basia228 11.10.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No to cieszę się okrutnie bo u mnie w kuchni wszystko ma być elektroluxa właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.10.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ślicznie dziękuję arbea. Chyba sobie zamówię, bo podoba mi się strasznie. Mam nadzieję, że Aguleczka nie ma nic przeciwko... Jasne że nie fajnie że ktos ma taki gust jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.10.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Aguleczka jeśli mnie me oczy nie mylą to masz piekarnik i micro elektroluxa, tak jak ma być u mnie. Możesz opisać jak się sprawują? W tamtej kuchni mam piekarnik zmywarke i mikrofalę koszt jest dość duży ale jak dla mnie super !! Edytowane 11 Października 2010 przez aguleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.10.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Wersja projektu z jasnymi frontami http://img89.imageshack.us/img89/2143/73787795.png W takim razie czemu nie zrobić szafki narożnej i poprowadzić mebelki dalej pod oknem i na drugiej stronie zrobic jakaś narożną jeszcze i dopiero słupki wtedy odjedziesz od parapetu ta co na końcu szafka to akurat wyszła by tu z kraja jako narożna woda i gaz to nie taki problem teraz remontowałam starą kuchnie i miałam wszystko na górze rurki na wierzchu z gazem woda w ścianie i dało się to wszystko poprzenosić koszt 300 zł a a a a i dużo lepiej z jasnym frontem !!! lepiej teraz pozmieniać niż potem się złościć .Wydaje mi się że masz podobny układ kuchni jak ja tą wenge tylko odbicie lustrzane. Edytowane 11 Października 2010 przez aguleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 11.10.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Aguleczkowe obrazki(no znaczy bardzo podobne) widziałam dziś w Jusk-u, drukowane na płótnie, ładne choć nie w moim typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 11.10.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 W takim razie czemu nie zrobić szafki narożnej i poprowadzić mebelki dalej pod oknem i na drugiej stronie zrobic jakaś narożną jeszcze i dopiero słupki wtedy odjedziesz od parapetu ta co na końcu szafka to akurat wyszła by tu z kraja jako narożna woda i gaz to nie taki problem teraz remontowałam starą kuchnie i miałam wszystko na górze rurki na wierzchu z gazem woda w ścianie i dało się to wszystko poprzenosić koszt 300 zł a a a a i dużo lepiej z jasnym frontem !!! lepiej teraz pozmieniać niż potem się złościć .Wydaje mi się że masz podobny układ kuchni jak ja tą wenge tylko odbicie lustrzane. Szafki z wodą i gazą są po przeciwnej stronie niż ten słupek z lodówką i cargo, tak jak pisałam nie mam możliwości zmiany ułożenia odpływu wody i gazu ponieważ już są zakończone prace tynkarskie itp. Nie mogę przedłużyć meblu pod oknami ponieważ tam wisi grzejnik Zresztą odbiegamy zupełnie od mojego pytania, pytałam o kolor paneli jakie mogę położyć na podłogę :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 oki oki ale jasne słupki chociaż zostaw a musisz położyć panele w kuchni?? ja jestem za płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samur_aj 11.10.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Pomyśl co będzie jak zalejesz te panele wodą o co w kuchni nie trudno. A co z ich późniejsza wymianą ? to nie będzie już takie łatwe jak wcześniej pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 12.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Pomyśl co będzie jak zalejesz te panele wodą o co w kuchni nie trudno. A co z ich późniejsza wymianą ? to nie będzie już takie łatwe jak wcześniej pisałem. Są plusy i minusy posiadania w kuchni paneli czy to płytek, nie będę się teraz o tym pisać bo to nie wątek na ten temat. W poprzedniej kuchni miałam panele 10 lat i na szczęście nie miałam przypadku, żeby wylać wodę itp. Zresztą z tego co widziałam przeglądając wątek nie ja pierwsza i pewnie nie ostatnia będę miała panele w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 12.10.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 to jeśli się uparłaś na panele to nie masz wielkiego wyboru albo waniliowych szukać albo pod wenge chyba że wprowadzisz jeszcze jakis kolorek i pod niego zrobisz panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 13.10.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Arbea weź Balterio- wersję płytkopodobną http://www.balterio.com/collection.php?cid=8&con=eu&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 13.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 (edytowane) Arbea weź Balterio- wersję płytkopodobną http://www.balterio.com/collection.php?cid=8&con=eu&lang=pl Śliczne są te biała skała wapienna, tylko cena Edytowane 13 Października 2010 przez arbea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 13.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 też jestem za płytkami, koniecznie płytkii na pewno łatwiej będzie Ci dobrać kolorystyczniena panelach się nie znam, ale wydaje mi się że jeżeli nawet nie ma specjalnych paneli do kuchni, to powinnaś kupić jakieś lepsze = bardziej wytrzymałe aguleczka - bardzo ładna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 13.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Cynamonka dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Arbea, mam panele w kuchni, więc Twoim planom mogę tylko przyklasnąć Oczywiście, jeśli panele będą dobrej jakości. Nie rozumiem jednak, dlaczego zastanawiasz się nad kolorem paneli tylko w kontekście kuchni - co będziesz mieć w pozostałej części mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.10.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 też jestem za płytkami, koniecznie płytki i na pewno łatwiej będzie Ci dobrać kolorystycznie na panelach się nie znam, ale wydaje mi się że jeżeli nawet nie ma specjalnych paneli do kuchni sa specjalne panele do kuchni,malo tego,sa tez i do lazienek poza tym ja nie rozumiem dlaczego plytki jest lepiej dobrac kolorystycznie.... w dzisiejszych czasach panele wystepuja we wszystkich fakturach i kolorach,nawet pastelowych gladkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.10.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 poza tym ja nie rozumiem dlaczego plytki jest lepiej dobrac kolorystycznie.... w dzisiejszych czasach panele wystepuja we wszystkich fakturach i kolorach,nawet pastelowych gladkich! Ja mam białe na wysoki połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 14.10.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 wrzucalas gdzies atika ich foty?widzialam w sklepie internetowym,ale nigdy na zywo,a jestem bardzo ciekawa jak sie prezentuja....i w ogole jak wrazenia uzytkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.10.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dla mnie jest brzydka, a nie efektowna. O reklamie już nie wspomnę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.10.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ale czemu ta dzika reklama wciąż tu wisi? A fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts