strelicja 17.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 majkabajka07 fajna ta Twoja kuchnia ja mam coprawda w kuchni szarość złamaną kolorem ale u Ciebie ciekawie to wyszło (a jak Ci się kiedyś znudzi ten spokój to sobie zmienisz dodatki na jakiś ekstra kolor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 17.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wawrzynie- kuchnia inna niż wszystkie, energetyczna, wręcz energetyzująca . Widząc , co przerabialiście- podziwiam efekt. Poprzedni właściciele mieli, jak na mój gust zbyt swobodne podejście do doboru kolorów Najważniejsze, żebyście Wy się dobrze czuli w swojej kuchni Izabelisina, Majkabajka podziwiam konsekwencję w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 17.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 "Wawrzynie- kuchnia inna niż wszystkie, energetyczna, wręcz energetyzująca . Widząc , co przerabialiście- podziwiam efekt. Poprzedni właściciele mieli, jak na mój gust zbyt swobodne podejście do doboru kolorów Najważniejsze, żebyście Wy się dobrze czuli w swojej kuchni :)" Artmag-dziękuję,zgadza się dużo pracy włożyliśmy w nasz dom.Po 17-tu latach "tułaczki" poszaleliśmy:) wymaga on jeszcze dopieszczenia :firanki ,obrazki itp Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Majabajka kuchnia sprawia fajne wrazenie ale jest troche nie przemyslana niestety, kuchenka w rogu to zly pomysl, raz to niezgodnie z przepisami okno jest za blisko, powinna byc tez conajmniej 50cm od sciany, nie bedzie sie z niej dobrze korzystalo. Szafki powinny byc conajmniej 50cm nad blatem u ciebie wygladaja dosc nisko - ciekawa jestem jak ci sie bedzie korzystalo z tej kuchni bo wytyczne wytycznymi a i tak kazdy robi po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 efilo Wiesz czasem zdaża się tak, że ludziom koncepcja się zmienia (a może tylko mi sie zdaża?) wiem bo przerobiłam tą samą ścieżkę ważne że wylądowałaś tam gdzie chciałaś mi koncepcja sie zmienila w niektórych miejscach po realizacji. a to znacznie bardziej dotkliwe niż wizualki do kosza miłego użytkowania wymarzonych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelisina 18.08.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 http://i35.tinypic.com/15dpa47.jpg Izabelisina Dołączam do zachwytów, zwłaszcza nad hokerami (piękne...) - jaki to materiał (alcantara?), pamiętasz może symbol? Sprawdziłabym sobie na podanej stronce. Dziękuję Szczerze powiem, że nie spodziewałam się aż tylu miłych słów - tym bardziej nam miło, że kuchnia kupiona w IKEI, całkowicie skręcona przez moją kochaną połówkę i doprawiona przeze mnie tak się podoba - dzięki jeszcze raz wszystkim OK, teraz hokery. Ponieważ ciężko wybrać kolor nie widząc go na żywo, poprosiłam o katalogi z tkaninami. Można poszaleć - takiego wyboru dawno nigdzie nie widziałam My wybraliśmy ALKANTARĘ/ALTARĘ w kolorze 14 (średnioszary) Takimi kolorami altary dysponują: http://i38.tinypic.com/sxkrhw.jpg http://i35.tinypic.com/2mcbxja.jpg A tak nie tematycznie, bo nie kuchennie Od tej firmy kupiliśmy również fotelik do sypialni dla mnie - także nie dość że robią fajne hokery, to i inne rzeczy również http://i37.tinypic.com/21jup3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 fotelik wyszedł super. ciągnąc OTmożesz spojrzeć na ten wzornik i zdradzić czy jest tam coś co by odpowiadało śmietankowemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 za to maja fajne szarosci fargotex to bardzo popularna firma podjedz do agaty czy rawy tam maja probniki z tego na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelisina 18.08.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 fotelik wyszedł super. ciągnąc OT możesz spojrzeć na ten wzornik i zdradzić czy jest tam coś co by odpowiadało śmietankowemu? Efilo, śmietankowa to będzie chyba jedynka - nie powiem ci tylko, czy nie będzie za bardzo w bez wpadała.... Niestety nie mam już tego próbnika, bo odesłałam im a zdjęcia zrobiłam profilaktycznie jakbyśmy jeszcze coś potrzebowali od nich ( no i chyba będziemy potrzebować puf) Markoto ma super pomysł - warto podjechać do jakieś dużego meblowego sklepu z próbnikami. Popatrz jeszcze tutaj: http://www.bestsale.pl/alcantara-c-24.html Kupowałam od nich altarę i tez mają tkaniny z Fargotexu - na pewno te same kolory. Chyba jedynka faktycznie najbardziej śmietankę przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 18.08.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dziękuję Szczerze powiem, że nie spodziewałam się aż tylu miłych słów - tym bardziej nam miło, że kuchnia kupiona w IKEI, całkowicie skręcona przez moją kochaną połówkę i doprawiona przeze mnie tak się podoba - dzięki jeszcze raz wszystkim Na prawdę extra wyszło, utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że Ikea to niezły pomysł na fajną zabudowę (ja przyszłościowo też powoli przymierzam się do Ikei, w szarościach i bielach prawdopodobnie).Zdradzisz na priv ile kosztowała zabudowa? Jaka jest powierzchnia kuchni? OK, teraz hokery. Ponieważ ciężko wybrać kolor nie widząc go na żywo, poprosiłam o katalogi z tkaninami. Można poszaleć - takiego wyboru dawno nigdzie nie widziałam My wybraliśmy ALKANTARĘ/ALTARĘ w kolorze 14 (średnioszary) Takimi kolorami altary dysponują: http://i38.tinypic.com/sxkrhw.jpg http://i35.tinypic.com/2mcbxja.jpg O, ale fajnie - na tych fotkach próbników świetnie widać materiał i kolorki, lepiej niż na stronie producenta mebli - mają piękne te szarości, zresztą beże i brązy też niczego sobie Dzięki! A tak nie tematycznie, bo nie kuchennie Od tej firmy kupiliśmy również fotelik do sypialni dla mnie - także nie dość że robią fajne hokery, to i inne rzeczy również http://i37.tinypic.com/21jup3m.jpg Fotelik słodziutki - mnie się marzą takie małe foteliki w kuchni zamiast krzeseł, ale nie wiem czy zmieszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelisina 18.08.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Na prawdę extra wyszło, utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że Ikea to niezły pomysł na fajną zabudowę (ja przyszłościowo też powoli przymierzam się do Ikei, w szarościach i bielach prawdopodobnie).Zdradzisz na priv ile kosztowała zabudowa? Jaka jest powierzchnia kuchni? Wiadomość wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 18.08.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.08.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ikea w sumie jest ogólnodostepna, więc może ogólnodostepnie zdradzisz rząd wielkości ceny za taka kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelisina 18.08.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ikea w sumie jest ogólnodostepna, więc może ogólnodostepnie zdradzisz rząd wielkości ceny za taka kuchnię Za wszystkie meble z blatami, listwami maskującymi, cokołami dolnymi i górnymi, zlewem i okapem zapłaciliśmy około 7800zł. Pytałam w kilku firmach specjalizujących się w kuchniach, to za naszą krzyknęli wstępnie około 20tys. Dodam tylko, że meble to 20szafek, 170cm*370*250*280 (meble zakręcone jak litera G) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.08.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 czy ikea dalej utrzymuje tą słynną gwarancje na swoje meble kuchenne ? 20-25 lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelisina 18.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 czy ikea dalej utrzymuje tą słynną gwarancje na swoje meble kuchenne ? 20-25 lat ? Słynna gwarancja jest nadal aktywna 25 lat na wszystko oprócz frontów, na nie jest 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 18.08.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Słynna gwarancja jest nadal aktywna 25 lat na wszystko oprócz frontów, na nie jest 10 lat. Dziesięć to i tak dużo. Moje mieszkaniowe, robione przez stolarza na wymiar zaczęły się rozklejać (okleina) po pięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 poza tym z ikeą masz ten plus że po 2 latach nie zniknie z rynku. a stolarz jednego dnia jest a drugiego szukaj wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 19.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 majkabajka....super...uwielbiam takie zestawienia,miodzio wawrzynie,kuchnia moze zbyt ciezka dla niektorych w odbiorze,ale z charakterem i bardzo konsekwentna,gratuluje izabelisina tez bardzo ladnie.... no i fajnie,ze zaczynaja sie pojawiac rozne kuchnie,ktore nie sa "na jedno kopyto",jak to ktos juz zarzucal po drodze w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts