e-mól 28.10.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dokładnie o czymś takim myślałam http://lh5.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/TMle-ooth2I/AAAAAAAAGyY/ZrCpzQXEjwQ/popup_kla0186.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.10.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dzien dobry! Mam pytanie do plebus . Co masz na ścianie przy kuchence? Odpowiem za plebusa, na razie jest po prostu ściana;) na której będzie szkło lacobel:) (pisała o tym wcześniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 28.10.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dziekuje MarJel. Ciekawe jak wyglada PLEBUS łazienka. Bardzo gustowna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 jestem na wyborze zmywarki. I ze względów estetycznych myślałam o tym aby wziąc taką, która ma przyciski ukryte. Czy ona ma jakieś wady w stosunku do tej, która ma panel na wierzchu? jest to zwywarka do zabudowy oczywiscie. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Taka z odkrytym panelem pewnie ma w lepszych modelach wyświetlacz ile czasu do końca zmywania zostalo, to chyba jedyna przewaga jaką ja wymyśliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.10.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Taka z odkrytym panelem pewnie ma w lepszych modelach wyświetlacz ile czasu do końca zmywania zostalo Takie z zakrytym panelem mają czerwone światełko świecące na podłogę jak pracują ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 28.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dobra, zatem czy moge sie kierowac tylko estetyka? co mi pasuje no chyba, że będą jeszcze inne głosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.10.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Majki, ale ja wyraźnie pisałam o tym ile czasu do końca zmywania zostało, a światełko na podłodze o tym nie poinformuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.10.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Majki, ale ja wyraźnie pisałam o tym ile czasu do końca zmywania zostało, a światełko na podłodze o tym nie poinformuje. No tak, ale przynajmniej zapiszczy jak skończy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 28.10.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Te z zakrytym panelem też miewają wyświetlacz z informacją ile czasu pozostało do końca Trzeba sobie tylko trochę uchylić drzwiczki - co oczywiście na moment wstrzymuje zmywanie - ale nieczęsto zaglądam więc mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) racja, u mnie też jest taki licznik wsteczny. i w każdej zmywarce tak miałam ( ale olśnienie;) ). w sumie to nie pamiętałam o tym, bo nigdy chyba nie było mi to potrzebne... ale poważnie, to chyba każdy ma, co lubi. jeżeli panel komuś się komponuje z całością, jego wola p.s. te z panelem TEŻ piszczą Edytowane 28 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 28.10.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ja miałam mieć z panelem zintegrowanym ale mój stolarz uprzedził mnie, że ciężko będzie się otwierać (nie będę mieć uchwytów tylko takie wyżłobienia - rynienki w płycie) No i w końcu zdecydowałam się na panel odkryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.10.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Milek okno w mojej kuchni ma 3m długości.Chcę je zrobić bez podziałów i nie otwierane .Otwierać będę okno obok, które ma 1m szerokości Uuaa - to kolos! Super będzie! Moje prawie połowę krótsze... ale też i niższe , więc może też będzie fajne... Takie z zakrytym panelem mają czerwone światełko świecące na podłogę jak pracują ... pozdrawiam, majki Moja ma taki ukryty i nie świeci. Nie musi... jest tak głośna, że nie ma wątpliwości, że pracuje A sygnał... powiem tylko, że przy zakupie nowej zrobię wszystko, żeby sprawdzić jak to wyje Ale najnowsza to ona nie jest, więc już tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 (edytowane) ?????? basia,pierwsze słyszę milek, moja może nie jest najgłośniejsza, ale za to jak wyje!!!! a to nówka sztuka... Edytowane 28 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 28.10.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A czytaliście instrukcje? W swojej wyczytałam że ten dźwięk da się ściszyć lub całkowicie wyłączyć - i skorzystałam z tej rady bo moja fabrycznie też była ustawiona na wycie Co mnie jednak denerwuje w tej zmywarce i nie da się z tym nic zrobić to to, że nie wyłącza się po zakończeniu zmywania. Muszę za każdym razem otwierać drzwiczki i wyłączyć panel przyciskiem (mam siemensa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Basiu nic podobnego, ja u siebie mam bezuchwytowa kuchnię i otwiera sie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.10.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Osz... to tym bardziej będę nalegać na sprawdzenie (kiedyś tam, w bliżej nieokreślonej przyszłości...), nie wiem jak to zrobią, bo musi teoretycznie się zakończyć mycie, żeby zawyło... Lub przynajmniej niech pokażą (sprzedawcy w sensie) jak się to to wyłącza Moja umarłego mogłaby zbudzić. A myję głównie późnym wieczorem, w nocnej taryfie:oops: Sąsiedzi się chyba przyzwyczaili lub nie słyszą... może... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 28.10.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A czytaliście instrukcje? W swojej wyczytałam że ten dźwięk da się ściszyć lub całkowicie wyłączyć - i skorzystałam z tej rady bo moja fabrycznie też była ustawiona na wycie Co mnie jednak denerwuje w tej zmywarce i nie da się z tym nic zrobić to to, że nie wyłącza się po zakończeniu zmywania. Muszę za każdym razem otwierać drzwiczki i wyłączyć panel przyciskiem (mam siemensa) No właśnie moja nie ma takiej opcji, chyba, żeby jakieś kabelki dziabnąć, ale woleliśmy nic nie dłubać i tak już zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 zetka, jak kończy się program, to automatycznie przestaje pracować , nawet bez wyłączania....chyba.....bo moja ma to samo i wyłączam, jak mi się przypomni....ups... instrukcji dokładnie nie czytuję, z przekonania . ale dla opcji ściszenia jednak się zmuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts