ANSE72 29.10.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 widzę sporą dyskusję z integrowanym panelem - odpowiedz jest jedna w nowoczesnych kuchniach nie poleca się wstawiania innych jak z integrowanych zmywarek jeżeli chodzi o otwieranie zmywarki nie ma najmniejszego problemu czy na uchwytach FE1 i inych jak i przy uchwytach relingowych i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.10.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 >http://images46.fotosik.pl/340/4f808f318f6a1d3bmed.jpg . Wejscie do spiżarki - rewelka pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.10.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 no to chyba nic niezwyklego prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 29.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Wejscie do spiżarki - rewelka pomysł! A dla mnie średnio to wygląda, jest za bardzo widoczne.U Efilo mi się zdecydowanie bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 29.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Jejku! To jak w końcu z tym zakrytym panelem - pytam użytkowniczki frezowanych mebli - nie ma problemu z otwieraniem czy jest??? Bo wolałabym zakryty ale jak mam się szarpać ze zmywarką i zapierać nogami w celu otwarcia to wolę odkryty Mam zakryty i nie szarpie sie ze zmywarka, jest super. Poprzednio mialam panel odkryty i tez bylo dobrze. Co kto lubi, dla mnie nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izex5 29.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 KONISKO.........podoba mi sie kuchnia twoja.....i nie tylko dlatego ze ja mam te same kolorki (bialy polyski i matowa sliwa) prawda? tyle ze ja mam blaty rowniez ze sliwy.. uwazam ze super polaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chloe 29.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Ja mam mieszane uczucia co do kuchni konisko, bo niby wszystko fajne, biel ok, drewno ok, ale jednak coś zgrzyta. Wejście do spiżarni nie do końca mi się jednak podoba. Kuchnia na pewno nie jest brzydka, ale jakaś taka chaotyczna dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.10.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 mnie zgrzyta np. blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 30.10.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 mnie zgrzyta np. blat Ja też nie lubię ciapiatych blatów i podłóg - w tej kuchni pasowałby mi biały blat - ale to takie moje "zboczenie". Ogólnie kuchnia mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.10.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja z pewnością zrobiła bym inny blat i no zabudowę do samego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 30.10.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja z pewnością zrobiła bym inny blat i no zabudowę do samego sufitu. ŁADNIE JEST krytykować innych lub podawac pewne sugestie -popełniając wiele błędów we własnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.10.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nie wiem, czy ładnie, ale czasem mądrze, bo "mądry Polak po szkodzie". Ja miekszam dopiero pół roku w domu, a juz parę rzeczy zrobiłabym inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.10.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 (edytowane) To nie krytyka, lecz moje spostrzeżenie, dotyczące zmian, które wprowadziłabym pod swoim kątem A z tego co zauważyłam, to naaaajłatwiej jest bezczelnie i bez taktu krytykować i zrzędzić, czepiając się personalnie posiadaczy, a nie tylko mebli. Ja chociaż odważyłam się pokazać swojego "bubla" . A ty , znawco i fachmanie, gdzie wkleiłeś swoją kuchnię? Boisz się, czy zdajesz sprawę z fuszery i dlatego pastwisz się nad innymi? BTW, moja kuchnia jest dla mnie boska i podoba mi się ogromnie!!!! W końcu wszystko sama komponowałam Poza jednym szczegółem powieliłabym ją, bez chwili zastanowienia :yes: Edytowane 30 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wawrzyn105 30.10.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Ja mam mieszane uczucia co do kuchni konisko, bo niby wszystko fajne, biel ok, drewno ok, ale jednak coś zgrzyta. Wejście do spiżarni nie do końca mi się jednak podoba. Kuchnia na pewno nie jest brzydka, ale jakaś taka chaotyczna dla mnie. Mam podobne odczucia patrząc na tą kuchnię trochę haos,(może brak symetrii??)jak dla mnie za mało blatu,szafka nad piekarnikiem wolałabym aby była na równi z drzwiami,blat dałabym gładki.Ciekawa jestem co jest na ścianie z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Wiesz aricia ktoś kto popełnia takiego bubla, nie wiem czy ma rację bytu w ocenie innych wnętrz, w końcu nie wiadomo do końca, czy Twoje opinie nie są kolejną wpadką wnętrzarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.10.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 dlatego tysiące osób wypowiada tu swoje zdanie, żeby inne tysiące mogły wybrać sobie ulubioną opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 30.10.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 podaj ten szczegół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.10.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 a pokaż swoją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.10.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 mi się kuchnia konisko nie podoba - ani układ sprzętów (ah te maratony wkoło wyspy), ani kolorystyka. lubię przejrzystość tymczasem nie wiem, czy ty miało być nowocześnie (co sugeruje biel) czy tradycyjnie ("kolor" wyspy i el. drewniane) i do tego widzę co najmniej 6 kolorów (biały, drewno, blat, czarny piekarnik i mikrofala, stalowy okap, grafitowa lodówka). nie odpowiada mi też sposób ukrycia drzwi do spiżarki (moim zdaniem wcale nie sa ukryte).słowem - brakuje mi w niej spójności i nazwijmy to "1 motywu przewodniego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 30.10.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Mam pytanie na wagę złota, a raczej otwierania okna :/ jaką wysokość powinny mieć wygodne szafki stojące? Wys z blatem. I jeszcze pytanie do osób posiadających lodówkę side by side stojącą w towarzystwie innych sprzetów i szafek (np tak jak u efilo) Czy to prawda, że żeby ta lodówka się dobrze otwierała i był do niej wygodny dostęp musi wystawać nieco i że dookoła musi być zostawiona szpara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts