efilo 29.09.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Marcin nikt nie pisze o servo-drive tylko o np. Frezowanych frontach. Swoją droga moje dziecieidealnie się tym posługuje. To raczej ja dostałam jak się zbytnio przytulilam. A zwykłego szerokokatnego obiektywu nie macie? Bo to rybie oko strasznie znieksztalca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 O, wreszcie jakaś opinia użytkownika, tak się zastanawiałam, że te opowieści to od sprzedających głównie pochodzą, a od użytkowników takich newsów jakoś nie słyszałam, że szafka im dziecko zabić chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.09.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Są uchwyty ze względu na małe dziecko. Nasłuchałam się historii o tym jak dziecko z odrzutem leci na podłogę otwierając taką szafkę Mamy jedną taką pod barkiem bez uchwytu żeby nie psuła symetrii od strony salonu: http://lh3.ggpht.com/_s4gu-iIsLjo/TJpQJg0Gx4I/AAAAAAAAIQY/5NYIuasCFy8/s720/DSC07948.JPG Na podłodze gres Nord Ceram bodajże ... piękna kuchnia, piękna podłoga, piękne okno.........zaraz poszukam co tam jeszcze macie fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 co jest na scianie miedzy blatem a szafkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacko2311 29.09.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam, a tu nasza mala kuchnia. Niestety nie mielismy do dyspozycji za duzo przestrzeni, wiec muslielismy zaplanowac kazdy cm. Wszystkie rogi kuchni wykorzystane (karuzela, szafka). No i standardy: plyta indukcja (70cm), zmywarka 45cm, zlew jednokomorowy duzy ze szklana plyta w miare potrzeby, zeby odkladac naczynia. Fronty szklane, na scianie fototapeta i szyba hartowana. Super latwe do czyszczenia. Ten drugi maly kran to podpatrzony zza oceanu podgrzewacz do wody (do herbaty, kawy rozpuszczalnej). Nie mozemy juz bez niego zyc. Ogolnie z kuchni jestesmy bardzo zadowoleni. Jak dotachczas nie widzimy wiekszych bledow podczas planowania. Dwie osoby jednoczesnie moga bez problemu stac przy blacie roboczym, trzecia przy garnkach. http://lh3.ggpht.com/_V3IfZx9fqAk/TKMye9g8N-I/AAAAAAAACkM/FT2hMWmdeBE/s640/IMG_4100.JPG http://lh4.ggpht.com/_V3IfZx9fqAk/TKMyhEGk8-I/AAAAAAAACkg/rwyRc7EjnPk/s640/IMG_4105.JPG A na lodowce projektor do naszego kina domowego (obowiazkowo uwzgledniony podczas planowania kuchni!) Pozdrawiam, jacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.09.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 a fronty szklane to z jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.09.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Marcin świetna kuchnia. Mi tu odradzali kuchnię drewnianą i zrobiłam białą. Też są ładne ale takie jak Twoja to dopiero mają urok. Co jest na ścianie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 U Marcina w dzienniku można wyczytać, że na ścianie są płyty betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 29.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Marcin Cetera kuchnia swietna, zaczekam na zdjecia koncowe, bo pewnie efekt powali nas na kolananiesmialo zasugeruje takie "prostsze" zdjecia;), moim zdaniem piekno tego pomieszczenia nie wymaga podrasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.09.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Hey dzięki za komentarze Dla ścisłości pisze żona Marcina - mąż zajmuje się bardziej technicznymi rzeczami Co do pytań to - na ścianach są płyty betonowe Czemu uchwyty? Mamy sypialnię w systemie bezuchwytowym i jakoś nam się to nie spisuje. A co do obiektywu ... heh, mamy lustrzankę niepełnoklatkową i zwykły szeroki kąt ma "za mały kąt" by to wszystko jakoś ładnie objąć. Ale następnym razem postaram się jakoś bardziej realnie to przedstawić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.09.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 To ja może wytłumaczę dlaczego migusiem montowałam cokoły w meblach kuchennych Otóż, blat pod oknem jest szeroki na 87 cm, co za tym idzie szuflady pod nim są równie głębokie No i któregoś pięknego dnia, Kasia kroiła pomidory na jakąś sałatkę i jeden Kasi upadł i poleciał, hen daleko pod same okno. Jako że nic nie miałam takiego pod ręką, żeby wyciągnąć go, a goście mieli przyjść lada moment to odpuściałm temat. Teamt się przypomniał po jakimś czasie sam:D niemiłosiernie śmierdząc rzecz jasna. Wtedy musiało się znaleźć coś do wyciągnięcia ( Synowy miecz) i bez zbędnej zwłoki zadzowniłam do pana. Ale teraz uwaga: gdyby nie to, że prawie 90 cm to naprawdę dużo i ciężko coś ot tak sobie wyciągnąć, to cokołów by nie było:) Tak to u mnie teraz wygląda http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/fa07e8a6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 29.09.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 hejo zono Marcina:) - ostatni raz zachwycila mnie tak bardzo kuchnia efilo, naprawde zapowiada sie kolejna piekna realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 no coż żono marcina w związku z powyższym nie lubie cie jedyne czym sie pocieszam to tym że ogladasz na codzien faceta z awatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 kaskaty mi tu sprawy pomidora nie wyciagaj tylko sie umow na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 29.09.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 chciałabym mieć takiego przystojniaka jak facet z avataru no właśnie efilo, przeglądam Twój dziennik i szczerze to nie mam czasu na te 43 strony . Gdzie mogę znaleźć Twoją kuchnię, a może i coś więcej? Mąż się pyta z czego macie taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.09.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 kaska ty mi tu sprawy pomidora nie wyciagaj tylko sie umow na kawe czekaj czekaj.... kto to ostatnio był u kogo i to dwa razy? hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) żono marcina (masz jakąś bardziej odjazdową ksywkę? ) dziennik przepadł bez wieści kuchnia jakies dwie strony temu (no cóż... okazało się że jednak 'dawniej', ależ te stronki lecą TUTAJ KLIKNIJ a taras z tatajuby (mniam) kaśka a czy ja napisalam że zapraszam? Edytowane 29 Września 2010 przez efilo znalazłam swoją kuchnię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.09.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Aaaaaaaaa czyli zaprosiłas się do mnie:DExtra. Kiedy będziesz???( od razu donoszę, że jutro jadę do Zakopca, wracam w niedzielę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacko2311 29.09.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 a fronty szklane to z jakiej firmy Fronty a Alno. Pozdrawiam, jacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 29.09.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Jestem na etapie wyboru kuchni i zastanawia mnie jedna rzecz. Myślę o zakupie frontów z MDF-u foliowanego czy macie jakieś uwagi na ten temat? Bo czytałam różne opinie nawet takie że ta folia potrafi odchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts