efilo 02.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 dziękuję choć mnie kilka rzeczy jeszcze razi min. rurka, plyta gazowa itd zastanawiam się czy nie przelamać szarości górnych szafek jakimś wzorem naklejki ściennej jednak jeszcze nie znalazłam nic co by mi się spodobalo i pasowało rurka będzie zabudowana szkłem- dwa prostokąty z możliwoscią otwarcia nie wiem o jaki drobiażdżek chodzi (hmmm) górne czy dolne szafki? pomiędzy blatem a szkłem jest taśma "piankowa" wklejana (giętka i pierwotnie zwinięta w rulon) nie wiem jak się fachowo nazywa róg frontów dolnych szafek ja bym nie szalała z naklejkami - gładkie górne fronty równoważą wzorzysty dół jak to płyta cie razi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 02.08.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 strelicja nic nie naklejaj - błagam!!! , bo przedobrzysz. Nawet ta rurka od gazu jest urocza przy tych szybkach . Posrebrz ją czymś tam i będziesz miała trochę industrialu w kuchni. Akurat na dzisiejsze czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 02.08.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) tak mi ta płyta gazowa się średnio podoba ale narazie zostanie no to może i racja z tymi naklejkami- zaraz przekombinuję a na ten róg na dole nie zwracalam uwagi zabardzo a teraz TYLKO to widzę Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez strelicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 02.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A co to polyross? Bo nie znalazłam. literówka się wdarła- już poprawiam Polygross oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola_25 02.08.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Kolor Calvados MW Fronty-Portos 85 19 taki właśnie odcień wybrałam mam jeszcze pytanie co to za blat? podaj mi namiary i jakieś zdjęcie z bliska tego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Myszk 02.08.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Blaty sa z firmy Kronopol Kolor-Juta brązowaD770 Tylko takie zdjecia mam nic zupełnie z bliska nie moge znaleźć a obecnie w Polsce nie mieszkamy jeszcze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 02.08.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 a ja mam pytanie o szkło - jak sprawuje się nad płytą?, czy to jest szkło laminowane, hartowane? a kuchnia piękna, naklejki na górze to będzie festyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 02.08.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 a ja mam pytanie o szkło - jak sprawuje się nad płytą?, czy to jest szkło laminowane, hartowane? a kuchnia piękna, naklejki na górze to będzie festyn na dzień dzisiejszy po około trzech tygodniach użytkowania nie narzekam-płyn do szyb i ręczniki papierowe lub mikrofibra są zawsze pod ręką i w razie zachlapań itp. wystarczy przetrzeć szkło to lakobel (lacobel?) nie hartowany, ale płyta gazowa od strony szkla ma najmniejszy palnik więc nic się nie dzieje w porównaniu do płytek i fug, szkło jest o wiele łatwiejsze w utrzymaniu czystości według mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 02.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 strelicja - przyznaję, że nie cierpię wyraźnych wzorów drewna, ale u Ciebie wygląda to genialnie. Bardzo mi się podoba. Też uważam, że naklejki na górnych szafkach zepsują efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 02.08.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 MagdaWOJTEK? jaka jest powierzchnia (i/lub wymiary) tej Waszej kuchni? Pytam bo mam dość podobny układ u siebie i chce mieć wyobrażenie czy coś podobnego mi wejdzie. wymiary kuchni. szerokość pod oknem 330 cm.a długość od strony szafy 360cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 02.08.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 strelicja kuchnia urocza,pozwoliłam sobie wkleić ją do moich inspiracji, szkło nad blatem super , wszelakim płytkom w kuchni mówię bleee ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 03.08.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Czy kojarzycie gdzie znajdę wątek dotyczący opinii nt. użytkowania jasnych kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 03.08.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, czy ktoś ma może lodówke side by side do zabudowy? Gdzie tego szukac? jest takie cos?, bo szukam szukam a google jakis wielki sekret z tego zrobiło. Tzn chodzi mi o lodowki do zabudowy z prawym i lewym skrzydlem. Bede wdzieczna za pomnoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 liebherr - dwa moduły po 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 a na ten róg na dole nie zwracalam uwagi zabardzo a teraz TYLKO to widzę przepraszam cie wiem jak to jest, dlatego nie lubie sprzatac u siebie bo zaraz wypatrze jakies niedoróbki i potem sie ciagle w nie wpatruje ja bym to przerobiła - jakby tam wmontować kawalątek uchwytu to by taka ładna taśma pod blatem powstała (z boku komina tez bym taka zrobiła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.08.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Efilo- tak się przyglądam ale kurna nie wiem gdzie ta niedoróbka według Ciebie- ja nic nie widzę -pewno nie patrzę tam gdzie ty -jak możesz to pokaż juz mnie oczy bolą od wpatrywania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 niedoróbki to ja widzę u siebie jak jade ze szmatą na kolanach zapraszam chodzi o drobny fragment frontu (pewnie jakaś zaślepka) w samym narożniku w dolnym rzędzie - jako jedyny front nie ma uchwytu (nieważne naprawdę to tylko taki mój pomysł był że można było zamontowac tam uchwyt tak jak w reszcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 03.08.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 liebherr - dwa moduły po 60 cm cena pewnie kosmiczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 03.08.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 cena pewnie kosmiczna... Jest jeszcze Siemens - też dwa moduły ( lub więcej...) i Electrolux dwa moduły - do zabudowy, ale ma drzwiczki z nierdzewki płaskie. Cena Siemensa przyprawia o wesołość - komplet ponad 30000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 04.08.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Czy ktoś wie co tu leży na podłodze: http://foto3.m.onet.pl/_m/f1d4e109da96276f6394897bfc13b857,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts