izabelisina 19.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 poza tym z ikeą masz ten plus że po 2 latach nie zniknie z rynku. a stolarz jednego dnia jest a drugiego szukaj wiatru w polu. Dokładnie A poza tym jak mi się znudzą fronty, to zawsze mogę podjechać do IKEI i je zmienić - nowy kolor-nowa kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 po 10 latach - jak akurat sie skonczy gwarancja na fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Liczę na waszą pomoc, bo samej jest mi trudno ocenić, co jest dobrze, a co źle, co praktyczne, a co niezbyt. Plan mojej kuchni i meble z Ikea StatKrótka ścianka rozdziela kuchnię od salonu.http://img24.imageshack.us/img24/4968/kuchnia1w.png http://img210.imageshack.us/img210/3458/kuchnia3.png http://img840.imageshack.us/img840/5040/kuchnia4.png Wydaje mi się taka nudna... ale nie mam pomysłu jak inaczej poustawiać szafki i te wiszące też mnie jakoś nie zachwycają. Może zamiast białej kuchenki i okapu dać czarne? Ściany mają być w szarościach. Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Martaibartek, na pierwszy rzut oka to wydaje mi się, że korzystanie z lodówki moze być utrudnione przez stolik z krzesełkami, ale nie znam faktycznej odległości, więc to może tylko złudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 domyslalam sie ze ustawien pieca i zlewu juz nie mozna zmieniac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a co ty chcesz od tych urządzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 nie no w sumie sa schowane za sciana ale juz ustawienie w uzytkowaniu troche kijowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Zlew i kuchenka muszą pozostać miej więcej w tych miejscach, bo są już zrobione przyłączenia i zależało też mi na tym,aby właśnie z salonu nie były widoczne. Co do stołu i krzeseł to jeszcze nad tym się zastanawiam, w planach jest też stół mocowany do ściany z blatem opuszczanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.08.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Zlew i kuchenka muszą pozostać miej więcej w tych miejscach, bo są już zrobione przyłączenia i zależało też mi na tym,aby właśnie z salonu nie były widoczne. . i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 jak dla mnie układ jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ok wycofuje sie - kuchnia super przemyslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 19.08.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Zlew i kuchenka muszą pozostać miej więcej w tych miejscach, bo są już zrobione przyłączenia i zależało też mi na tym,aby właśnie z salonu nie były widoczne. Co do stołu i krzeseł to jeszcze nad tym się zastanawiam, w planach jest też stół mocowany do ściany z blatem opuszczanym. Układ fajny , a stolik składany wydaje mi się mało wygodny,pewnie byłby i tak stale rozłożony.Ja zawsze uważałam ,że stół w kuchni musi być choćby mały,ale to tylko moje zdanie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ja mam obok kuchni jadalnie i nie odczuwam braku stolu w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ja mam obok kuchni jadalnie i nie odczuwam braku stolu w kuchni mam dokladnie tak samo. moja jadalnia sie zaczyna jak kuchnia sie konczy wiec w sumie mozna powiedziec ze stol jest w kuchni. bo przeciez na zlewie i tak bym go nie zamontowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Układ fajny , a stolik składany wydaje mi się mało wygodny,pewnie byłby i tak stale rozłożony.Ja zawsze uważałam ,że stół w kuchni musi być choćby mały,ale to tylko moje zdanie. Pzdr Wstawiłam tam ten stół, bo zdaje mi się, że bez niego w kuchni byłoby mało miejsca (takiego roboczego). Za ścianką będzie jadalnia i tam będzie duży stół i krzesła. Dzięki za wszystkie podpowiedzi i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wstawiłam tam ten stół, bo zdaje mi się, że bez niego w kuchni byłoby mało miejsca (takiego roboczego). Za ścianką będzie jadalnia i tam będzie duży stół i krzesła. Dzięki za wszystkie podpowiedzi i komentarze roboczego miejsca to wg mnie masz w sam raz i bez stołu (chociaż pewnie roboczego blatu nigdy nie ma za wiele) ja też próbowałam wcisnąć gdzieś malutki stolik w kuchni, ale się poddałam i zostajemy tylko z dużym stołem w jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 poza tym z ikeą masz ten plus że po 2 latach nie zniknie z rynku. a stolarz jednego dnia jest a drugiego szukaj wiatru w polu. Otóż to - mój właśnie dokładnie tak zniknął - na wyspach siedzi. A ja szafkę chciałam dorobić na przykład i się muszę smakiem obejść (ani wykonawcy, ani materiałów - nie ma takich frezów, kolory inne... ), nie wspominając o tych frontach nieszczęsnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamniam 19.08.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 izabelisina sliczny fotel i ten kolor cudny:) planujemy sypialnie w kolorze rozu i bialego moglabys wkleic swoja jelsi to mozliwe? bo po tym kawaleczku wydaje mi sie ze bylaby moja inspiracja sorki za offtop:P jelsi chodzi o kuchnie to wklejam nasza pierwsza kuchnie w kolorze lakierowanej oberzyny co prawda jeszcze nie skonczona do konca, planuje na tych kaflach jakas tapete w energetycznym kolorze za szyba, narazie sa to tulipanki , do tego jeszcze stolik do hokerow i lampki na szafki i kilka szczegolow! najwazniejsze ze juz stoi i moge gotowac http://i47.tinypic.com/4hz4tz.jpg http://i49.tinypic.com/avqxio.jpg http://img535.imageshack.us/img535/1973/img4759mp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 19.08.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 kasiamniam śliczny kolor mebli,i kuchnia zapowiada się ciekawie-tylko tulipanki nie w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 powiedzcie mi czy do bialej kuchni i bialych listew przypodlogowych a scian jasno szarych bedzie pasowac kremowa podloga taka ecri czy lepiej cos w szarosciach szukac,zamierzam skuc zle polozone plytki w kuchni i holu:-(,polozyc nowe,ale juz inne ,dlatego pytam o kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts