lady in red 26.10.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Markoto! Nie wiem czy cieszyć się czy smucić po zobaczeniu Twojej kuchni.....Jest piękna-ale mam bardzo podobny projekt .Też białe,lakierowae szafki i tą samą tapetę.Już ją kupiłam w LM:).Blaty też będą szare tylko jaśniejsze.Nawet układ kuchni mamy podobny :)U mnie ta tapeta będzie jeszcze na całej ścianie wokól okna oraz na dużej ścianie w salonie.Czy Ty masz jeszcze gdzieś tą tapetę?A może jakieś rady,sugestie-na zasadzie co bym zrobiła a czego już nie.....? Pozdrawiam Cię serdecznie Twoja elegancka kuchnia utwierdziła mnie w przekonaniu,że dokonałam właściwego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.10.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzieki pasie wiem czsami sie zdarza jakas drewniana albo waniliowa p.s. fajny masz blat dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Lady dzieki Ta tapeta jest tylko w kuchni ale podoba mi sie niezmiennie Teraz zdecydowanie zrobilabym wieksza kuchnie W zasadzie jestem zadowolona, teraz zlew kupilabym ten czarny a nie szary w polaczeniu z tym blatem wygladalby lepiej, albo zakupilabym blat aluminium do tego zlewu. Dosc dlugo mi zeszlo na projektowaniu kuchni, wycisnelam z niej wszytsko co mozliwe jest wygodna i wszytsko mam pod reka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.10.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Markoto, kuchnia jak najbardziej i mi się podoba:) Twoja, Kasiorka i efilo wszystkie białe!!, ale każda inna jakby z innej bajki.I dlatego moja też będzie biała:rotfl:Bo białe kuchnie najładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzieki No mowilam wiekszosc bialych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.10.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Bo to wszystko przez Was.Nawet nie myslalam o jasnej kuchni. Ale naogladalam sie Waszych i chcialam biala, potem czarna, a potem zobaczylam Anjimen i zostala jasminowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.10.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 szybe mozna wycinac tez z jednego kawalka ale naroze wklesle robi sie tak ze najpierw nawierca sie dziure i wtedy to naroze nie jest pod katem prostym tylko wyoblone. Nie podobalo mi sie to wiec wolalam zrobic z 2 kawalkow. Szyba jest hartowana mocowana na kotwy z uszczelka i zaslepka - to najtansza wersja mocowania, sa tez tzw rotule ze stali nierdzewnej ale koszt to ok 50zl za punkt. Pod szyba jest tapeta, nie ma nic wyrownujacego dlatego w niektorych miejscach widac ze tapeta bardziej przylega. brud na razie nie wchodzi , za to niestety wchodza robaczki a ze mam wzorki to nie moga wyjsc nie ma ich tak duzo ale pojawiaja sie Szybe jesli jest lakierowana mozna kleic wtedy wychodzi to taniej bo nie placi sie za otwory i kotwy. podam Tobie stronke szklarza i On wyjasnin jak sie wycina kąty -pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.10.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Bo to wszystko przez Was. Nawet nie myslalam o jasnej kuchni. Ale naogladalam sie Waszych i chcialam biala, potem czarna, a potem zobaczylam Anjimen i zostala jasminowa. Mi forum też wyprało mózg i zmieniło moje wyobrażenie o wnętrzu mojego domu zupełnie, ale na pewno na plus:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.10.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kasiorku, piękna ta Twoja kuchnia. Jedyny zgrzyt to brak symetrii szafki pod zlewem względem zlewu i okna (podział ne w jednej linii). Poza tym super. Widzę że nie chcesz abym pisał na priv więc napiszę tu -oj raczej bym przystawał za |Tym co jest - co jest ewentualnie zmiana szufladowej na front 713 x 396 aby była zachowana ciągłość szafek > Natomiast wedle wszystkiego jest ok i TAK MA BYĆ -INNI MOGĄ SIĘ WZOROWAĆ a jezeli masz inna wizję to też to bym chciał zobaczyć może się okazać ładniejszym rowiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.10.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Mi szklarz też nie chciał wyciąć kątów i mam lustro z trzech kawałków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.10.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) jeszcze taka nei do konca - brak rolet, szkłą za indukcja i fototapety. Ale jest http://ela.skoworodko.pl/dom/image/dom_wrzesien/16/6_08.jpg O, Boze Elzbietkask, myslalam, ze to moja kuchnia:) http://img716.imageshack.us/img716/9254/hpim4098r.jpg Edytowane 26 Października 2010 przez ellaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.10.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Mi szklarz też nie chciał wyciąć kątów i mam lustro z trzech kawałków. dlatego inwestor decyduje czy chce czy ma szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 o co chodzi z tym "wycinaniem rogów". u mnie są 2 kawałki szkła i żaden róg nie jest zaoblony....może mi ktoś wytłumaczyć? dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 26.10.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Może kogoś zainspiruję, moja kuchnia: Jeszcze musimy zrobić lacobel na ścianie i brakuje jednej szafki - tam gdzie jest wnąka:), plus blat łączący kuchnię z salonem. Pozdrawiam,K. Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez plebus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 piękna!!!! a laco w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.10.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Ooo, jak mi się takie okna marzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 26.10.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 piękna!!!! a laco w jakim kolorze? chyba aby nie mieszać bedzie kolor frontów szafek (bialych), a zastanawiam się jeszcze nad szarym - jak blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.10.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 plebus, super, a co masz za blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.10.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Rzeczywiscie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) chyba jednak poszłabym w biały przestrzeń nie będzie wydawała się "pocięta" przez różne kolory na ścianie:yes: Edytowane 26 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts