Rokoko 04.11.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 efilo - pralnia też jest. I kosz na śmieci, mikrofala, zamrażalka i całe mnóstwo innych rzeczy, które w kuchni nie znalazły swojego miejsca Alladyn71 wyspiarze również pozdrawiają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 05.11.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ja mam zmywarkę Electrolux ESL65070R i jestem zadowolona, chociaż słabo suszy albo ja robię coś nie tak (to moja pierwsza zmywarka), nie buczy jakoś wkurzająco, na normalnym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 05.11.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Rokoko - wow!! powiedz z czego są te cyferki? to materiał? czy są malowane farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 06.11.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Cyferki są bardzo leciutkie, podejrzewam plastikowe i obite materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.11.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 czy cyferki oznaczaja,z ew tych godzinach robisz pranie albo bierzesz sie z zaprasowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 06.11.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 to jest KOD do zamrażarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.11.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No nareszcie odblokowali!!! Nie mogłam Ci efilo podziękować! Niestety jeśli myślę, że wiem jaką masz lodówkę, a wydaje mi się, że wiem to niestety jest poza moi zasięgiem-a jako jedyna, moim zdaniem- wygląda dobrze w zabudowie. Inne znane mi modele wyglądają, delikatnie mówiąc- kiepsko. No dla mnie nie do przyjęcia. Stanie chyba na lodówce do zbudowy libherra. Jako chyba jedyna do zabudowy ma kostkarkę! A może znacie jeszcze jakieś, które też mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 06.11.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 http://www.nokaut.pl/szukaj/sprzet-agd/lodowka-z-kostkarka.html http://www.megamedia.pl/side-by-side-do-zabudowy-z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Efilo ma lodowke simensa laczona z dwoch elementow, nie wydaje mi sie zeby byla drozsza niz liebherr choc tania nie jest.lodowki do zabudowy maja duzo mniejsza pojemnosc i te wolnostojace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.11.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 a na lodówce Efilo nie jest napisane wlasnie Liebherr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 06.11.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) a na lodówce Efilo nie jest napisane wlasnie Liebherr ? hmm, no właśnie, mnie się wydawało, że się dopatrzyłam tam napisiku liebherr i na ich stronie widziałam łudząco podobną do tej efilo... jestem dopiero na początku drogi wybierania lodówki i urządzania kuchni, ale pewne decyzje już muszę podjąć, choć jak widzę bez przeróbek się pewnie nie obejdzie... dzięki ANSE, ale ja nadzień dzisiejszy szukam albo lodówki do zabudowy z kostkarką albo sbs, ale taką, żeby nie wystawała 10cm przed szafki.większość ma drzwiczki mniej więcej tej szerokości i żeby lodówka się otworzyła, to muszą całe wystawać. Edytowane 6 Listopada 2010 przez olgusieniunieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.11.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 (edytowane) sorki moja pomylka, nie dziwne ze nie moglam znalezc laczonego simensa z kostkarka Edytowane 6 Listopada 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 to jest KOD do zamrażarki genialny sposób ma udana dietę hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.11.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 genialny sposób ma udana dietę hyhy a co z lodówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 06.11.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 http://www.google.pl/images?q=side+by+side&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=Dq7VTLnFG4fMswbcnP2MCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CDAQsAQwAg&biw=1280&bih=593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 07.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 (edytowane) Bedę miała takie szafki górne - co o nich myslicie?? Dół też bardzo podobny - bo robi ten sam stolarz. Co dać między szafkami? Nie mam pomysłu... http://piotr-kustosz.strona.pl/3.jpg Edytowane 7 Listopada 2010 przez emilus18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 oj tylko nie daj sie wrobić w te przeszklone szafki. i taki sposób łączenia dwóch wysokości blatu. pomiędzy szafkami w kuchni w tym stylu moim zdaniem najlepiej wyglądają kamień lub płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 07.11.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Mam mieć jeszcze jedną szafkę ze szkłem nad stołem - taką na szklane rzeczy itp. więc to by niejako współgrało ze sobą. Ale jak wyrzucę to szkło z szafki to czy nie będzie jeszcze bardziej klasycznie? Muszę jeszcze sprawdzić czy to szkło miało być w ramce drewnianej czy aluminiowej, bo juz nie pamietam...Blat będę miała na jednej wysokości.A czy do tej kuchni pasują tylko małe płytki czy jakieś większe też mogą być? straaasznie podoba mi się Alabastrino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamaz 07.11.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Drodzy forumowicze!!!Przede mną jeszcze chwila do zakupu sprzętu AGD, jednakże już zaczynam się rozglądać. Na początek interesuje mnie płyta grzewcza - postawiliśmy na gaz, ale płyta ma być ceramiczna, co daje nam płytę gazową ceramiczną. I tu proszę nie mylić z płytami pół na pół gazowo-elektrycznymi ani gazem na szkle. Interesuje nas gaz przykryty w całości płytą ceramiczną. Znalazłam takie rozwiązanie w firmiy DYNAXO, robią płyty gazowe ceramiczne do campingów i na tej bazie zrobili 2 warianty domowe: płytę Dyna Cook X5 i X2 (odpowiednio z 2 i 5 palnikami). W związku z powyższym mam następujące pytania:1. Czy ktoś z Was ma taką płytę i jak się ona sprawdza w praktyce? (a jeśli jest z Wrocławia lub okolic, to czy możnaby było "ją zwiedzić"?)2. Czy widzieliście jakieś inne płyty gazowe ceramiczne ? (Widziałam jeszcze ofertę Mastercook-a, ale na jakiejś stronie o kuchenkach, a na stronie Mastrecook-a niestety nic na ten temat nie ma) Pozdrawiam i czekam na wieściAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 07.11.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 http://www.solgaz.com.pl/index.php?action=catalog&categories=103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts