wawrzyn105 11.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 jeśli robicie sobie kuchnię to "mówię poważnie" bo się znam fronty tylko białe!!!! a dlaczego to już nie będę pisała wystarczy spytać w studiu kuchennym jak ktoś potrzebuje jeszcze porady w jakiejkolwiek sprawie to się serdeczne polecam znam się na wszystkim ale uzasadniać swoich racji nie będę bo NIE e-mól Brawo!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.11.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Emól U mnie tez wyszly roznice pomiedzy parapetem okiennym a blatem, niewiele - ok 7cm ale doszlismy do wniosku, ze szafki wyzsze nie beda wygladaly dobrze, tak wiec zrobilismy 2 poziomy - i blat i parapet z olejowanego na bialo debu, okno bedzie mialo biala drewniana ramke - otworing okienny kuchnia jeszcze nie gotowa ale co nieco widac http://img34.imageshack.us/img34/3534/img1859t.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img573.imageshack.us/img573/910/img1792m.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A może to odwrócimy i powstanie: "zniknę jako wiarygodny" E mól w przeciwieństwie do Ciebie ja się nie lansuję ,a to czy zyskujesz pochlebstwa innych to świadczy o Tym , do czego jest to forum i po co są Tu ludzie na Tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 To jak Ci się Ci ludzie i to forum nie podoba, a zwłaszcza lans do którego nie dążysz, to czemu się go tak kurczowo uczepiłeś i puścić nie chcesz? Co Anetko masz na podłodze, pewnie drewno, piękna lanserska kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Anetapięknie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 hm - wyraź swoje myśli bardziej czytelnie!!!!!! CZekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.11.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 czy jest na forum 1 osoba której pomógł ANSE ? jak nie to składam wniosek do administracji forum o usunięcie go z forum za prowokacyjne posty nie wnoszące nic do tematu albo uruchomienie opcji forum "ignoruj posty tego użytkownika" ...ileż mozna...to już dawno przestało byc smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Bez Tego możesz wnieść wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.11.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 aneta s, mołabyś pokazać z bliska jak to nazwałaś "otworing okienny", pierwsze widzę i podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ...ileż mozna...to już dawno przestało byc smieszne Dla mnie nigdy nie było, ale od początku żenujące i nudne, a przede wszystkim cholernie zaśmieca wątek. Może petycję stworzymy w formie postu, który będziemy po kolei podpisywać w formie "odpowiedz z cytatem" Leo zajrzyj do dziennika Anety tam wszystko znajdziesz, bo to jest wątek o kuchniach, przynajmniej kiedyś był póki się dwóch speców nie znalazło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Dla mnie nigdy nie było, ale od początku żenujące i nudne, a przede wszystkim cholernie zaśmieca wątek. Może petycję stworzymy w formie postu, który będziemy po kolei podpisywać w formie "odpowiedz z cytatem" Leo zajrzyj do dziennika Anety tam wszystko znajdziesz, bo to jest wątek o kuchniach, przynajmniej kiedyś był póki się dwóch speców nie znalazło :) emół jeżeli bedziesz miała odpowiednią wiedzę na Temat meblarstwa i innych związanych z budownictwa to możesz udzielać porad , a jak na razie piszesz to aby zrobić pope , Ale to czy ten poziom wiedzy co Ty reprezentujesz bedzie przekazany innym < nie wnikam . J eżeli jesteś tak obeznana w tej dziedzinie zapraszam czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.11.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wybaczcie OT,Anse, czy Ty jesteś cudzoziemcem? Pytam z zawodowej ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 11.11.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wybaczcie OT, Anse, czy Ty jesteś cudzoziemcem? Pytam z zawodowej ciekawości... Mi to samo kiedyś przyszło na myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A co ma wspólnego Narodowość z pisaniem na Tym forum ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nic, czy możesz po prostu odpowiedzieć na moje pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nic, czy możesz po prostu odpowiedzieć na moje pytanie? obawiam się, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.11.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 test na inteligencję emocjonalną Dlaczego e-mól nie chce uzasadniać swoich racji a. bo jest tak wysokiej klasy specjalistą że za poradę trzeba słono zapłacić b. bo nie jesteście godni aby korzystać z mojej wiedzy c. na znaną melodię..."a ja wiem ale Wam nie powiem, trala la la" d. bo GÓWNO się znam tylko próbuję się tu dowartościować kreując swoją osobę na sama jeszcze nie wiem co, ale na pewno tak żebyście mnie podziwiali i dopraszali się o porady Głosuję na odpowiedź d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 11.11.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ANSE72 prezentujesz niski poziom:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ANSE72 prezentujesz niski poziom:eek: a jaki według Twojej osoby ,powinien być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Głosuję na odpowiedź d Ładnie to tak Koleżankę dołować ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts