Casuall 07.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 aguleczka niesamowita metamorfoza proszę napisz gdzie kupiłaś te obrazeczki? fototapetę? z kawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 07.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 aguleczka super zmiana poprostu!a zdradzisz co to za zegar i gdzie go zdobyć można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 aguleczka ja bym przemalowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.10.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 aguleczka niesamowita metamorfoza proszę napisz gdzie kupiłaś te obrazeczki? fototapetę? z kawą? CASTORAMA obrazki koszt hmm chyba 19 zł szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 07.10.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 aguleczka super zmiana poprostu! a zdradzisz co to za zegar i gdzie go zdobyć można? allegro http://allegro.pl/zegar-hit-scienny-wiszacy-aluminiowy-i1256454051.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 07.10.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Aguleczka zmiana jak widać, ekstra ale mam pytanie o lampy nad barkiem, co to, skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalina_p 07.10.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam:) mam zamiar remontować kuchnie i myślę o wyborze mebli z płyty mdf BRW "dąb czesany". Czy ktoś ma w kuchni mebelki z "dębu czesanego". Jeżeli tak to jak się sprawują, i jak z utrzymaniem czystość??? podobno, wszystko na nich widać i są strasznie trudne do czyszczenia (ale to opinia jednej osoby). ogólnie podobają mi się, ale czy warto......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 08.10.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Obiecałam kiedyś zdjęcia to wklejam druga strona kuchni może jutro jak będzie przyklejony lacobel . http://img193.imageshack.us/img193/4092/66135525.jpg /QUOTE] Aguleczka niesamowita zmiana:jawdrop: Jakbyś była taka miła i powiedziała jakich wymiarów jest ten stół i na jakiej wysokości jest zamontowany? Z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.10.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Aguleczka bardzo udana metamorfoza Szkoda, ze nie wymieniłaś płytek na podłodze, byłoby jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 08.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 a mnie interesuje ten zegar też bym taki u siebie widziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 (edytowane) sicjuż reklamowałeś tą stronę wielokrotnie Edytowane 9 Października 2010 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.10.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Mam pytanie: najpierw kafle na ścienę czy zabudowa kuchenna... Do jakiej wysokości macie położone kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 08.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 @rataj, aguleczka podawała namiar na zegar: http://allegro.pl/zegar-hit-scienny-wiszacy-aluminiowy-i1256454051.html @martaibartek, zwyczajowo najpierw płytki, potem zabudowa! Zamawiając decydowaliście o wysokości szafek więc wiesz jaka będzie wysokość i jaka przerwa miedzy dolnymi i górnymi. Płytki trzeba położyć kilka centymetrów powyżej i poniżej tej granicy - dla montujących szafki nie powinien to być problem. U nas jedna 10cm płytka wchodzi pod górne szafki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.10.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witam ponownie. Pisałam kilka postów wcześniej w sprawie projektu kuchni, który nie do końca mi "leżał". Po burzliwych naradach z projektantem otrzymałam dwie nowe wizualizacje - kuchnia mi się podoba, nie mam jednak pojęcia, który projekt wybrać? Na pierwszym zdjęciu wysoka zabudowa tradycyjnie znajduje się obok siebie. Na drugim jest rozdzielona, co ma kilka plusów: - ściana przy zlewie nie będzie zachlapana (szafkę zawsze łatwiej wytrzeć), - jeśli chodzi o ergonomię, wystarczy tylko się obrócić, żeby ze zlewu przerzucić coś na płytkę lub z płytki do zmywarki, - nie do końca podoba mi się ta gruba listwa przy ścianie po lewej stronie na pierwszej wizualizacji, natomiast na drugiej jest symetrycznie po dwóch stronach zabudowy i dużo cieńsza, choć to właściwie najmniej ważne, a ja pewnie jestem zbyt drobiazgowa. Mój narzeczony twierdzi jednak, że taka symetryczna zabudowa może wyglądać kiczowato. Ponownie proszę o rady. Mam nadzieję, że i tym razem co nieco mi rozjaśnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ja lubię symetrię i mnie zdecydowanie podoba się wersja 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.10.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 W pierwszej cwili bardziej spodobala mi sie ta niesymetryczna, ale po przemysleniach - stawiam na symetrię. Będzie wygodniejsza w użyciu (z lodowki do zlewu bliżej, komora zlewozmywaka nie jest tak wciśnieta w kąt, mniej problemow z chlapaniam, lodówka nie jest tuż przy piekarniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sic1719507782 08.10.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 A mnie się podoba ten ranking kuchni: http://hitczyshit.pl/index.php?id=165 Nie wiem tylko dlaczego mój poprzedni post tutaj został skasowany. Może nie powinienem palić w miejscu publicznym ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 (edytowane) No najwyraźniej;) I nie rozumiem co ten ranking ma wspólnego z pokazywanymi tutaj kuchniami? sic wyremontuj swoją kuchnię i pokaż tutaj to ocenimy Edytowane 8 Października 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 sic nudny juz jestes z tym reklamowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts