ANSE72 22.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Anse Jak wspomniałam problemem jest kultura dyskusji "trzeba sprowadzić na ziemię osoby , które są zadufane w sobie " personalne wycieczki jeszcze nikomu nie pomogły zmienić kuchni na bardziej ergonomiczną aaa... szczerości itp raczej szukałabym u zaufanych przyjaciół zgadzam się z Tobą , jednak - atak zwalcza się uzasadnionym atakiem -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Wypowiedzi co niektórych stały się ogromnie czytelne, zdania rozbudowane, znaki przestankowe zastosowane i ciągi logiczne są sensowne i zrozumiałe. BRAWO !! I to tak z wieczora na wieczór. Aż starach pomyśleć co za poziom dane nam będzie obserwować jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 E-mól, nie chwal dnia... Zobacz wątek o meblach VOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 22.10.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 I na tym koniec!!!!!Bo będzie niczym Bogusław z całą resztą na innych wątkach o grzejnikach czy takich tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 E-mól nie ma się co czepiać toć w końcu nie forum języka polskiego a i iak popularność wątku wzrosła (hi hi) ... już uciekam bo sama nic nie zaprezentowałam i mnie administracja forumowa pociągnie do odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 I na tym koniec!!!!! Bo będzie niczym Bogusław z całą resztą na innych wątkach o grzejnikach czy takich tam... czy możesz jaśniej rozwinąć swoją myśl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 E-mól, nie chwal dnia... Zobacz wątek o meblach VOX Joliska -napisz czy także w tym wątku masz coś ciekawego do napisania , czy tylko czytasz , czytasz i nie masz pojęcia o temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 @anse 72i po co ten ostatni komentarz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Duś, daj spokój. Pan mnie wczoraj nawracał na przeróbki w kuchni, ale mu nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 joliska ciebie??? a do czego sie przyczepil??? bo chyba tylko do tego zeby czerwonego KA zamienic na niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.10.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Tylko kolorów nie Co za ulga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 @anse 72 i po co ten ostatni komentarz?! został napisany w celu sprawdzenia wiedzy owej Joliska , ponieważ zainspirował ją ten temat i podała go w Tym temacie Kuchnie < pisząc o Tym piszę to także dlatego iż w temacie Kuchni nie ma pojęcia i wbija swoje wywody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ANSE daj juz spokoj, czepiasz sie juz wszytskich i wszytskiego wiemy juz ze ty jestes najlepszy i ze wszyscy maja schrzanione kuchnie bo chyba nie ma takiej do ktorej bys sie nie doczepil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 wiem wiem miałam sobie iść :) ale ja bym chętnie zobaczyła kuchnię którą Anse uważa za jedynie słuszną z technicznego punktu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ANSE daj juz spokoj, czepiasz sie juz wszytskich i wszytskiego wiemy juz ze ty jestes najlepszy i ze wszyscy maja schrzanione kuchnie bo chyba nie ma takiej do ktorej bys sie nie doczepil Markoto pokaż mi swoją a odpowiedz dostaniesz i napisz czy sama ? ja wykonałaś ,czy ją wykonał stolarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 nie ma co pokazywac bo wiadomo ze jest schrzaniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 wiem wiem miałam sobie iść :) ale ja bym chętnie zobaczyła kuchnię którą Anse uważa za jedynie słuszną z technicznego punktu widzenia jest wiele takich kuchni , wykonanych przez Dobrych projektantów w porozumieniu ze stolarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.10.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 przyklad prosze a ty jestes stolarz czy Dobry projektant?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 nie ma co pokazywac bo wiadomo ze jest schrzaniona więc , jeżeli tak twierdzisz to już nie popełnisz błędów ? przy następnym projektowaniu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.10.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Anse wiem, że istnieja "kanony ergonomicznej kuchni" czy coś w tym stylu, że ciąg sprzętów w okreslonej kolejności itp...jednak wydaje mi sie że każdy robi kuchnie pod siebie mając możliwość jej zaprojektowania, przecież nikt nie da sobie wcisnąć czegoś co mu nie odpowiada nawet gdyby okazało sie ze jest to zgodne z zasadami ergonomii a nasz wybór jest bemyslę ze powinienes przenieść się ze swoimi radami do wątku o wizualizacjach i tam spróbować nawracać...w tym juz na to za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts