markoto 09.09.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 piogron kuchnie robila lokalna firma- dosc daleko od Kujaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 W kuchni efilo nieustannie i niezmiennie jestem zakochana:rolleyes:, ale w tle widzę fajne nowoczesne schody:cool: efilo, wiesz że jest wątek o schodach?;) Zrobisz fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Oj sporo jest rzeczy do zakochania u Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.09.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Efilo... zbieram szczenę z podłogi.... piękna ta Twoja kuchnia.... nosz kurde boska jest.... a ta przestrzeń.... ile Ty masz tam metrów ?? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 MarJel jasne że znam ten wątek. Tam znalazłam inspiracje do swojego domu. Moje schody to tylko nieudolna kopia schodów arcobaleno markotko mam nadzieje że piszesz o kawie atika.. no trochę metrów jest. ale poniekąd jest takie wrażenie bo robie zdjecia z kąta w jadalni i po prostu mam dobrą perspektywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.09.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 kto jak kto ale elica ma sporo okapów wartych grzechu i wcale nie trzeba mieć do tego wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.09.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 efilo baaardzo dziękuję za p/odpowiedź co ztym światłem a o co chodzi ze zmianą świateł nad wyspą? Poprzednio tam coś wisiało (przepraszam za "coś" bo pewnie to "haute designe";) myślałam co by u mnie takie light eye zawiesić a tu widzę zmianę i jestem w kropce? Nie to, ze bezczelnie kopiuję ale się inspiruje i słucham mądrzejszych, doświadczonych - szacunek Efilo (bosszz jak Ci zazdroszczę upajania się co dzień swoim wnętrzem!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.09.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 jakie płytki masz na podłodze? a wracając do kuchni - kto ja wykonał? Zdążyłam gdzieś doczytać, że Pan Adam, ale jeśli mogę prosić namiary będę wdzięczna Pozdrawiam gorąco ja wiem co to za płytki: to sugar grys z Paradyża tyle, ze już go nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Alutka jakiego upajania ja tam stoje nad garami Co do oświetlenia to mną się nie sugeruj. To była specyficzna sytuacja. Wisiały tesle italuxu - po pierwsze gryzły się z oświetleniem jadalni. Po drugie współzawodniczyły z okapem i wyglądało to nieciekawie. Po trzecie były całe przezroczyste więc nie skupiały światła na blacie tylko raziły po oczach i rozświetlały pomieszczenie a nie taka ich rola. Uważam że light eye się spokojnie sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 10.09.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 czy wie ktos, gdzie znalezc białą plyte, ale o wymiarach max 350x900? efi Twoja wyspa ma wiecej niz 2metry? wybacz, ze całą noc zawracalam Ci glowe i łaziłam po kuchni...no musialam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) wyspa to trzy moduły po 90 cm. szer. też 90 leaat przy okazji... jakbys szukała nie wpuszczanych kanciastych 'optique'ów' to aquaform ma takie http://www.aquaform.pl/natynkowe,SQUARES_111x2_ON,p144,polish.html Edytowane 10 Września 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Efi kawy nie pilam wiec nie o kawie mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 10.09.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Efilo w takiej kuchni to pewnie i takie stanie nad garami jest fajne dziekuję za wyjaśnienia co do tych wiszacych lampek i cenne uwagi co do skupiania światła. Hi hi wątek oświetleniowy się trochę zrobił w zamian obiecuję zdjęcia jak tylko skończymy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ja to już tak mam że na jakikolwiek temat nie piszę to i tak kończę na lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma.ska 10.09.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam,Już od dawna noszę się z zamiarem pochwalenia się swoją kuchnią wprawdzie jest jeszcze trochę braków np. brak microfali, stołu, niewykończony barek ale co mi tam. http://www.ma.ska.ao.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.09.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ma.ska masz się czym chwalić super kuchnia:) Co masz w kuchni na podłodze, bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Efi co to jest to szare nad wyspą? - Halogeny czy jakieś gipsówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 jeśli piszesz o rulonach to właśnie optique ON o których była dyskusja strone wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 10.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam, Już od dawna noszę się z zamiarem pochwalenia się swoją kuchnią wprawdzie jest jeszcze trochę braków np. brak microfali, stołu, niewykończony barek ale co mi tam. http://www.ma.ska.ao.pl Pozdrawiam serdecznie domek cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 jeśli piszesz o rulonach to właśnie optique ON o których była dyskusja strone wczesniej oo właśnie o tomi chodziło - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts