - kuchnia jest mojego pomysłu, nawet moge powiedzxiec ze sama ją robilam, poniewaz wszystko było kupione oddzielnie, w domu montowane i składane. Brakuje mi jeszcze jakas polka na kawiarke, ktora teraz stoi na stoloku i na toster z czajnikiem, ktore to urzadzenia trzymam w szafie. narazie brak pomysłu na taką półkę. Co do baterii, to kupiłam ja bo mi sie podobała, ale ona ma zdecydowanie wiecej zalet! Ta na spręzynie jest bardzo długa i siega mi do garnka stojącego na płycie, nie musze podstawiac go, wogle jest bardzo wygodna, wszędzie dosiega, nawet nie wiedzialam ze bede z niej tak zadowolona.[/u]

Dzięki za miłe słowa :) Mikazuu fronty to mdf kolor orzech, a na ścienie mam płytę z której wykonują korpusy- klon, a w środku zobal , musze tylko kupić coś zeby powieśic na nim.

bardzo mi się podoba !

a z czego są blaty ??

i jak się sprawuje (jaka jest wygoda użytkowania) narożnego zlewu ??

Ja mam taką pralkę :lol:

Fajnie ze znalazl sie zwolennik pralki w kuchni :D

Pralka jest zabudowana w meblach z drzwiczkami czy bez drzwiczek

czyli na widoku?

Pozdrawiam

Mam tak małą łazienkę, że w zasadzie nie było wyboru :wink:

A pralka jest w meblach z drzwiczkami - pralka przewidziana do zabudowy, więc nie było problemu :D

Jakby co, to fotki są pod linkiem w stopce :D

kuchnia jest mojego pomysłu, nawet moge powiedzxiec ze sama ją robilam, poniewaz wszystko było kupione oddzielnie, w domu montowane i składane. Brakuje mi jeszcze jakas polka na kawiarke, ktora teraz stoi na stoloku i na toster z czajnikiem, ktore to urzadzenia trzymam w szafie. narazie brak pomysłu na taką półkę. [/u]

wow! duże wyzwanie podjełaś :)

czyli stolarz zrobił wg twego pomysłu a montaz we własnym zakresie, czy tak?

czy kupiłas pudła i fronty odzielnie w markecie?

No to ja się też pochwalę :). Meble świeżo zamontowane. Brakuje jeszcze oświetlenia i dodatków. Ale nam się już podoba i nie możemy się doczekać używania :).

http://prozac.bsdzine.org/~beehunter/budowa/15.07.2007/images/pict3212.jpg

http://prozac.bsdzine.org/~beehunter/budowa/15.07.2007/images/pict3208.jpg

http://prozac.bsdzine.org/~beehunter/budowa/15.07.2007/images/pict3207.jpg

czy mogłabym zapytać co to za lodówka?