efilo 02.09.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 te moje najlepiej świecące to miały jedną diodę led. i imho dawała najlepsze światło. to samo węże ledowe - lepsze te z mocniejszymi diodami niż ze słabymi a gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 02.09.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 z jedna dioda hmmm... nie widzialam takich jeszcze ja mam takie http://img689.imageshack.us/img689/567/productc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 02.09.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 z jedna dioda hmmm... nie widzialam takich jeszcze ja mam takie http://img689.imageshack.us/img689/567/productc.jpg Angelika,czy mogłabyś podać jaka to firma.Chętnie bym u siebie powymieniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.09.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 A ja też jestem za ledami. Póki co mam w jednej z łazienek i w oprawach halogenowych w bawialni, według mnie jest ok ale tanie nie były;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) no dobrze, przyszedł czas na moją kuchnię kuchnia jest połączona z "salonem" [dość małe mieszkanie] http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5541.jpg http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5543.jpg - część przedpokoju, tam też upchnęłam lodówkę, bo nie było gdzie, ale przyznam, że absolutnie nie jest to niewygodne http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5546.jpg w kuchni brakuje mi tylko jednej lampy nad blatem - niedaleko okna [zresztą jak w całym mieszkaniu...] oraz rolety rzymskiej/żaluzji drewnianych P.S. Podłoga w mieszkaniu jest jaśniejsza, bardziej miodowa, ale dziś jest ciemny dzień i taka wyszła na zdjęciu... Edytowane 2 Września 2010 przez Nina81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 02.09.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 bardzo fajna kuchnia uwielbiam białe! to lakierowany mdf? a jak się sprawuje biały blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 bardzo fajna kuchnia uwielbiam białe! to lakierowany mdf? a jak się sprawuje biały blat? dziękuję tak, to lakierowany mdf - w wysokim połysku, kolor z palety RAL kuchnię użytkuję dopiero od niedzieli, więc raptem 4 dni, ale co do blatu mogę się wypowiedzieć, bo miałam identyczny w poprzedniej kuchni [pozostawionej mi przez poprzednią właścicielkę]. Blat jest z płyty mdf [miał być granit, docelowo pewnie będzie, ale na razie nie ma $], można go dokładnie domyć CIF-em - wcześniej, ilekroć pozostawały plamki po herbacie, burakach, soku wiśniowym, brałam cifa, ostrą stronę gąbki i wszystko dało się domyć. Jako że to jest blat groszkowy, matowy, nie rysuje się i można go naprawdę dokładnie wyczyścić [i jest tani, naprawdę się zdziwiłam...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.09.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 no dobrze, przyszedł czas na moją kuchnię kuchnia jest połączona z "salonem" [dość małe mieszkanie] http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5541.jpg http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5543.jpg - część przedpokoju, tam też upchnęłam lodówkę, bo nie było gdzie, ale przyznam, że absolutnie nie jest to niewygodne http://i294.photobucket.com/albums/mm94/gotowanie/DSCN5546.jpg w kuchni brakuje mi tylko jednej lampy nad blatem - niedaleko okna [zresztą jak w całym mieszkaniu...] oraz rolety rzymskiej/żaluzji drewnianych P.S. Podłoga w mieszkaniu jest jaśniejsza, bardziej miodowa, ale dziś jest ciemny dzień i taka wyszła na zdjęciu... Ladna i sterylna kuchnia Mam nadzieję, że w salonie jest jednak jakiś kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 w salonie jest drewniany stół, komoda z tej samej serii, będą zasłony, zdjęcia, jakiś obraz - to są kolory wszystkie ściany w moim mieszkaniu [w tym sufity] są identyczne, rozświetlające wnętrze, styl mają nadać dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.09.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nina sliczna kuchnia! :)Za 2 tygodnie będę mieć podobną, też wysoki połysk bez uchwytów, tyle że blat debowy i szare sciany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nina sliczna kuchnia! :)Za 2 tygodnie będę mieć podobną, też wysoki połysk bez uchwytów, tyle że blat debowy i szare sciany;) dziękuję )))) jest mi niezmiernie miło to słyszeć, bo z lekkim zdenerwowaniem wrzucałam ją tutaj na forum pokaż koniecznie jak zamontujesz swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 02.09.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Nina81 kuchnia super!!!! Ja tez uwazam, ze wnetrzu nalezy nadac charakter poprzez dodatki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 02.09.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ja mam taka płytę Efilo jak sprawuje się Teka? jateż planuję taką właśnie do miłośniczek białych kuchni: ja też będę miała białą! tylko lakier półmat i płytki szare (saime kaleido grigio) tylko między szafkami dolnymi i górnymi laminowane szkło-jakieś cudne zdjęcie soczystej zieleni czegoś... już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 misiakulka jestem mega zadowolona. ale też mam porównanie jedynie do gazu i ceramiki więc co tu dużo mówić - pewnie każda indukcja bez slidera by mnie zauroczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 02.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ladna i sterylna kuchnia Mam nadzieję, że w salonie jest jednak jakiś kolor Kuchnia w bardzo nie moim typie ale chyba nikogo nie urażę za wyrażenie swojej opinii?Wg mnie w tej kuchni brakuje hmm smaku? Za bardzo sterylna, i wydaje się być chłodną kuchnią, być może przez brak jakichkolwiek oznak życia za wyjątkiem pięknego słonecznika.Nie przeraża was mieszkanie w tak białym pomieszczeniu? Ja rozumiem jasne kolory, jasne barwy, ale czy ta biel nie jest aż nadto monotonna? Czy taka kuchnia po kilku latach nie znudzi się wam? No chyba że ktoś wymienia co sezon meble.Czuję się jakbym byłą w szpitalu, patrząc na tak białą kuchnię. Przezemnie chyba przemawia tradycyjność Czyli między innymi uchwyty na drzwiczkach szafek bo szafki bez uchwytów kojarzą mi się raczej z jakimiś meblami z innej, minionej epoki, gdzie wyglądało to "łokropnie" . Ale to tylko moje zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Czyli między innymi uchwyty na drzwiczkach szafek bo szafki bez uchwytów kojarzą mi się raczej z jakimiś meblami z innej, minionej epoki, gdzie wyglądało to "łokropnie" . A w której to minionej "epoce" nie było uchwytów w szafkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.09.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja rozumiem jasne kolory, jasne barwy, ale czy ta biel nie jest aż nadto monotonna? Czy taka kuchnia po kilku latach nie znudzi się wam? No chyba że ktoś wymienia co sezon meble. a jakia nowoczesna kuchnia jest twoim zdaniem ponadczasowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) Kuchnia w bardzo nie moim typie ale chyba nikogo nie urażę za wyrażenie swojej opinii?Wg mnie w tej kuchni brakuje hmm smaku? Za bardzo sterylna, i wydaje się być chłodną kuchnią, być może przez brak jakichkolwiek oznak życia za wyjątkiem pięknego słonecznika.Nie przeraża was mieszkanie w tak białym pomieszczeniu? Ja rozumiem jasne kolory, jasne barwy, ale czy ta biel nie jest aż nadto monotonna? Czy taka kuchnia po kilku latach nie znudzi się wam? No chyba że ktoś wymienia co sezon meble.Czuję się jakbym byłą w szpitalu, patrząc na tak białą kuchnię. Przezemnie chyba przemawia tradycyjność Czyli między innymi uchwyty na drzwiczkach szafek bo szafki bez uchwytów kojarzą mi się raczej z jakimiś meblami z innej, minionej epoki, gdzie wyglądało to "łokropnie" . Ale to tylko moje zdanie:) nie, absolutnie mnie nie urazisz, masz prawo mieć własne zdanie [i dobrze, że je wypowiadasz, bo forum to nie kółko wzajemnej adoracji], własną kuchnię, własny styl; mojej mamie na przykład podobają się kuchnie w stylu angielskim, ale ma dom z dębowym parkietem, dębowe drzwi wewnętrzne i stare meble - rzeźbione dla mnie z kolei biel taka jest elegancka, nowoczesna i spotykam ją w wielu domach rówieśników [dwudziestokilkulatków czy wczesnotrzydziestolatków], jest uniwersalna i nie przytłacza w mieszkaniu w bloku to ważne zwłaszcza gdy ma ono kilkadziesiąt [a nie kilkaset] metrów a co do bezuchwytowych szafek, hmm - wiele stolarzy, jakich spotkałam, pierwszy raz spotykało się z czymś takim Nina81 kuchnia super!!!! Ja tez uwazam, ze wnetrzu nalezy nadac charakter poprzez dodatki.... dziękuję ))) Edytowane 2 Września 2010 przez Nina81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 02.09.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 P.S. Moim zdaniem żadna kuchnia nie jest ponadczasowa, trendy sprzed dziesięciu lat są inne niż dziś, kuchnia lat 90. dziś nadaje się przeważnie do wymiany, zwłaszcza gdy chodzi o drzwiczki; trzeba się więc liczyć z małą rewolucją kuchenną co 10-15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 P.S. Moim zdaniem żadna kuchnia nie jest ponadczasowa, trendy sprzed dziesięciu lat są inne niż dziś, kuchnia lat 90. dziś nadaje się przeważnie do wymiany, zwłaszcza gdy chodzi o drzwiczki; trzeba się więc liczyć z małą rewolucją kuchenną co 10-15 lat Mnie się białe kuchnie bardzo podobają, a moje pytanie było trochę prowokacyjne Uważam, że białą kuchnię najłatwiej zmienić, odświeżyć i biel nie musi się znudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts