aricia 21.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzięki w imieniu czajnika! Seria jest boska, niestety mam tylko czajnik. Ekspres jest z innej kolekcji, a toster mi nie potrzebny. Sprawdza się super. Nie jest co prawda za cichy, ale podobno czajniki z płytą grzewczą tak mają. Łapami nie dotykam czajnika, raczej łapię za rączkę , więc nie mam z tym problemu. Przecieram normalnie szmatką z microfibry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Montował stolarz, wymyślana była przeze mnie plus interwencja architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 21.10.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 arogos przemyśl czy koniecznie musisz mieć ten stół pod oknem. Może się go pozbądź i przedłuż zabudowę do okna, wtedy bez problemu oddzielisz zlew od kuchenki. W mojej poprzedniej kuchni miałam tak podobnie stół pod oknem, nie był prawie w ogóle wykorzystywany. Teraz mam zostawiony pod oknem pusty blat, który miał służyć jako miejsce do jedzenia - też nikt nie korzysta. Teraz mam też kuchenkę zaraz obok zlewu. Przydałoby mi się pomiędzy tymi sprzętami chociaż z pół metra blatu, bo teraz praktycznie wszystko co robię, to robię na ociekaczu od zlewu. Blatu który jest po drugiej stronie kuchni w ogóle nie wykorzystuję. Niestety nie da się wydłużyć zabudowy, ponieważ okno które widać jest wysokie na 230 cm i znajduje się tylko 10 cm od ściany. Zabudowa pociągnięta do końca wchodziła by w światło okna. Zastanawiam się nad przeniesieniem tego zlewu na jedną z bocznych stron, ale podejrzewam że to może być dość problematyczne ze względu na instalacje wodną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.10.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 markoto,zabudowa z piecem wchodzi w świtło wejścia do salonu, w który m jest aneks. http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TLR6lES4hgI/AAAAAAAAAEQ/jVUyuMOaoAE/s640/IMG_0163.JPG Chciałam żeby nić ciężkiego nie stało w przejściu. A inspiracją dla podpórki były piece, owoczesne "kozy". Życzę cierpliwości przy myciu podłogi wokół tej podpory. Osobiście nie zdecydowałabym się na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Czy ta część okna, o którą zawadziłaby kuchnia jest otwierana? Bo jeżeli nie, to same dolne szafki wchodzące w światło nie zrobią dużej krzywdy. Oczywiście z zachowaniem odpowiedniej odległości od ściany.Przecież bardziej zasłaniasz okno tą zabudową wchodzącą w salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 joshi, myję już 4miesiące i nie mam najmniejszego kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 aricia, rozwiązania oryginalne zawsze wzbudzą i zachwyt, i krytykę. niestety czasem wyciągniętą z... yyy, rękawa. powiedzmy.a Twoje jest oryginalne.i ja też nie wiem do końca, czy jestem za czy przeciwko, ale raczej wzbudza to we mnie uczucia pozytywne, jak i cała kuchnia. bardzo fajnie u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Montował stolarz, wymyślana była przeze mnie plus interwencja architekta architekta bym pociągnął do odpowiedzialności za tak zaprojektowana kuchnię a stolarza zapoznał z zasadą wykańczania kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 architekta bym pociągnął do odpowiedzialności za tak zaprojektowana kuchnię a stolarza zapoznał z zasadą wykańczania kuchni Mógłbyś napisać coś więcej. Jestem bardzo ciekawa. Nie znam się na tym zupełnie i jak dla mnie, oprócz nogi, kuchnia bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arogos 21.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 aricia, okno się otwiera. Rozważałam już prostą zabudowę, ale salon jest dość mały i nie ma wtedy miejsca żeby zmieścić stół, a jednak z niego regularnie korzystamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) Dzięki, monah. Myślę, że wiele rozwiązań w moim domu może odbiegać od wyobrażeń większości Oglądaczy. Ale ile można podziwiać takich samych kuchni, salonów, czy łazienek. Myślę, że każdy stara się otaczać przedmiotami, które go wyrażą , a nie takimi, które będą pasowały wszystkim. Chodzi o to, aby czuć się dobrze we własnym domu, czuć tam SIEBIE, a nie płynąć na fali obowiązujących trendów, które mają to do siebie, że mijają..... anse72, może podziel się z nami swoją fachową wiedzą. Edytowane 21 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 aricia bardzo fajna kuchnia, inna niz wszystkie. A płyta ceramiczna jest szara? dobrze widze? co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Płyta firmy Teka, jak i cały sprzęt do zabudowy. Jest szara, dobrze widzisz Kolor rewelacja, jest cały czas czysta !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 21.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 aricia bardzo fajna kuchnia, inna niz wszystkie. A płyta ceramiczna jest szara? dobrze widze? co to za firma? nad tym samym sie zastanawiam bo z tego co widze to chyba TEKA ale czy to IQX 645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 21.10.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 swietna kuchnia,fragmenty mialam okazje podziwiac juz wczesniej noga pod piekarnikiem baaaaardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 tekaQX 645-37581 Anika, dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 hmmmm wedle mojej opini wykończenie jakie jest cokół dolny powinien licować z korpusem nie wspominając z licowaniem ściany i dodatkowo usadowienie lini frontów wedle opini powinno być dolne fronty wszystkie fornir Dąb ekran szkło w połączeniu z górnym frontem przemyślane też powinno być to ta WYPASIONA NOGA < kolorystyka > propozycja wykonanie zamiast tej nogi nawiązanie z fornirem wykonane z płyty fornirowanej słupek ALe i to jest błędem - sorki będą BOMBARDOWANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) niestety, niczego nie zrozumiałam. i nie chodzi o brak fachowej wiedzy, tylko nie znam tego języka chyba. zrozumiałam tylko, że cokół dolny powinien WEDLE TWOJEJ OPINII licować z korpusem. aha. Edytowane 21 Października 2010 przez monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 21.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 tekaQX 645-37581 czemu mi nic wujek gugel nie chce pokazac po tym hasle edytuje....jest,jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 21.10.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 hehehe ja tez nic z tego niezrozumialam , ale kuchnia mi sie bardzo podoba, ta noga jest zastanawiajaca ale orginalne rozwiazanie , dlatego ze inne to odradzu ludzie zszokowani ale ja jestem na takkkkkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts