żona m 10.11.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a dzwonilas tutaj http://www.velen.pl/oferta.html Nie akurta tutaj nie. Dzieki za namiar, niby mam jeszcze sporo czasu do następnego lata, ale ja wolę mić ''ugadane'' wszystko wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ja mam jeszcze na celowniku to: http://www.marmur.com.pl/marmur/w_polska/03_nasza_oferta.htm oraz zakład, nie pamiętam nazwy, w Sukowie Papierni, jadąc od Kielc po prawej stronie, szyld mają przy drodze, łatwo znaleźć. Wiem, że spory zakład kamieniarski jest też na Cedzynie, niedaleko cmentarza, http://www.arsgranit.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 o widzę, ze monika.Kielce to ''ziomalka''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 10.11.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 jak nick wskazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.11.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 żona m , jeśli będziesz wybierała kamień to Tylko Europejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.11.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 @anse z całym szacunkiem, ale translatory posługują się algorytmami, a używanie języka to jednak proces myślowy. jeśli chcesz być przyrównany do robota, który myśli zero-jedynkowo... to już twój wybór. a moja uwaga nie miała być złośliwa. twój nick padł, bo kiedyś gdzieś już o tym napomknęłam, że cieżko cię zrozumieć. z reguły piszesz dosyć długie wypowiedzi i nie używasz niemal żadnych kropek i przecinków. nie jestem drobiazgowa, nie czepiam się każdego dobrze czy źle umieszczonego przecinka - ale to naprawdę dodatnio wpływa na odbiór wypowiedzi. Duś napisz mi w jakim miejscu postawiłabyś , znaki przestankowe w moich wypowiedziach ? I Pytanie ? Co rozumiesz , przez słowo < Twój nick padł > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 żona m , jeśli będziesz wybierała kamień to Tylko Europejski dlaczego, to ma jakieś znaczenie? ja napaliłam się na granit star galaxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 zapytaj kamieniarza dlaczego ? Galaxy możesz zastosować -Indyjskie, również są dobrymi kamieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malaxxxxx 10.11.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ewela215176 z czego są wykonane fronty ( chodzi o materiał i o kolory)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ''zapytaj kamieniarza dlaczego ''jeśli z nimi cos nie teges, to nikt mi tego nie powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ''zapytaj kamieniarza dlaczego '' jeśli z nimi cos nie teges, to nikt mi tego nie powie. A już na pewno nie anse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataSS 10.11.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ja także nie rozumiem, dlaczego "kamień europejski"?? Co nie tak jest z granitem z Indii czy Brazylii???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A już na pewno nie anse... Joshi - na Twoim miejscu bym sie nie odzywał , Jeżeli wydepilujesz klatę, wówczas możemy porozmawiać , A to że masz kompleksy ,to nie moja wina !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 10.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Joshi - na Twoim miejscu bym sie nie odzywał , Jeżeli wydepilujesz klatę, wówczas możemy porozmawiać , A to że masz kompleksy ,to nie moja wina !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Joshi chyba nie potrzebuje depilowac klaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.11.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ja także nie rozumiem, dlaczego "kamień europejski"?? Co nie tak jest z granitem z Indii czy Brazylii???? Proszę o zrozumienie - zapytajcie sprzedawcę granitu ,niech się wypowie na ten temat \. a wówczas poznacie dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 10.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Joshi chyba nie potrzebuje depilowac klaty Markoto -nie będę pisał , co na ten temat myślę < wystarczy zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) jeśli robicie sobie kuchnię to "mówię poważnie" bo się znam fronty tylko białe!!!! a dlaczego to już nie będę pisała wystarczy spytać w studiu kuchennym jak ktoś potrzebuje jeszcze porady w jakiejkolwiek sprawie to się serdeczne polecam znam się na wszystkim ale uzasadniać swoich racji nie będę bo NIE Edytowane 11 Listopada 2010 przez e-mól błędy interpunkcyjne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.11.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorota21 10.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 E-mól,zdecydowanie za dużo przecinków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts