minkapinka 03.09.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Jak widac warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 03.09.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) Jak widac warto było warto czasami śmieję się, że cały remont był tylko po to by kupić sobie wypasiony piekarnik, tam na zdjęciu jeszcze stoi moja stara kuchenka z piekarnikiem gazowym - po kilku latach używania tego badziewia marzyłam o czymś normalnym- i w zasadzie każdy piekarnik, w którym dało się utrzymać stałą temp był w moim mniemaniu "wypasiony" To dla mnie najważniejszy sprzęt w kuchni, bo lodówka i płyta grzewcza to pff - mają spełniać swoją rolę. Edytowane 3 Września 2010 przez Nina81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 03.09.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ekstra te zdjątko, hahaha ! Kuchnia też świetna, naprawdę. Uwielbiam takie historie z happy end'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 03.09.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nina a ja mam pytanko o płytę gazową. Jaki to model? To pięciopalnikowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 03.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ekstra te zdjątko, hahaha ! Kuchnia też świetna, naprawdę. Uwielbiam takie historie z happy end'em. dziękuję, chociaż czarno widziałam to w trakcie, moja rodzina i znajomi też madula: to płyta pięciopalnikowa TEKA, którą wybrałam nie ze względu na wygląd, tylko na parametry. Ta płyta ma żeliwny grill [widać po lewej stronie], a przede wszystkim - pośrodku jest miejsce na woka - i to tego zaokrąglonego, bo TEKA daje specjalną nakładkę unieruchamiającą go [jeszcze nie mam woka, więc z góry powiem, że nie wiem czy TEKA spisała się na medal czy też nie]. Palnik ten ma bardzo dużą moc, dużo większą niż druga wersja tej płyty - na szkle. Ogólnie na rynku, to jest bardzo dobry model płyty grzewczej, przynajmniej tak wywnioskowałam z wywiadu forumowego i w sieci Wok, żeby był naprawdę skuteczny, potrzebuje ogromnego płomienia, tu jest coś zbliżonego, choć i tak nie ideał. http://www.teka.com/html/cat/prod.ph...yty%20kuchenne kupowałam go w hoopla.pl, ok. 900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 03.09.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 dziękuję, chociaż czarno widziałam to w trakcie, moja rodzina i znajomi też madula: to płyta pięciopalnikowa TEKA, którą wybrałam nie ze względu na wygląd, tylko na parametry. Ta płyta ma żeliwny grill [widać po lewej stronie], a przede wszystkim - pośrodku jest miejsce na woka - i to tego zaokrąglonego, bo TEKA daje specjalną nakładkę unieruchamiającą go [jeszcze nie mam woka, więc z góry powiem, że nie wiem czy TEKA spisała się na medal czy też nie]. Palnik ten ma bardzo dużą moc, dużo większą niż druga wersja tej płyty - na szkle. Ogólnie na rynku, to jest bardzo dobry model płyty grzewczej, przynajmniej tak wywnioskowałam z wywiadu forumowego i w sieci Wok, żeby był naprawdę skuteczny, potrzebuje ogromnego płomienia, tu jest coś zbliżonego, choć i tak nie ideał. http://www.teka.com/html/cat/prod.ph...yty%20kuchenne kupowałam go w hoopla.pl, ok. 900 zł Dzięki Nina. Właśnie coś takiego chcę do swojej kuchni: płyta na gaz pięciopalnikowa. Do tej pory Teki nie brałam pod uwagę to teraz dodam ją do listy płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 04.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nina, a co masz na scianie miedzy szafkami? Czy to sa biale plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 04.09.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 na ścianę położyłam płyty z IKEI [takie do kuchni], nazywa się to panel ścienny, jest dwukolorowe; ja szukałam takiego z białym [tylko uwaga, pan sprzedawca powiedział mi, że nie ma BIAŁYCH! - a były... było to w zeszłą sobotę] to jest ten produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 05.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 to i ja dorzuce biala kuchniehttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/lh/yj/sbp0/HP3MtSWeSapRqNRuNB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/lh/yj/sbp0/vWbZzlcsAnaQTRzlIB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/lh/yj/sbp0/4beKohacwGfIQdEaAB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Bardzo fajna kuchnia, tylko ciekawa jestem jak sie sprawuje dywanik w kuchni, ja mam ciagle syf przy blatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 05.09.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 na ścianę położyłam płyty z IKEI [takie do kuchni], nazywa się to panel ścienny, jest dwukolorowe; ja szukałam takiego z białym [tylko uwaga, pan sprzedawca powiedział mi, że nie ma BIAŁYCH! - a były... było to w zeszłą sobotę] to jest ten produkt Dziekuje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.09.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 cekin to twoja kuchnia?? juz dawno mam ja w inspiracjach;-) taka lekka jest;-)) sliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.09.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Zastanawiają mnie w tej kuchni dwie rzeczy:1. Biała ściana się nie brudzi podczas mycia naczyń z lewej strony?2. Brak pochłaniacza - czy tłusty osad nie osadza się na książkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 06.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 sciana po lewej brudzi sie, chce pomalowac ja farba do kuchni i lazieniek. Zreszta przy duzej zmywarce tego zmywania wiele nie ma. To czarne kolko nad kuchnia to wyciag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 07.09.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 cekin, a gdzie nabyłaś dywanik ? strasznie mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 07.09.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 cekin, masz bardzo ładną kuchnię, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.09.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 cekin znam te kuchnię z innego forum i bardzo mi się podoba. Inne pomieszczenia tez ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.09.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 cekin kuchnia bardzo fajna- taka indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 07.09.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dzieki za mile slowa.Dywanik - Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 chętnie wprosiłabym się do cekin na herbakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts