kasiakp 21.10.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 anika wpisz IQX 645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 tu ta plyta http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0002122&categoria=CA-0000098&idioma=pl&backto=Expression&nameProd=IQX%20645&nameCat=Expression Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 21.10.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no a ja nie rozumiem dlaczego cokol powinien licowac sie z korpusem...cokol dolny cofa sie po to,aby wygodniej bylo stac przy szafkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 korpus celowo nie licuje się z cokołem, żeby nadać lekkości całej kubaturze, co do licowania do ściany, przemilczę..... ciężko cokolwiek zrozumieć z Twojego wywodu-potoku, może gdyby było to opisane bardziej czytelnie...Myślę, że gusta są rzeczą względną....ale pewnie Ty, jako Fachowiec,doskonale o tym wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 niestety, niczego nie zrozumiałam. i nie chodzi o brak fachowej wiedzy, tylko nie znam tego języka chyba. zrozumiałam tylko, że cokół dolny powinien WEDLE TWOJEJ OPINII licować z korpusem. aha. monah jeżeli Ty masz nadany taki Tytuł królowa desingu - to nie mam nic więcej do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no tak, dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałam nie zawiodłeś mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no a ja nie rozumiem dlaczego cokol powinien licowac sie z korpusem...cokol dolny cofa sie po to,aby wygodniej bylo stac przy szafkach.... heeeeeeeeeee rozwaliłaś mnie swoim spostrzeżeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Mi też się u arci bardzo podoba. Jak dla mnie, zupełnego laika jesli chodzi o fachowość wykonania, kuchnia wygląda super. Noga 3x YES I też nie zrozumiałam wypowiedzi ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) anika ma rację, tak jest rzeczywiście wygodniej, w praktyce. Ale może niektórzy znają się jedynie na teorii... Edytowane 21 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 21.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 heeeeeeeeeee rozwaliłaś mnie swoim spostrzeżeniem patrzac na Twoje posty,spodziewam sie zaraz,ze poprosisz mnie,abym napisala do Ciebie na skype i tam pewnie udzielisz mi calkowicie bezinteresownie lekcji projektowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 właśnie dostałam od ANSE priva z taką treścią: "Moniko, jeżeli to Twoja fotka, to zdrowo". co "zdrowo", Anse? i może powiesz mi to na forum, po co wysyłać privy? ps. i właśnie sobie przypomniałam, dlaczego nigdy z zasady nie wchodzę w takie dyskusje na forum. chwila słabości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ironie pozostawiam dla Ciebie lecz jeżeli przeanalizujesz wygląd kuchni doswiadczysz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 chyba ktos tu puszy piórka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) aricia bardzo ładna kuchnia, na pewno kontrowersyjna i niesztampowa....ale dalej ładna ja bym może dała ta nogę w satynie srebrnej, ale rozumiem porównanie do "kozy" wtedy czarna jest ok a światło zostaw - na fotkach moim zdaniem wszystko gra ANSE...nie znam Twoich prac ale jesli monah miałaby mi zaprojektowac kuchnię...to byłabym spokojna o efekt końcowy... Edytowane 21 Października 2010 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 21.10.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 chyba ktos tu puszy piórka.... ukryta autoreklama ktos,kto bezinteresownie chce poradzic cos na forum,nie pisze osobom z problemami"napisz do mnie na skype,poradze cos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 aricia bardzo ładna kuchnia, na pewno kontrowersyjna i niesztampowa....ale dalej ładna ja bym może dała ta nogę w satynie srebrnej, ale rozumiem porównanie do "kozy" wtedy czarna jest ok a światło zostaw - na fotkach moim zdaniem wszystko gra ANSE...nie znam Twoich prac ale jesli monah miałaby mi zaprojektowac kuchnię...to byłabym spokojna o efekt końcowy... DOKŁADNIE lecz w porozumieniu ze stolarzem ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 ukryta autoreklama ktos,kto bezinteresownie chce poradzic cos na forum,nie pisze osobom z problemami"napisz do mnie na skype,poradze cos" dokładnie jesteś wielka sprawdz a doświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Mi w tej kuchni nie pasuje, że ta noga nie jest kubistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Po co takie bicie piany? Fakt jest taki: porad "fachowców" chętnie wysłuchujemy. Jednak niektórzy z nich mają, delikatnie mówiąc, problem z komunikacją i nadzwyczaj rozbuchane mniemanie o swej fachowości ( a może to efekt nieumiejętnej komunikacji właśnie) Niektórzy chcą wzbudzić kontrowersję, karmiąc się niepokojem i agresją, którą sami wywołali.... ....może więc warto zignorować niektóre posty, wszak niektórym chodzi tylko o zamęt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 @anse72uprzejmie upraszam o znaki przestankowe. myślę, że nie tylko w swoim imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts