Z-35 10.11.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) A ja do sprzedaży mieszkania przygotowałam kuchnię z niedrogich mebli Bodzio i uważam, że jak za te pieniądze to wyszło ok. http://lh5.ggpht.com/_gKNnmRpf_WQ/TNsaoDAdtCI/AAAAAAAAAXs/uZtIfvDLDcw/s720/100.jpg No i E-mól ma rację, białe fronty są wbrew pozorom bezpieczniejsze. Mam koleżankę, która zawodowo projektuje wypasione kuchnie więc i sobie też zaprojektowała. Połączyła ciemne lakierowane fronty zebrano i czarne. Paluszki jej córeczki i całej rodzinki widać przepięknie... Edytowane 24 Listopada 2010 przez Z-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 e-mól !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 11.11.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jeśli robicie sobie kuchnię to "mówię poważnie" bo się znam, fronty tylko białe!!!!, a dlaczego to już nie będę pisała wystarczy, spytać w studiu kuchennym. Jak ktoś potrzebuje jeszcze porady w jakiejkolwiek sprawie to się serdeczne polecam, znam się na wszystkim, ale uzasadniać swoich racji nie będę bo NIE. leze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 e-mól - pokłony i owacje . Wpisałaś się w konwencję prawie bezbłędnie . Jak dla mnie Twoja wypowiedź jest tylko trochę zbyt zrozumiała (pełne zdania, znaki przestankowe ...). No ale wszystko przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 test na inteligencję emocjonalnąDlaczego e-mól nie chce uzasadniać swoich racjia. bo jest tak wysokiej klasy specjalistą że za poradę trzeba słono zapłacićb. bo nie jesteście godni aby korzystać z mojej wiedzyc. na znaną melodię..."a ja wiem ale Wam nie powiem, trala la la"d. bo GÓWNO się znam tylko próbuję się tu dowartościować kreując swoją osobę na sama jeszcze nie wiem co, ale na pewno tak żebyście mnie podziwiali i dopraszali się o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.11.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 e-mól... :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Oj - e-mól widzę, że się wściekłaś .... Nie wiem tylko czy nie zbyt subtelnie do tematu podchodzisz. Chociaż - metoda "prosto w mordę" nie odniosła skutku, to może trzeba tak jak próbujesz? Oby się udało!!! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.11.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 test na inteligencję Super! Btw. Oby nam wątku nie zamknęli znowu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale przecież my zachowujemy kulturę w wypowiedziach. Chyba nie dajemy powodu do zamknięcia wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 AnulekJa nie rozumiem o czym Ty piszesz, ja tu teraz jestem od udzielania porad, jeśli sobie życzysz to mogę się z Tobą podzielić moimi uwagami co do układu w projekcie Twojej kuchniwbrew pozorom będą one konstruktywne i nie muszą być udzielane na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Anulek Ja nie rozumiem o czym Ty piszesz, ja tu teraz jestem od udzielania porad, jeśli sobie życzysz to mogę się z Tobą podzielić moimi uwagami co do układu w projekcie Twojej kuchni wbrew pozorom będą one konstruktywne i nie muszą być udzielane na pw Ok - odpuszczam, bo zaczynam się bać, że ty tak na serio Ale uwagi do mojego projektu przyjmę z pokorą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 E mol - i jak pociekło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jeśli wszystko jest dobrze zainstalowane to nic nie ma prawa cieknąć a jak dobrze zainstalować to trzeba spytać hydraulikahttp://pl.wikipedia.org/wiki/Hydraulik Anulek, tu wszystko jest jak najbardziej serio tu sami poważni ludzie.Ja bym ten kąt za wyspą zabudowała aż do okna, taką mikro spiżarenkę bym tam zrobiła, bo on i dziwny i niepraktyczny jest.Czy planujesz krzesła przy wyspie od strony okna?No i przeszklone szafeczki ani ładne ani praktyczne, ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jeśli wszystko jest dobrze zainstalowane to nic nie ma prawa cieknąć a jak dobrze zainstalować to trzeba spytać hydraulika http://pl.wikipedia.org/wiki/Hydraulik ALBO Domyślnie raz robił "fachowiec" słabo zeszlifował więc efekt słaby później inny "fachowiec" samym utwardzaczem poprawił wrrrr i sama na koniec to wszustko zeszlifowałam i zaolejowałam, tylko miejscami trochę za dużo nałożyłam, ale generalnie nic trudnego, więc jak fachowiec samozwańczy to już lepiej się przyłożyć i samemu zrobić przynajmniej dokładnie będzie Musisz założyć wątek jak prawidłowo wykonać to i OWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale z ciebie extra szpiegNo właśnie nie będę zakładać tylko tu mam zamiar służyć radą i dobrym słowem, mam nadzieję, że nie będzie nam za ciasno we dwoje.Ale co dwie "mądre" głowy to nie jedna, pomyśl ile teraz ludzie będą mieli z nas pożytku, razem góry przeniesiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.11.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale co dwie "mądre" głowy to nie jedna, pomyśl ile teraz ludzie będą mieli z nas pożytku, razem góry przeniesiemy. Oj to może być interesujące i pouczające ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale z ciebie extra szpieg No właśnie nie będę zakładać tylko tu mam zamiar służyć radą i dobrym słowem, mam nadzieję, że nie będzie nam za ciasno we dwoje. Ale co dwie "mądre" głowy to nie jedna, pomyśl ile teraz ludzie będą mieli z nas pożytku, razem góry przeniesiemy. pope zostawiam Tobie , mnie do Ciebie daleko , więc pozostanę w Cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 kluklu ANSE możesz w takim razie zostać moim asystentem plupleMoje amatorskie realizacje koledzy i koleżanki z forum mogą oglądać w moim wątku, tak jak Tyś to uczynił.Wklej mam tu kilka swoich dzieł, a będziemy bardziej wiarygodni jako team. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Emół ja nie jestem Tu , po to aby się pucować > Kryptoreklama nie jest wskazana , druga sprawa uczeń n9ie może za mistrza zbierać pochlebstw . Więc pozostanę jako niewiarygodny uczeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Emół ja nie jestem Tu , po to aby się pucować > Kryptoreklama nie jest wskazana , druga sprawa uczeń n9ie może za mistrza zbierać pochlebstw . Więc pozostanę jako niewiarygodny uczeń . A może to odwrócimy i powstanie: "zniknę jako wiarygodny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts