Margoth1719503976 25.10.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kasiorku, piękna ta Twoja kuchnia. Jedyny zgrzyt to brak symetrii szafki pod zlewem względem zlewu i okna (podział ne w jednej linii). Poza tym super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 25.10.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kasiorku, piękna ta Twoja kuchnia. Jedyny zgrzyt to brak symetrii szafki pod zlewem względem zlewu i okna (podział ne w jednej linii). Poza tym super. Jejciu kochane dziewczyny, wy naprawdę na takie szczegóły patrzycie (samam tyz dziewczyna, zeby nie było:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.10.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kasiorku, piękna ta Twoja kuchnia. Jedyny zgrzyt to brak symetrii szafki pod zlewem względem zlewu i okna (podział ne w jednej linii). Poza tym super. No niestety to był jedyny możliwy podział, czase na symertię trzeba przymknąć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 25.10.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kasiorku kuchnia tak piękna że nie bedę komentować, bom niegodna Mam tylko pytanie o blat - z tego co pamiętam masz nerro assoluto (u mnie też ma taki być) i ciekawi mnie jak się sprawuje w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 25.10.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 blat jest idealny, kurz na nim widać przepisowo szczególnie jak slońce zaświeci ale mam zawsze clina pod reką. To chyba najczystsze miejsce w domu, przynajmniej kilka razy dziennie czyszczony a poza tym jest super. Szczególnie jak robie pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.10.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Czy możesz zrobić makro na blat, ma on jakieś ciapki czy jest całkowicie czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 25.10.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kasiorek piękna kuchnia A blaty BOSKIE Mam do was pytanie czy takie cos z http://images40.fotosik.pl/341/bd934e22b82f896c.jpg http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40116739 mogłabym zamontować do szfki narożnej takiej z katem 90st Babka u której robimy kuchnie powiedziała mi ze moge zamontowac tylko takie kosze wysuwane-megic corner ale one kosztuja 1500zł albo zwykłe półki Na razie mamy tyle wydatków ze nie za bardzo mnie stac na te cacka i myslałam ze zamontuje sobie takie cos z Ikeii a z czasem moze sobie ziemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.10.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) i tu jest pokazane jakie jest podejście wiedzy do realizacji ten kosz stosuje się do szafki DPR lub DPRPi kosze corner są tańsze kup z allegro a moving corner stosowany jest DPRP jeżeli miałbym wybierać to zastosowałbym składane fronty i z tego co piszesz to masz szafkę DPRP w połączeniu z inna szafką Edytowane 25 Października 2010 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.10.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ANSE jak sam zauważyłeś nasz wiedza jest znikoma zatem nie jest stosowne używanie tu terminologi nieczytelnej dla rozmówców. Skoro jednak już użyłeś owych enigmatycznych skrótów DPR i DPRP to rozwiń je proszę, a wszyscy się czegoś od Ciebie nauczymy.No i wytłumacz zwyczajnie koleżance w czym leży problem, będziesz wówczas pomocny, a nie tylko kpiąco-złośliwy.Możesz dać link do moving corner, bo jakoś na allegro nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.10.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) http://img529.imageshack.us/img529/420/dsc01592s.jpg Uploaded with ImageShack.us proponuję takie rozwiązanie i sorki za złą jakośc zdjęcia Edytowane 25 Października 2010 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ANSE jak sam zauważyłeś nasz wiedza jest znikoma zatem nie jest stosowne używanie tu terminologi nieczytelnej dla rozmówców. Skoro jednak już użyłeś owych enigmatycznych skrótów DPR i DPRP to rozwiń je proszę, a wszyscy się czegoś od Ciebie nauczymy. No i wytłumacz zwyczajnie koleżance w czym leży problem, będziesz wówczas pomocny, a nie tylko kpiąco-złośliwy. Możesz dać link do moving corner, bo jakoś na allegro nie występuje. DLACZEGO twierdzisz KPIĄCO -ZŁOŚLIWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 25.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) bo prędzej można je znaleźć pod nazwą półki le mans niż moving corner moving corner wystepuje na stronie hetticha - ale to to samo co magic corner;) Edytowane 25 Października 2010 przez bradykardia1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 http://allegro.pl/kosz-magic-corner-maxima-1200-chrom-cichy-domyk-i1273224794.html ---następca wystarczy znacz jego zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 magic corner jest tez z firmy rejs wtedy jest duzo tanszy niz ten z pekianse pokazal le mansy z pekite z ikei tez sa do szafki 90 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 http://allegro.pl/kosz-magic-corner-maxima-1200-chrom-cichy-domyk-i1273224794.html ---następca wystarczy znacz jego zastosowanie czyj nastepca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.10.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kpiąco-złośliwy dlaczego jesteś to nie wiem, ale że jesteś to sam wiesz, bo wyedytowałeś treść na która zareagowałam.Proszę raz jeszcze rozwiń przytoczone przez Ciebie skróty, chyba nie będzie to kłopot?Podaj prosze również link do rozwiązania moving corner, może jest tańsze i lepsze, o magic-corner autorka postu sama pisała, więc po so wklejać jej link do rozwiązania, które z góry wyklucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 25.10.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kurcze wszystko patrze ile kosztuje przez internet a tego nie zobaczyłam Cena juz lepsza Anse =oczywiście ze sie nie znam trafiłam na to farum niedawno i zaczynam się dopiero uczyc -ale juz widze ze popełniliśmy mnóstwo gaf w wykończeniu domu Ale nie mam czasu na studiowanie wszystkich watków od poczatku W ogóle nie wiem co to jest to DPR/P ale bede miec właśnie taka jaką pokazałaś na zdjęciu I oczywiscie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 25.10.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 te z ikei tez sa do szafki 90 stopni Czyli ten co tu wkleiłam bedzie dobry do tego typy szafki narożnej co Anse wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 25.10.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) tak bedzie dobry szafka DPRP jest to szafka o długosciach 800-100 jest to szafka którą stosuje się w połączeniu NAROŻNYM a nie jak Casse napisała < iż do szafki narożnej 90stopni > jest to wielka różnicą o czy teraz będzie wiedziała i pozostali forumowicze -ponieważ przy zamówieniu kosza zostałby zamówiony kosz który by nie pasował ;)i połączenia szafek stosuje się pilastry ,blendy w odsunięciu frontowym http://img203.imageshack.us/img203/6224/dsc01677jd.jpg Uploaded with ImageShack.us i tu njest taki kosz zamonto3any Edytowane 25 Października 2010 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 25.10.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 na jakiej wysokości nad płytą indukcyjną macie zamontowany okap ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts