Elfir 21.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja też nie zrozumiałam tego wywodu poza licowaniem ścian Zabrakło interpunkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 e-mól, kształt nogi jest po prostu nawiązaniem do innych elementów występujących w salonie ( i w całym mieszkaniu), którego kontynuacją jest aneks. nie przepadam za mieszkaniami, w których wszędzie są ostre krawędzie...są dla mnie zimne i nie przystępne. zastosowałam obłości,żeby złagodzić taki efekt. ale to jak wszystko, rzecz gustu. ważne,żeby dobrze się czuć we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 właśnie dostałam od ANSE priva z taką treścią: "Moniko, jeżeli to Twoja fotka, to zdrowo". co "zdrowo", Anse? i może powiesz mi to na forum, po co wysyłać privy? no i się kurna nie dowiedziałam, co "zdrowo". ale specjalnie dla Ciebie, ANSE, właśnie zmieniłam sobie avatar uznaję Twoją wyższość w tej dyskusji, na pewno świetnie znasz się na tym, czym się zajmujesz, i oczywiście bardzo przepraszam, jeżeli Ciebie czymkolwiek uraziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Po co takie bicie piany? Fakt jest taki: porad "fachowców" chętnie wysłuchujemy. Jednak niektórzy z nich mają, delikatnie mówiąc, problem z komunikacją i nadzwyczaj rozbuchane mniemanie o swej fachowości ( a może to efekt nieumiejętnej komunikacji właśnie) Niektórzy chcą wzbudzić kontrowersję, karmiąc się niepokojem i agresją, którą sami wywołali.... ....może więc warto zignorować niektóre posty, wszak niektórym chodzi tylko o zamęt.... Arcia jeżeli bym wnioskował o swojej fachowości , to bym napisał iż jestem fachowcem w tej dziedzinie Pisząc swoją opinię ,napisałem to co myślę a nie to co by inni chcieli usłyszeć , więc piany dostałaś sama > więc napisz ze posiadasz wiedzę wizualną jaka mogła być przy montażu Kuchni a nie wbijasz swoje teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.10.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nie no weźcie... Też nie macie się kim przejmować. Troll niekarmiony sam zdycha, albo lezie gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Z kolegą ANSE też wymieniłam uwagi nt. porażki projektowej w mojej kuchni Kolega ma zresztą nick bardzo wymowny i adekwatny do reakcji, jakie wzbudza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no i się kurna nie dowiedziałam, co "zdrowo". ale specjalnie dla Ciebie, ANSE, właśnie zmieniłam sobie avatar uznaję Twoją wyższość w tej dyskusji, na pewno świetnie znasz się na tym, czym się zajmujesz, i oczywiście bardzo przepraszam, jeżeli Ciebie czymkolwiek uraziłam. Moniko zaprzestań tej gierki ponieważ ona mnie nie przeraża , a to o co mi chodziło pozostawię bez odpowiedzi < bez ślinotoku > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 nie posiadam niestety wiedzy, co znaczy " wiedza wizualna".... również nie "dostałam piany", bo dla mnie liczą się opinie ludzi których szanuję, bądź takich, którzy ZNAJĄ się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nie no weźcie... Też nie macie się kim przejmować. Troll niekarmiony sam zdycha, albo lezie gdzie indziej : O i jest Bogini snu -pozdrawiam _ Troll pokazać Twoją fotkę jak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ale się śmiesznie zrobiło :lol2::lol2: ...a co do Troll, to chyba bardziej w kontekście wnętrza, a nie zewnętrza....chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 "Wiedza wizualna jak mogła byc przy montażu kuchni"Eeee? To ze słownika działacza KC PZPR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) Myślę,że niektórzy może nie chcą źle, ale nie potrafiąc się wysłowić, pozostają niezrozumiani i stąd całe zamieszanie... Edytowane 21 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.10.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 dokladnie ANSE ma taki sposob wypowiedzi ze mimo najwiekszych checi nic z nich nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Aricia nie masz wyjścia i musisz pokazać resztę mieszkania żeby udowodnić, że ta obłość jest uzasadniona. Inaczej faktycznie wyjdzie, że Twoja wiedza wizualna (ależ mi się to spodobało) pozostawia wiele do życzenia A ja chyba nick zmienię nie avatar, wiedza wizualna będziecie teraz do mnie się zwracać, podoba Wam się? Może i masz rację z tą obłością we wnętrzach, nie zastanawiał się nad tym, instynktownie zawsze wybiorę to co kanciaste. Ciekawe co psychologia w tym temacie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 21.10.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Anse...poniewaz popelniles taki post hm nie chcę obrazić żadnej z osób lecz to co widzę jak Kobiety sie odnoszą do tematu kuchni- przerasta mnie samego po pierwsze wiele osób które chcą coś tu napisać same nie mają < miały pojęcia o robieniu kuchni > jak doborze pewnych wykończeń więc jak chcecie pisać negatywnie o czyjejś kuchni pierw sami nastawcie policzek - dlatego że ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ - a po swoich perypetiach próbuję sie lansować na znawcę szczytowania Chyba ze chcecie pomóc aby nie było więcej takich wpadek jakie się zdarzają przy projektowaniu jak i zagospodarowaniu kuchni czy moglbys nam pokazac,gdzie nastawiles policzek i przedstawiles swoja kuchnie?chetnie obejzymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witam, jako, że mamy fajny konkurs w portalu www.Muratordom.pl dotyczący kuchni, urządzania, zachęcam do wzięcia udziału. Nagrodą jest fajna wiertarka udarowa Ryobi. Podpowiadamy co trzeba zrobić by wygrać. Już w najbliższy weekend znajdź na stronie głównej portalu www.Muratordom.pl wskazany do komentowania artykuł. Szukaj tekstu: Kuchnia. Jak urządzić piękną i wygodną kuchnię? Wśród osób, które zamieszczą komentarz pod tym artykułem wybierzemy zwycięzcę. Zostawcie koniecznie adres mailowy, żebyśmy mogli się z Wami skontaktować. A następny artykuł i kolejna szansa na wygraną w następnym tygodniu. Pozdrawiamy Redakcja Muratordom.pl PS. O szczegółach konkursu piszemy tu: Konkurs! Skomentuj nasz artykuł, wygraj wiertarkę Dobre - a czy można wybrać inną firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Anse...poniewaz popelniles taki post czy moglbys nam pokazac,gdzie nastawiles policzek i przedstawiles swoja kuchnie?chetnie obejzymy..... Policzek tak owszem w Realu , zanim dowiedziałem się co to jest Drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 No no Aricia ... kto by pomyślał, że jedna industrialna nóżka narobi tyle zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 :Da czujesz, co będzie, jak wkleisz swoje wnętrza? strach pomyśleć! ty, lasche, a może to czyjaś teściowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 21.10.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 a czujesz, co będzie, jak wkleisz swoje wnętrza? strach pomyśleć! właśnie to samo miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts