duś1719506024 26.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 co za okna! padam z zazdrościnie moje kolory, ale muszę przyznać, że kuchnia robi wrażenie.jakiej szafki brakuje? tj. jaki będzie front? czyżby (znienawidzona przeze mnie) roleta a może coś bardziej klasycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 obstawiam rolete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ja w podobnej dziurze mam expres do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.10.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 hm... ekspres... albo fajna kawiarka może...no nie wiem, mi się rolety nie podobają w tego typu kuchniach. moim zdaniem pasują do mieszkania studenckiego czy takiego, no nie wiem jak to określić, bohemowego, ale nie do bardzo nowoczesnej, eleganckiej kuchni. trącą prowizorką i półśrodkiem. chyba się do nich nie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 cargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 26.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 matko jakim halasem??? podczas uzytkowania czego?? No kuchni, kuchni przecież matko. Szkło generalnie nie tłumi dzwięków - garnków, sztućców i innych. Ale nieważne. Nie było tematu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 no...nie wiem , czy to, to expres, czy kawiarka?http://www.agd.delonghi.pl/image/display/image/1273060175/type/jpg/width/250/height/270/container/product/itemid/208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 No kuchni, kuchni przecież matko. Szkło generalnie nie tłumi dzwięków - garnków, sztućców i innych. Ale nieważne. Nie było tematu. Pozdr. raczej nie tluke sie garnkami po szkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 26.10.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 obstawiam rolete więc ja obstawiam kilku rzędowy układ szuflad z jednym frontem lub Cargo kilku rzędowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 27.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 plebus, super, a co masz za blat? Cześć - konglomerat szary z aluminiowa listwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 27.10.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Kurcze piękna kuchnia, totalnie moje klimaty, pięknie, schudnie i elegancko, bez żadnych niepotrzebnych rzeczy, mam tylko jedno pytanko nie wolałeś okien niżej osadzonych aby połączyły sie z blatem? Może to mylne, ale mielismy wrażenie, że wszystko bedzi tak strasznie widoczne z zewnatrz. Dlatego decyzja o takiej wysokości. Wg mnie mogłoby być jeszcze troche wyżej, ale wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 27.10.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 plebus piękna kuchnia Mam pytanko co do frontów - z czego masz je zrobione? I zdradź jak Ci się użytkuje takie uchwyty jak masz przy lodówce zabudowanej? Fronty zrobione są ze szkła, jest ono naklejane całościowo na płytę mdf. Niektórzy propnują szkło na ramkach aluminiowych lub mdf, ale na ramkach. Wtedy istnieje ryzyko, ze jesli coś źle się w szafce ułoży i mocno dopchniemy szufladę, czy szafkę, że potłucze się front, szkło klejona na płycie jest bezpieczniejszym rozwiązaniem, bo ewentualna rzecz udeży w plytę, nie bezpośrednio w szkło. Uchwytów się bałam, ale teraz jestem bardzo zadowolona. Normalni mi się je użytkuje, trochę ciężej jest otorzyć front z lodówką niż inne, ale łatwo się je chwyta. Mój 1,5 roczny syn już też się nauczył, niestety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 27.10.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Może to mylne, ale mielismy wrażenie, że wszystko bedzi tak strasznie widoczne z zewnatrz. Dlatego decyzja o takiej wysokości. Wg mnie mogłoby być jeszcze troche wyżej, ale wyszło jak wyszło. Wg mnie bardzo fajnie wyszło - macie pod oknem miejsce na gniazdka. Ja szaleję od pół roku, bo nie mam gdzie gniazdek wsadzić. Na chwilę obecną wirtualnie wsadziłam je do szuflady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 27.10.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 co za okna! padam z zazdrości nie moje kolory, ale muszę przyznać, że kuchnia robi wrażenie. jakiej szafki brakuje? tj. jaki będzie front? czyżby (znienawidzona przeze mnie) roleta a może coś bardziej klasycznego? Bakuje szafki tam gdzie jest wnęka w kominie. Bedzie z czarnego szkła jak wyżej, została do zamontowania po montażu blatu. Żadnych rolet nie planuję, a postawienie tam expresu byłoby rozsądne, natomiast niewygodne w użyciu. Prawą ręką zwadzałoby się o kant/róg szafki komina. Czajnika tez tam nie wstawie bo paruje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 27.10.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Plebus pięknie, czy można poprosić jeszcze o fotki jak już będziecie mieć lacobel na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ciesze sie ze nie trafilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 27.10.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 plebus....fenomenalnie!!!!!!!!!!!!!!! Układ kuchni identyczny jak u mnie. Moze to ten sam projekt? Z tym,że u mnie okna zaczynają się równo z blatem i mają wysokość 70cm. A na ścianie na wprost okno ma długość 3m. mam pytanie a zarazem prośbę o zdjęci drugiej strony kuchni, bo w Twoim oknie widzę odbicie moich ulubionych lamp określonych przez jedną z forumowiczek jako "gluty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 macie fobie choc patrząc z perspektywy czasu zrobilabym nad blatem szafke z frontami otwieranymi do góry ale nie na zawiasach tylko na takich wysiegnikach, jeśli ktoś jarzy o co mi biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 P.S. moje gluty czują się urażone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 macie fobie choc patrząc z perspektywy czasu zrobilabym nad blatem szafke z frontami otwieranymi do góry ale nie na zawiasach tylko na takich wysiegnikach, jeśli ktoś jarzy o co mi biega To są tzw. podnośniki gazowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts