efilo 28.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) pytanie czy jest sens fundować sobie taki nawis nad głową... niech sie inni wypowiedzą bo ja nie jestem obiektywna. mam 'nawis' i uważam że u mnie pasuje i jakoś tak spina wnętrze. nie umiem tego ocenić w innych pomieszczeniach. u nas w domu ledów jest od groma i w jednych miejscach są super a w innych straszna wiocha Edytowane 28 Września 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.09.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Efilo to mi pojechałas , z założenia taki miał być efekt końcowy, zresztą podobnie jak u Ciebie, tylko rzeczywiście nie ma podświetlanych ledów. http://img809.imageshack.us/img809/535/17914079.jpg Co to za lampa. Znacie podobne. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 28.09.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 pytanie czy jest sens fundować sobie taki nawis nad głową... nie rozumiem, który nawis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 28.09.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 pytanie czy jest sens fundować sobie taki nawis nad głową... niech sie inni wypowiedzą bo ja nie jestem obiektywna. mam 'nawis' i uważam że u mnie pasuje i jakoś tak spina wnętrze. nie umiem tego ocenić w innych pomieszczeniach. u nas w domu ledów jest od groma i w jednych miejscach są super a w innych straszna wiocha Już złapałam jaki nawis . To będzie aneks kuchenny z salonem, więc pomyślałam, że to jakoś oddzieli część kuchenną od części tzw salonowej. Całościowo pomieszczenie ma wyglądać tak: http://img833.imageshack.us/img833/5740/sufit2.jpg http://img299.imageshack.us/img299/999/salonzwysp10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.09.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Zono -m chętnie zobaczę Twoją kuchnię na węgiel myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.09.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 '' to wielkie pole do popisu dla osoby gotującej, tyle możliwości!'' ale pani sprzątajacej to wspólczuję. Póki co mam jeden piekarnik z termoobiegiem i robię w nim wszystko: ciasto, bezy, pieczone mięso, duszone warzywa. Gdyby nie planowana indukcja to zabrałabym ze sobą starą płytę i piekarnik do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 28.09.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) to świetnie, że u Ciebie sprawdza się jeden, no może dwa sprzęty, jesteś ekonomiczna, to tak jak ja jeśli chodzi o alkohol nie odmawiaj prawa innym do tego by mieć więcej ... nie używałaś tych sprzętów, nie wiesz jaka jest ich funkcjonalność ja nie używałam hammera czy najnowszego mercedesa, więc też się nie wypowiadam, co najwyżej że chciałabym przetestować jeśli kogoś stać na te auta niech sobie ma, nie jestem zazdrosna... hmm, pani od sprzątania od tego jest, więc myślę, że się nie obrazi jak zostanie raz na jakiś czas pół godziny dłużej Edytowane 28 Września 2010 przez Nina81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 28.09.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Narazie napisze tu zeby nie zakladac nowego watku Moze ktos sie orientuje Salon mebli kuchennych dal mi do wyboru firmy z ktorych mam wybrac blaty do mebli pfleiderer i 8sz z egger Niestety zadne z nich nie maja ladnego czarnego Zapytalam o Lupusa? Okazalo sie ze do niego jest doplata 550zl Blaty maja byc 38mm Troche ich mam ale czy lupus jest rzeczywiscie drozszy czy chca mnie naciagnac z czasów kiedy sama szukałam blatu pamiętam, że blaty lupus nie są aż tyle droższe od pfleiderera - może 10-15 złotych za mb. Byłam co prawda w ich sklepie firmowym więc ceny mogły być niższe niż przez salon mebli kuchennych, ale 550 złotych to dość dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 ''jeśli kogoś stać na te auta niech sobie ma, nie jestem zazdrosna...'' nino aby była jasność, ja zupełnie tego nie zazdroszczę bo i nie ma czego. Jeśli czyimś marzeniem jest posiadanie aż 3 piekarników, to jego problem a nie mój. Moje marzenia są ukierunkowane w troszkę inna stronę. 2 sprawa, ze troszkę szkoda miejsca w kuchni na tyle zbytecznego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 myślę że to zbyteczna dyskusja i zupełnie niepotrzebnie zbacza w powyższym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoleta 28.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Co to za lampa. Znacie podobne. Podoba mi się. właśnie jestem w trakcie poszukiwań lamp do domu, więc służę linkiem na all: http://allegro.pl/recon-koma-3-lampa-wiszaca-i1224832148.html (tutaj z potrójną żarówką, ale niżej - w ofercie tego użytkownika - jest podobna jak w tej kuchni, ale nie widzę takiej aukcji w tej chwili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 28.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dzięki Duś, wysłałam pw. Przeniosłam się też na wątek o projektach , co by tu nie zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 duś, czemu nie pokażesz swojej kuchni na forum:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.09.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 bo duś się zajmuje prywatnością w internecie naukowo-zawodowo i wnioski płynące z tej pracy są zatrważające tak więc jak już się z kimś dzielę czymś, to niechaj mam przynajmniej kontrolę w czyje ręce wysyłam zdjęcia jasna sprawa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska1972 28.09.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Pomocy!!!Bardzo podobaja mi się meble firmy Bodzio .Ale mam pytanko czy meble na nóżkach są praktyczne? Może ktoś posiada kuchnie OLA heban połysk?Co z wytrzymałością takich szafek?Proszę o poradę czy warto zawracać sobie głowę tymi mebelkami? http://www.bodzio.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 moja koleżanka a nasza forumowiczka zrobiła sobie na nóżkach. po dwóch tygodniach na cito został zawezwany stolarz żeby ratować sytuacje i dorabiać cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 a ktora to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 marta nie wiesz? kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 podejrzewalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.09.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) Zaraz, co jest niepraktycznego w szafkach kuchennych na nóżkach. Nie piszę o tych z Bodzia, bo ze względu na samą nazwę firmy nie kupiłabym tam kuchni..., niezależnie od krzywych nóżek Bodzia.. . Dla mnie meble kuchenne z nóżkami w niczym nie różnią się od mebli np. do salonu na nóżkach... Np. wolnostojąca kuchnia z IKEA Varde, ja nic tutaj w tych nóżkach nie widzę. Edytowane 29 Września 2010 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts